Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik wycieraczki tylnej

Featured Replies

Napisano

Chyba się zepsuł mi dzisiaj silnik wycieraczki tylnej - może coś innego - efekt jest taki że w ogóle wycieraczka tylna nie chodzi.

Czy ktoś kto ma dostęp do EPERa może mi podać koszt takiego silniczka? Wtedy wiedział bym czy jest w ogóle sens jazdy z tym do ASO [auto po gwarancji].

Myślę, że nie powinno mieć to znaczenia w tym przypadku ale jakby co to model:

T-JET 150 KM Sport (2007 r.)

Napisano

> Chyba się zepsuł mi dzisiaj silnik wycieraczki tylnej - może coś innego - efekt jest taki że w

> ogóle wycieraczka tylna nie chodzi.

> Czy ktoś kto ma dostęp do EPERa może mi podać koszt takiego silniczka? Wtedy wiedział bym czy jest

> w ogóle sens jazdy z tym do ASO [auto po gwarancji].

> Myślę, że nie powinno mieć to znaczenia w tym przypadku ale jakby co to model:

> T-JET 150 KM Sport (2007 r.)

51792290 - MECH.WYCIER.SZYBY TYLNEJ » Dostępność - Tak » Rodzina FD25 - ZESPÓŁ WYCIERACZKI SZYBY TYLNEJ Makro rodzina MSymbol skonta MIlość minimalna w opakowaniu 1Jednostka miary NumWaga w gramach 994Cena(1) 329,77 PLNCena z VAT-em 402,32 PLN

Napisano

> 51792290 - MECH.WYCIER.SZYBY TYLNEJ » Dostępność - Tak » Rodzina FD25 - ZESPÓŁ

> WYCIERACZKI SZYBY TYLNEJ Makro rodzina MSymbol skonta MIlość minimalna w opakowaniu 1Jednostka

> miary NumWaga w gramach 994Cena(1) 329,77 PLNCena z VAT-em 402,32 PLN

Wojti, powiedz mi na priv skąd masz ePERa? smile.gif

Napisano

> Wojti, powiedz mi na priv skąd masz ePERa?

Z internetu zapewne, google to bardzo użyteczne narzedzie ... wink.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za info.

Tanio nie jest, z wymianą pewnie wyjdzie jak nic 500 zł.

Zobaczę jeszcze jakie mam możliwości - może jakaś używka na allegro, tak w ogóle to muszę rozpoznać, czy to na pewno jest zepsuty mechanizm - może podjadę do jakiegoś elektryka sam. a nie od razu do ASO.

Napisano

Radzę rozebrać to ustrojstwo i dokładnie wyczyścić ośkę na której mocowana jest wycieraczka - standardowa sprawa w Fiatach od niepamiętnych lat grinser006.gif ośka koroduje i blokuje się silnik, przerabiałem to w PI i Cromie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

W weekend sprawdziłem bezpiecznik odpowiadający za wycieraczkę tylną i był on ok. Umówiłem się zatem w ASO na wizytę u elektryka samochodowego na dzisiaj rano. Ale jakimś cudem wczoraj, (chyba po tym jak przez przypadek mocno trzasnąłem klapą bagażnika) wycieraczka tylna zaczęła nagle pracować, jak gdyby nigdy nic.

Cieszy mnie to że nie będzie trzeba wydawać kilkuset złotych na mechanizm.

Pewnie za jakiś czas znowu przestanie chodzić - ale przynajmniej wiem że problem leży zapewne gdzieś na jakimś styku lub coś w tym stylu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.