Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Boczki drzwi w Lacetti sedan a kombi

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie podejrzewam, że nie są takie same ale jednak sobie zadam to pytanie by potem nie pluć sobie w mordkę 270751858-jezyk.gif

Fotele+boczki sedan może komuś podejdzie ale nie mnie frown.gif

Napisano

> Jak w temacie podejrzewam, że nie są takie same ale jednak sobie zadam to pytanie by potem nie pluć

> sobie w mordkę

Z kombi są podobne tak jak deska z HTB.

Napisano

> Jak w temacie podejrzewam, że nie są takie same ale jednak sobie zadam to pytanie by potem nie pluć

> sobie w mordkę

Nie tylko drzwi, cała konsola jest inna, za to takie same (przynajmniej tak wyglądają) są w hatchback-u.

Napisano

> Fotele+boczki sedan może komuś podejdzie ale nie mnie

Już to kiedyś widziałem.

Oferta dla anglika. Przednie boczki mozna sobie wsadzić w buty. Fotele na moje oko też. Nie wiem, czy dół da się tak bezstresowo przełożyć z europejskich. Nawet jakby, to regulacja lędźwiowa wypada ze złej strony.

Napisano
  • Autor

> Już to kiedyś widziałem.

> Oferta dla anglika. Przednie boczki mozna sobie wsadzić w buty. Fotele na moje oko też. Nie wiem,

> czy dół da się tak bezstresowo przełożyć z europejskich. Nawet jakby, to regulacja lędźwiowa

> wypada ze złej strony.

O widzisz na to nie zwróciłem uwagi, że to z wersji GB.

Napisano

Cwany sprzedawca nic o tym nie wspomina...

Jak się z ciekawości zapytałem, to odpowiedział, ze owszem, z UK, ale w super stanie.

Co z tego, jak nie za bardzo pasują. hehe.gif

Napisano

swoją drogą - ta oferta jest już jakiś czas, sam się na początku na nią napalałem. W sumie za taki wypas to koszt nie taki duży.

Napisano

> swoją drogą - ta oferta jest już jakiś czas, sam się na początku na nią napalałem.

I jeszcze jakiś czas będzie, aż nie kupi tego jakiś nieświadomy Richie Rich. hehe.gif

>W sumie za taki

> wypas to koszt nie taki duży.

Tylko raz w ogłoszeniu widziałem europejskiego Laczka ze skórą, chyba na ebay.de. Rarytas na pewno, ale czy to aż tak fajne? Jak dla mnie skóra tych na boczkach nie prezentuje się za pięknie. oczywiście kwestia gustu.

Sporo aut z jasnobrązową skórą ( i resztą wnętrza) jest w koreańskich ogłoszeniach. Wersja Lacetti Max - 1.5 z automatem.

Napisano

> I jeszcze jakiś czas będzie, aż nie kupi tego jakiś nieświadomy Richie Rich.

> Tylko raz w ogłoszeniu widziałem europejskiego Laczka ze skórą, chyba na ebay.de. Rarytas na pewno,

> ale czy to aż tak fajne? Jak dla mnie skóra tych na boczkach nie prezentuje się za pięknie.

> oczywiście kwestia gustu.

> Sporo aut z jasnobrązową skórą ( i resztą wnętrza) jest w koreańskich ogłoszeniach. Wersja Lacetti

> Max - 1.5 z automatem.

Boczki to pikus odpruć i zamontowac w swoich orginalncyh. Tylna kanapa jest ok. Pozostaja fotele hmm.gif

Napisano

> Boczki to pikus odpruć i zamontowac w swoich orginalncyh.

Pikuś? Lewej skórki jest za dużo, prawej za mało. Bardzo słabo to widzę. IMHO: esto no tiene sentido.

Napisano

> Pikuś? Lewej skórki jest za dużo, prawej za mało. Bardzo słabo to widzę. IMHO: esto no tiene

> sentido.

To juz by trzebaby na zywo zobaczyc. Ewentualnie na boczki dac skore o podobnym lub kontrastowym kolorze. Groszowa sprawa.

Napisano

> To juz by trzebaby na zywo zobaczyc.

Widzę boczki w swoim aucie. Na pewno nie da się zamienić obicia skórzanego stronami.

>Ewentualnie na boczki dac skore o podobnym lub kontrastowym

> kolorze. Groszowa sprawa.

Różne rzeczy można zrobić, tylko jaki jest sens dawać 1200 zł typowi, który tylko czeka na takiego jelenia, skoro zabawy z tym zestawem będzie i tak co niemiara?

A jak to wszystko będzie się później prezentować, to już inna sprawa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.