Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SIena 1,6- szybkie pytanko

Featured Replies

Napisano

Panowie szybkie pytanko odnosnie Sieny 1,6 16v(103kM).Podejdzie do niej gaz II gen czy trzeba pakować sekwencje??

Napisano

> Panowie szybkie pytanko odnosnie Sieny 1,6 16v(103kM).Podejdzie do niej gaz II gen czy trzeba

> pakować sekwencje??

Podejdzie.

Napisano

> Podejdzie.

Ale nie będzie strzelać i innych cudów świata biglaugh.gif ???

Napisano

> Ale nie będzie strzelać i innych cudów świata ???

Jak będzie spartolona to będzie walić koncertowo zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ale nie będzie strzelać i innych cudów świata ???

jak dobry gazownik to nie powinien.Kolektor alu chyba wiec niech se tam strzela wink.gif

A takie małe pytanko jeszcze.Silnik 1,4 daje rady choć troche w tej budzie? i jak generalnie progi...blacha ocynk była?

Napisano

> jak dobry gazownik to nie powinien.Kolektor alu chyba wiec niech se tam strzela

> A takie małe pytanko jeszcze.Silnik 1,4 daje rady choć troche w tej budzie? i jak generalnie

> progi...blacha ocynk była?

1,4 rodem z UNO, jest ok.

Jak w dobrym stanie to warto się zastanowić, ale tylko w gazie.

Napisano

> Kolektor alu chyba wiec niech se tam strzela

ale obudowa filtra plastikowa i to ona odlatuje jak ufo zlosnik.gif ja szykuję się na sekwencję, mniej kłopotów a i zarazem mniej pali na sekwencji 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> ale obudowa filtra plastikowa i to ona odlatuje jak ufo ja szykuję się na sekwencję, mniej

> kłopotów a i zarazem mniej pali na sekwencji

Ja montuję sekwencję do 1,2.

Szwagier zamontował tez do 1,2 sekwencję elpigaz i zapomniał, ze ma gaz ok.gif

Napisano

> i jak generalnie

> progi...blacha ocynk była?

Do brazylijskiej wersji - eksportówka robiona do Włoch (którą posiadam) nie mam zastrzeżeń oprócz spartolonego błotnika przez poprzedniego właściciela, bo rudzieje...

BTW, niedługo cała cementownia tu będzie siedzieć zeby.GIF

Napisano

> BTW, niedługo cła cementownia tu będzie siedzieć

No się nie ma co dziwić zlosnik.gif

Pojazd równie prosty, równie tani, a 2x większy.

Napisano

> ale obudowa filtra plastikowa i to ona odlatuje jak ufo

mam ll generacje od 10 lat i jakos mi nic nie odleciało

> a i zarazem mniej pali na sekwencji

no nie mów, ze zejdziesz ponizej 9 litrów w 1.6

Napisano
  • Autor

> 1,4 rodem z UNO, jest ok.

> Jak w dobrym stanie to warto się zastanowić, ale tylko w gazie.

to czy ok czy nie ok to tam kij tylko czy sie to troche chociaż zbiera...?

Napisano

Już bym szukał 1.2 zamiast 1.4 ta sama moc a przy tym fire jest bezkolizyjny i mniej pali

Napisano

ja mam 8,2 do 10 l zależy czy trasa czy miasto, spalanie powtarzalne a niejednokrotne

Napisano
  • Autor

co do LPG to normalna butla w PALIO np w miejsce koła da rady?bo wiem że ma koło pod autem.Rzecz w tym że mam auto ze świeżą instalką II gen ,zbiornikiem 42l i lipa by była gdybym musiał kupić nową butle skoro ta ma jeszcze homologacje 9,5r bo jest półroczna.Czy jest możliwość zamontowania tego w samochodzie czy pozostaje mi tylko bojler 270751858-jezyk.gif

Napisano

> co do LPG to normalna butla w PALIO np w miejsce koła da rady?bo wiem że ma koło pod autem.

Da rade, ale trzeba dołożyć osłonę

> Rzecz w

> tym że mam auto ze świeżą instalką II gen ,zbiornikiem 42l i lipa by była gdybym musiał kupić

> nową butle skoro ta ma jeszcze homologacje 9,5r bo jest półroczna.Czy jest możliwość

> zamontowania tego w samochodzie czy pozostaje mi tylko bojler

Możesz przeciez walca zamontowac w bagażniku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Da rade, ale trzeba dołożyć osłonę

> Możesz przeciez walca zamontowac w bagażniku

a zgodne to z prawem?tj na przegladzie sie nie doczepią że "pastylka" w bagazniku??

Napisano

> a zgodne to z prawem?tj na przegladzie sie nie doczepią że "pastylka" w bagazniku??

Teoretycznie, musisz mieć tylko kwit na montażok.gif A to co masz, czy walec czy toroidalną, to nikogo nie interesuje.

Napisano
  • Autor

> Teoretycznie, musisz mieć tylko kwit na montaż A to co masz, czy walec czy toroidalną, to nikogo

> nie interesuje.

to będzie robił servis gazu także z tym wszystko w 100% będzie legalnie i zapłacone i będa papiery.

Napisano

> to będzie robił servis gazu także z tym wszystko w 100% będzie legalnie i zapłacone i będa papiery.

To pogadaj z nimi żeby Ci wstawili normalnie nową butlę, a tę wraz z homologacja sprzedaszok.gif

Nie wstawił bym nic co koliduje z bagażnikiem, w końcu dla bagażnika się kupuje kombi

Napisano
  • Autor

> To pogadaj z nimi żeby Ci wstawili normalnie nową butlę, a tę wraz z homologacja sprzedasz

> Nie wstawił bym nic co koliduje z bagażnikiem, w końcu dla bagażnika się kupuje kombi

no ja właśnie nie potrzebuje fest bagażnika zeby.GIF szukam palio bo mi sie podoba a przy okazji bo ma duży bagażnik więc butla nie zajmie za wiele miejsca

Napisano

> no ja właśnie nie potrzebuje fest bagażnika szukam palio bo mi sie podoba a przy okazji bo ma duży

> bagażnik więc butla nie zajmie za wiele miejsca

Jakkolwiek, wolał bym go mieć do wykorzystania przeze mnie a ni zawalonego butlą na gaz. Szczególnie, że kanapę mam niedzieloną (nie wiem czy w ogóle w palio były dzielone hmm.gif)

Napisano

> Szczególnie, że kanapę mam niedzieloną (nie wiem czy w ogóle w palio były dzielone )

Były.

Napisano

> (nie wiem czy w ogóle w palio były dzielone )

Mojemu się trafiła ta lepsiejsza zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.