Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra G 1,6 8V -emisja spalin.

Featured Replies

Napisano

Witam.znajomy ma Astre G 1.6 8V 82 KM. dzis zapaliła mu sie kontrolka od emisji spalin. Co i gdzie zajżeć zlosnik.gif

Napisano

> Witam.znajomy ma Astre G 1.6 8V 82 KM. dzis zapaliła mu sie kontrolka od emisji spalin. Co i gdzie

> zajżeć

Silnik ten ma dwie sondy lambda, drugą za katalizatorem więc na początek do sprawdzenia druga lambda oraz sam katalizator. Może skład spalin by sprawdzić? hmm.gif

Napisano

Dogrzej auto tak żeby wiatrak trochę popracował. Potem przy ponownym uruchomieniu auta może się okazać że check przestanie świecić. Czy auto z lpg?? Ja ostatnio miałem awarie na listwie wtryskowej tez check się jarał. Skończyło się regeneracja listwy i wszytko gra.

Napisano
  • Autor

> Silnik ten ma dwie sondy lambda, drugą za katalizatorem więc na początek do sprawdzenia druga

> lambda oraz sam katalizator. Może skład spalin by sprawdzić?

Znajomy zaprowadził do warsztatu ok.gif

Napisano

> Silnik ten ma dwie sondy lambda, drugą za katalizatorem więc na początek do sprawdzenia druga

> lambda oraz sam katalizator. Może skład spalin by sprawdzić?

1,6 8V i dwie sondy icon_eek.gif

Napisano

> 1,6 8V i dwie sondy

Z16SE jak najbardziej ma dwie sondy. A wracajac do pytania głownego: ja bym jakiś czas pojeździł z palącą się kontrolką. W moim przypadku było tak że po iluś tam uruchomieniach silnika sama zgasła.

Napisano
  • Autor

> Z16SE jak najbardziej ma dwie sondy. A wracajac do pytania głownego: ja bym jakiś czas pojeździł z

> palącą się kontrolką. W moim przypadku było tak że po iluś tam uruchomieniach silnika sama

> zgasła.

Autem jezdzi od 7miesięcy ,zabaczymy co tam nawaliło.A dzwine bo ja mam w reno tez chyba walnieta druga sonde a nic nie wyswietla.Kiedys na kompie gość mi powiedział że ma stała wartość . hmm.gif

Napisano

> Autem jezdzi od 7miesięcy ,zabaczymy co tam nawaliło.A dzwine bo ja mam w reno tez chyba walnieta

> druga sonde a nic nie wyswietla.Kiedys na kompie gość mi powiedział że ma stała wartość .

Może być problem z zapłonem (wypadanie zapłonów) lub z zaworami (niedomykające się zawory wydechowe).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.