Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felga 13" ET11, szer 7" - jak to będzie?

Featured Replies

Napisano

cześc,

no właśnie - jak to się będzie miało w stosunku do nadkoli i czy nie będzie haczyć o coś?

13" ET11 7" szerokości felga?

Napisano

Ja mam ET 10 z przodu. przy nadkolach i glebie -70 o nic nie haczy.

Natomiast tył ET 15 przy mientkich amorach trze o rant który i tak jest zaklepany

Napisano

A czy felga 13x7 et 23 wejdzie bez dystansu? Będzie chaczyć o coś w CC ? Jeśli potrzeba dystans to jaki duży? Konkretnie chodzi mi o mattigi 13x7 et23.

Napisano

> cześc,

> no właśnie - jak to się będzie miało w stosunku do nadkoli i czy nie będzie haczyć o coś?

> 13" ET11 7" szerokości felga?

Przód powinien wejść bez dystansu ok.gif A z tyłu trzeba ranty klepać i szczerze powiem, że nie wiem czy to wystarczy hmm.gif

Napisano

> A czy felga 13x7 et 23 wejdzie bez dystansu? Będzie chaczyć o coś w CC ? Jeśli potrzeba dystans to

> jaki duży? Konkretnie chodzi mi o mattigi 13x7 et23.

Na przód dystans 10 mm powinien wystarczyć ale warto sprawdzić ok.gif Z tyłu dystans 5 mm albo bez plus tuning wahacza waytogo.gif No i wiadomo ranty do zaklepania wink.gif

Napisano

A to szkoda. Jest w ogóle szansa założenia felgo 7j + opona 165/55 na zawiasie 70/50 bez robienia ostrych nadkoli?

Napisano

> A to szkoda. Jest w ogóle szansa założenia felgo 7j + opona 165/55 na zawiasie 70/50 bez robienia

> ostrych nadkoli?

Szczerze powiem, że nie jeździłem nigdy na takim zawiasie i wszystko zależy też od amorków jakie masz założone do tych springów, czy tył jest pusty itp. Ale jak chcesz jeździć autem na co dzień w dodatku w więcej niż 2 osoby to raczej nie ma opcji no.gif

Napisano

> A to szkoda. Jest w ogóle szansa założenia felgo 7j + opona 165/55 na zawiasie 70/50 bez robienia

> ostrych nadkoli?

Ja mam intra 7J 13` et 23 przód dystans 15 tył 5mm zaklepane ranty i pewnie lekko trzeba wahacz pocałować, jeszcze nie założone mam zlosnik.gif

Napisano

> Ja mam intra 7J 13` et 23 przód dystans 15 tył 5mm zaklepane ranty i pewnie lekko trzeba wahacz

> pocałować, jeszcze nie założone mam

Możliwe ,że wejdzie bez szlifowania wahacza

Napisano

> Ja mam intra 7J 13` et 23 przód dystans 15 tył 5mm zaklepane ranty i pewnie lekko trzeba wahacz

> pocałować, jeszcze nie założone mam

A próbowałeś założyć te intry na dyszce z przodu?Pytałem kilku użytkowników i wystarczyło 10 mm ok.gif U mnie przymierzałem i też podchodzi felga na dyszce wink.gif A z tyłu raczej nie będzie trzeba głaskać wahacza przy krążku 5 mm ok.gif Bez jak najbardziej waytogo.gif

Napisano

> A próbowałeś założyć te intry na dyszce z przodu?Pytałem kilku użytkowników i wystarczyło 10 mm U

> mnie przymierzałem i też podchodzi felga na dyszce A z tyłu raczej nie będzie trzeba głaskać

> wahacza przy krążku 5 mm Bez jak najbardziej

U mnie na 15 mam jakieś 2-3 mm od mocowania amora, a tył na 5mm, też lekko chyba jeszcze haczy o wahacz

Napisano
  • Autor

A to jeszcze jedno pytanko:

czy ktos ma zdjecie opony 175/50 na feldze 7"?

jak to wyglada? czy felga bardzo wystaje w stosunku do opony?

> Ja mam ET 10 z przodu. przy nadkolach i glebie -70 o nic nie haczy.

> Natomiast tył ET 15 przy mientkich amorach trze o rant który i tak jest zaklepany

Napisano

> A to jeszcze jedno pytanko:

> czy ktos ma zdjecie opony 175/50 na feldze 7"?

> jak to wyglada? czy felga bardzo wystaje w stosunku do opony?

poszukaj na towarzyskim mojego wątku o felgach 14stkach tam jest kilka zdjęć 13 też jakieś są 7' na tej oponce wink.gif z tego co się orientuje marew takie miał

Napisano

> A to jeszcze jedno pytanko:

> czy ktos ma zdjecie opony 175/50 na feldze 7"?

> jak to wyglada? czy felga bardzo wystaje w stosunku do opony?

Zobacz link w podpisie moim

Napisano

Panie, CentoBrać tu zakłada 165/55 na 8J i wtedy jest podobno ładnie wyglądający naciąg grinser006.gif a tak to na 7ke spokojnie naciągają wink.gif a jeśli chodzi o 175/50 to na 7j to imo najlepsza opcja - taka pomiedzy wygladem, a funkcjonalnością wink.gif nawet na 6j 175/50 nie wygląda źle wink.gif poza tym dużo zależy od tego o jakiej konkretnie oponce mówimy? zlosnik.gif

tak jak daro89 mówił, skocz do jego wątku tam są jakieś foty wink.gif

Napisano
  • Autor

> Zobacz link w podpisie moim

noooo nie ma zle.... chodzi o to zeby nie sciagnelo takiej opony przy szybszej jezdzie.... ale widze ze nie jest jeszcze tak extremalnie naciagnieta

Napisano
  • Autor

opona to Potenza re720 albo Yokohama A539.... albo jakis slick

> Panie, CentoBrać tu zakłada 165/55 na 8J i wtedy jest podobno ładnie wyglądający naciąg a tak to

> na 7ke spokojnie naciągają a jeśli chodzi o 175/50 to na 7j to imo najlepsza opcja - taka

> pomiedzy wygladem, a funkcjonalnością nawet na 6j 175/50 nie wygląda źle poza tym dużo

> zależy od tego o jakiej konkretnie oponce mówimy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.