Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcja Opla dot. Astry i Zafiry

Featured Replies

Napisano

Na pewnym forum dot. w/w modeli przeczytałem informację ( 8.02.2011) o darmowym przegladzie w ASO i w przypadku zlego stanu wymianie ramy pod silnikiem.

Ktos to juz przerabial?

Mozna jechac i sie domagac za free czy przy okazji innych rzeczy serwisowych robia przeglad?

Napisano

> Mozna jechac i sie domagac za free czy przy okazji innych rzeczy serwisowych robia przeglad?

Dzisiaj będę w aso to się dowiem co i jak.

Napisano

Akcja dotyczy Astry G i Zafiry z silinami Diesla...

Wymiana dokonywana jest, gdy jest to konieczne, w innym przypadku wyciagają gąbkę z osłony pod silnikiem i zabezpieczają sanki

Napisano

Akcja dotyczy zafir w dieslu zrywają taka mate ktora jest zamocowana na oslonie silnika Potem patrza na sanki i jesli jest skorodowana to je wymieniaja wszystko za free chyba ze trzeba wymienic jakies elementy zawieszenie przez ktore nie mozna zrobic prawidłowej zbieżności Pozdrawiam

Napisano

> Akcja dotyczy zafir w dieslu

szkoda, czyli nowych sanków nie dostane frown.gif no trudno się mówi, moje wymontowałem wypiaskowałem i są jak nowe.

Napisano

Akcja jest do końca tego roku.

Ja w styczniu miałem sanki wymienione, do tego końcówkę drążka, gumy stabilizatora, śruby itd. Oczywiście wszystko za free. Jedź i umów się na sprawdzenie.

Napisano

> szkoda, czyli nowych sanków nie dostane no trudno się mówi, moje wymontowałem wypiaskowałem i są

> jak nowe.

jak będą pokryte rudą to dostaniesz Ja dostałem nowe pozdrawiam Może jakiś spocik? Zapraszam na www.zafiraklub.pl

Napisano
  • Autor

W takim razie w przyszlym tygodniu mam wolne to pojade sie umowic smile.gif

Jak za free to ok.

Tylko pytanko jeszcze dla sprostowania - jesli okaze sie, ze np. drazek badz cokolwiek innego z elementow zawieszenia bedzie wymagalo wymiany to bede musial u nich to zrobic i zaplacic?

Ta gabka pod silnikiem troche mi sie wysunela i widac, ze cos wisi pod komora..

Napisano

Kolego mo powiedzieli że jeżeli coś bedzie zle z zawieszeniem jezeli nie da się ustawić zbiezności to trzeba bedzie u nich wymienic i to juz bedzie platne ale reszta juz za free łącznie z ustawieniem zbieżności Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Kolego mo powiedzieli że jeżeli coś bedzie zle z zawieszeniem jezeli nie da się ustawić zbiezności

> to trzeba bedzie u nich wymienic i to juz bedzie platne ale reszta juz za free łącznie z

> ustawieniem zbieżności Pozdrawiam

Uu to ja w takim razie sprawdze sobie wszystkie luzy, ew wymienie i dopiero wtedy podjade bo jak mnie w ASO skasuja to sie poplacze zlosnik.gif

Napisano

> jak będą pokryte rudą to dostaniesz Ja dostałem nowe pozdrawiam Może jakiś spocik? Zapraszam na

> www.zafiraklub.pl

z chęcią, ale chroniczny brak czasu ostatnio powoduje, że raczej do lata trzeba się będzie wstrzymać. Na forum zafiry już siedzę smile.gif

Napisano

> Na pewnym forum dot. w/w modeli przeczytałem informację ( 8.02.2011) o darmowym przegladzie w ASO i

> w przypadku zlego stanu wymianie ramy pod silnikiem.

> Ktos to juz przerabial?

> Mozna jechac i sie domagac za free czy przy okazji innych rzeczy serwisowych robia przeglad?

W tarnowie w ASO mozna też zrobić darmowy przeglad sanek. Kierownik serwisu wytłumaczył, że zrywaja matę, czyszczą sanki i maluja sprajem. Na moje pytanie czy wymieniają je jeśli są bardzo pordzewiałe dpowiedział, że to jeszcze sie nie zdarzyło. Zabieg trwa 3 do 4 h. po numerze VIN sprawdza czy taka usługa sie należy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.