Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Tabliczka znamionowa

Featured Replies

Napisano

Czy w AH (2004 i 2005 rok) na pasie przednim powinna znajdować się przynitowana tabliczka znamionowa? A może ma być tam naklejka podobna do tej ze słupka? Przeglądam ogłoszenia i jedne auta posiadają taką tabliczkę a drugie nie i nie wiem czy te bez tabliczki są po dzwonie czy fabrycznie nie miały jej hmm.gif

Napisano

> Czy w AH (2004 i 2005 rok) na pasie przednim powinna znajdować się przynitowana tabliczka

> znamionowa? A może ma być tam naklejka podobna do tej ze słupka? Przeglądam ogłoszenia i jedne

> auta posiadają taką tabliczkę a drugie nie i nie wiem czy te bez tabliczki są po dzwonie czy

> fabrycznie nie miały jej

Z tego co wiem, to wszystkie AH mają wybity numer przy drzwiach po stronie pasażera pod taką podłużną zaślepką.

Część egzemplarzy ma dodatkowo numer pod szybą po stronie kierowcy.

Na samym pasie przednim nie mam nic.

Napisano

> Z tego co wiem, to wszystkie AH mają wybity numer przy drzwiach po stronie pasażera pod taką podłużną zaślepką.

Wszystkie Łople tak mają zlosnik.gif

Napisano

> Wszystkie Łople tak mają

tam jest zawsze wybity Vin nie tabliczka wink.gif

Napisano
  • Autor

> ja nie miałem tabliczki rocznik 2006

a czy w tych co nie maja fabrycznie już tabliczki na pasie przednim jest przetłoczenie pod tabliczke i otwory pod nity?

Napisano

> a czy w tych co nie maja fabrycznie już tabliczki na pasie przednim jest przetłoczenie pod

> tabliczke i otwory pod nity?

Moja G miała miejsce pod tabliczkę na pasie przednim, a zamiast tabliczki była nalepka na słupku przy drzwiach pasażera. Dodatkowo gdzieś był wybity VIN.

Napisano

> a czy w tych co nie maja fabrycznie już tabliczki na pasie przednim jest przetłoczenie pod

jest

Napisano

Ja mam. RM 2006.

Napisano

Nie wiem jak w rocznikach podanych przez ciebie, ale na pewno w AH OPEL zrezygnował z montowania tabliczek na pasie przednim w 2007 roku. Tak jak kolega wyżej pisał przetłoczenia pod tabliczki zostały. Może być tak że we wcześniejszych rocznikach raz były raz nie w zależności od tego na jaki rynek miał dany model iść, ale to tylko moje przypuszczenie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.