Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

centralka w drzwiach

Featured Replies

Napisano

Po stłuczce mechanik zamontował centralkę w drzwiach (od obsługi szyb i lusterek) od anglika i teraz sterując szybą i lusterkiem kierowcy rusza się pasażera i odwrotnie hehe.gif można to zmienić jakoś programowo, zmienić miejscami kable?

Napisano

> Po stłuczce mechanik zamontował centralkę w drzwiach (od obsługi szyb i lusterek) od anglika i

> teraz sterując szybą i lusterkiem kierowcy rusza się pasażera i odwrotnie można to zmienić

> jakoś programowo, zmienić miejscami kable?

Głowy sobie nie dam uciąć teraz, ale na 99% do centralki wchodzą 2 duże wtyczki, jedna od jednej strony druga od drugiej, pewnie są zamienione, gdzieś miałem foty to pokaże. I niech się jeszcze inni wypowiedzą zanim rozbebeszysz drzwi wink.gif

Napisano
  • Autor

> Głowy sobie nie dam uciąć teraz, ale na 99% do centralki wchodzą 2 duże wtyczki, jedna od jednej

> strony druga od drugiej, pewnie są zamienione, gdzieś miałem foty to pokaże

przeglądałem właśnie schemat elektryczny i zaznaczone są 2 wtyczki. spróbuję zamienić je miejscami..

Napisano

> przeglądałem właśnie schemat elektryczny i zaznaczone są 2 wtyczki. spróbuję zamienić je

> miejscami..

na pewno ci sie nie uda

Napisano

> Po stłuczce mechanik zamontował centralkę w drzwiach (od obsługi szyb i lusterek) od anglika i

> teraz sterując szybą i lusterkiem kierowcy rusza się pasażera i odwrotnie można to zmienić

> jakoś programowo, zmienić miejscami kable?

w ostatecznosci pozostaje druciarnia.. przeciac sciezki na plytce drukowanej i puscic druciki na krzyz lutownica blush.gif

Napisano

> na pewno ci sie nie uda

Uda - kość jest rozbieralna na dwie listwy a każdą listwę można rozebrać na osobny pin.

Napisano

Nie...

Komunikacja miedzy centralkami jest cyfrowa.... CAN

Centralka w drzwiach kierowcy wysyła dane do pozostałych centralek.... jeśli masz od anglika to wysłany kod będzie dotyczył zawsze drzwi po przeciwnej stronie....... wink.gif

Aby to zadziałało musisz przynajmniej przełożyć piny w wtyczce od sterowania klawiszami - klawiatura / tak aby sterowanie było na odwrót.... bo dwa minusy dają plus hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Aby to zadziałało musisz przynajmniej przełożyć piny w tyczce od sterowania klawiszami - klawiatura

> / tak aby sterowanie było na odwrót.... bo dwa minusy dają plus

takie rozwiązanie też brałem pod uwagę, teraz muszę jeszcze dojść do tego które kable zamienić smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.