Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pojemnośc zbiornika paliwa - CROMA II

Featured Replies

Napisano

Tak sie zastanawiam jaka jest faktycznie pojemność tego zbiornika....

W instrukcji napisali 62 litry w tym rezerwa 7-9 ( dla wszystkich wersji silnikowych jednakowa )

Ja maksymalnie 54 litry tankuje..... i to nawet jak raz za 3 odbiciem dopychałem ( tak wiem, ze nie mozna ale zaraz i tak to spaliłem w trasie ) to wlazło 56.....

Dzisiaj zrobiłem test Cromie.... nie reagowałem na jej prośby i groźby i na głodzie przytrzymałem... zlosnik.gif komputer przestał pokazywać zasięg a ja jeszcze 80 km zrobiłem.... wskazówka prawie oparła się o ostatnia czerwona kreskę .... czasami juz na niej leżała i postanowiłem zatankować do pełna.... no bo juz na oparach.... lałem po woli aby z pragnienia Mućka sie nie zachłystnęła .... i co sick.gif

Pistolet odbił przy 54,67 litra... czyli jeszcze 7 litrów było confused.gif

Napisano

Ja tankuję jak zapala mi się rezerwa - czyli range około 120 - 130. Po zejściu do 50 lecą mi kreski. Na kreskach mogę jeszcze na spokojnie kolejne 100 zrobić. Max tankowanie to 56,8

Napisano

Kiedyś na autostradzie przegapiłem stację benzynową ,a jechałem już na rezerwie dłuższy czas. Wskazówka spadła do zera i tak z duszą na ramieniu przejechałem jeszcze z 30 km do następnej stacji. Jak się okazało W baku było jeszcze 5 litrów paliwa. Od tamtej pory wiem, że jak wskazówka zjedzie do samego końca mogę bez stresu szukać stacji.

Napisano
  • Autor

> Od tamtej pory wiem, że jak

> wskazówka zjedzie do samego końca mogę bez stresu szukać stacji.

Może więc jest błąd w instrukcji .... 62 litry + 7 litrów rezerwy liczonej od ostatniej czerwonej kreski zlosnik.gif

kto to przetestuje zlosnik.gif

284844221-bez%A0tytu%B3u.JPG

Napisano

> Może więc jest błąd w instrukcji .... 62 litry + 7 litrów rezerwy liczonej od ostatniej czerwonej

> kreski

> kto to przetestuje

Nasza wskazowke to mozna o kant dupy potłuc smile.gif Ja bardzo czesto wyjezdzam paliwo do konca i potem do pelna. Ostanio jadac do Gliwic na wskazowce lezacej na pozycji zero zrobilem prawie 30 km. Paliwa weszlo 57 litro (czyli jeszcze 5 bylo). Ostatnio wracajac z bydgoszczy 30 km od czestochowy tez juz wskazowka sie polozyla a ja spokojnie dojechalem i zatankowalem ponad 56 l. Efekt - mozna spokojnie jezdzic o wskazania 0 i wtedy tankowac. Sadze ze od wskazania 0 jakis hardcore zrobilby jeszcze nawet 100km

Napisano

> Ostanio jadac do Gliwic na wskazowce lezacej na pozycji zero zrobilem prawie 30 km.

> Paliwa weszlo 57 litro (czyli jeszcze 5 bylo).

> l. Efekt - mozna spokojnie jezdzic o wskazania 0 i wtedy tankowac.

W Stilo jest podobnie .

Jak go kupowałem miał 0km zasięgu wg. kompa .

Po profilaktycznym wlaniu 5l pokazywał tyle samo , co jak się okazało wcale nie przeszkodziło w tym żeby dojechać jakieś 40km do CPN-u icon_rolleyes.gif

Za to do baku pod korek weszło wtedy prawie 59l ok.gif

Napisano
  • Autor

> W Stilo jest podobnie .

W stilo mimo wszystko udawało się więcej wlac..... to znacz rezerwa była mniejsza mimo mniejszego baku.... Croma ma większy bak a tankuję mniej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.