Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KM w Palio

Featured Replies

Napisano

Witajcie . Chwilowo poruszam sie Palio Weekend z 2003 r 1.2 jako auto zastępcze. Mam małe pytanko , w dowodzie jest napisane że auto ma 44kW czyli 60 KM . Czym to auto zawiniło że ma tak mało kucy.

Napisano

> Witajcie . Chwilowo poruszam sie Palio Weekend z 2003 r 1.2 16v jako auto zastępcze. Mam małe

> pytanko , w dowodzie jest napisane że auto ma 44kW czyli 60 KM . Czym to auto zawiniło że ma

> tak mało kucy.

Nie auto, a norma EURO grinser006.gif

Napisano

> Witajcie . Chwilowo poruszam sie Palio Weekend z 2003 r 1.2 16v jako auto zastępcze. Mam małe

> pytanko , w dowodzie jest napisane że auto ma 44kW czyli 60 KM . Czym to auto zawiniło że ma

> tak mało kucy.

Winno być 80KM, chyba że to 8V a nie 16V, wtedy 60KM

Napisano

> tak mało kucy.

normalnie to 1,2 16 V ma 80 kuni 270751858-jezyk.gif chyba ze jakis zdlawiony od niemcow przyjechal zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Winno być 80KM, chyba że to 8V a nie 16V, wtedy 60KM

Zajrzałem pod mache a tam yikes.gifyikes.gifyikes.gif łosiem fał . Ten co w Punto i w Pandzie. Silnik nie do zajechania ale w tym aucie to chyba pomyłka.

Napisano

> Zajrzałem pod mache a tam łosiem fał . Ten co w Punto i w Pandzie. Silnik nie do zajechania

> ale w tym aucie to chyba pomyłka.

Zawsze można uturbić biglaugh.gif

Napisano

> Winno być 80KM, chyba że to 8V a nie 16V, wtedy 60KM

a "V8" nie miał przypadkiem 73KM cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> a "V8" nie miał przypadkiem 73KM

W DR wpisali 44kW

Napisano

> W DR wpisali 44kW

W Sienie mam ten sam motor i w DR widnieje 54,00kW ok.gif Chyba, że chodzi o spi hmm.gif

Napisano

> a "V8" nie miał przypadkiem 73KM

Miał, ale CF2 a nie CF3.

Napisano

> No chyba, że tak

Niestety, bombom + druga sonda + mniejsze kanały i parę innych przeróbek (do odszukania pewnie na cento zlosnik.gif) spowodowały co spowodować miały.

Normę spełnia, a że nie jedzie...cóż, to nie wyścigówka.

Zresztą, stare 1,2 też nie jedzie, nei z tak ciasną i krótką skrzynią.

Napisano
  • Autor

> W Sienie mam ten sam motor i w DR widnieje 54,00kW Chyba, że chodzi o spi

MPI tosz to jest

Napisano

> Niestety, bombom + druga sonda + mniejsze kanały i parę innych przeróbek (do odszukania pewnie na

> cento ) spowodowały co spowodować miały.

> Normę spełnia, a że nie jedzie...cóż, to nie wyścigówka.

> Zresztą, stare 1,2 też nie jedzie, nei z tak ciasną i krótką skrzynią.

właśnie mi się wydaje że on tylko dzięi tej skrzyni jeździ tak jak jeździ, czylio jak na rozmiar i moment silnika bardzo dobrze ..

Napisano

> Witajcie . Chwilowo poruszam sie Palio Weekend z 2003 r 1.2 jako auto zastępcze. Mam małe pytanko

> , w dowodzie jest napisane że auto ma 44kW czyli 60 KM . Czym to auto zawiniło że ma tak mało

> kucy.

Miałem kiedyś 1,2 8V po tuningu mechanicznym do 3 biegu jechało lepiej niż siena 1,6 16V

Napisano

> właśnie mi się wydaje że on tylko dzięi tej skrzyni jeździ tak jak jeździ, czylio jak na rozmiar i

> moment silnika bardzo dobrze ..

Tak, bardzo dobrze do 100. Potem się zwyczajnie męczy bo obroty ma już "wysokie".

Tak, wiem, w Polsce dopuszczalna prędkość jest niższa niż wspomniane 100

na większości odcinków, co nie zmienia faktu że jadąc 110 czy 120 już czuje się problem obrotów.

Dlatego ciągle szukam kółek na 5ty bieg, co da ciupkę dłuższe przełożenie tegoż niż jest to w skrzyni SCS, ale sporo krótsze niż ma skrzynka "S"

Czyli prawdopodobnie zbliżyć się uda do ideału.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.