Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

szyba i kamien

Featured Replies

Napisano

pytanko: czy slad wskazuje na mozliwe uszkodzenie pochodzace od przejezdzajacego samochodu (parkowany niemalze prostopadke do osi jezdni) czy raczej rzut kamieniem za pomoca reki (jakby 3 odbicia na szybie). Pytanie o tyle istotne, ze ca. 2 tygodnie temu kamien utkwil ponizej wycieraczki, niewykluczone, choc malo prawdodpodobne, ze w tym samym miejscu rzecz mogla miec miejsce, obecnie 2. celny strzal.

Dodajmy, miejsce parkingowe obok ktorego tarasowal przejazd radiowoz B206 (watek specjalny zalozylem) grinser006.gif

284879200-DSC08362%28Large%29.JPG

post-49675-14352512302144_thumb.jpg

Napisano

Jak ja dostalem strzala to to wygladaja jak na obrazku, tylko to w czasie jazdy bylo

284879300-Zdj%EAcie067.jpg

Napisano

> pytanko: czy slad wskazuje na mozliwe uszkodzenie pochodzace od przejezdzajacego samochodu

> (parkowany niemalze prostopadke do osi jezdni) czy raczej rzut kamieniem za pomoca reki (jakby

> 3 odbicia na szybie). Pytanie o tyle istotne, ze ca. 2 tygodnie temu kamien utkwil ponizej

> wycieraczki, niewykluczone, choc malo prawdodpodobne, ze w tym samym miejscu rzecz mogla miec

> miejsce, obecnie 2. celny strzal.

> Dodajmy, miejsce parkingowe obok ktorego tarasowal przejazd radiowoz B206 (watek specjalny

> zalozylem)

a nie slyszales strzalow czasami ? zlosnik.gif

Napisano

> pytanko: czy slad wskazuje na mozliwe uszkodzenie pochodzace od przejezdzajacego samochodu

> (parkowany niemalze prostopadke do osi jezdni) czy raczej rzut kamieniem za pomoca reki (jakby

> 3 odbicia na szybie).

Obydwa scenariusze prawdopodobne - w moim wypadku tak wygladaly dwa z trzech sladow po kamieniach spod kol pojazdow przede mna. Trzeci mial bardziej "sloneczny" wyglad - "promyczkow" bylo wiecej.

Napisano
  • Autor

> Obydwa scenariusze prawdopodobne - w moim wypadku tak wygladaly dwa z trzech sladow po kamieniach

> spod kol pojazdow przede mna. Trzeci mial bardziej "sloneczny" wyglad - "promyczkow" bylo

> wiecej.

Dodatkowe informacje: alarm zawyl, wiec trafienie musialo byc i celne i mocne (piipnal bowiem 3 razy przy otwieraniu grinser006.gif)

jest tez slad po innym pocisku na blotniku (lekkie "wyzlobienie"), wczesniej nie bylo

Kierunek przebiegu trafienia wskazuje (?), ze jak spod kola poszlo to to cos musialo jechac pod prad

Stad pytanie o reke.

Napisano

> ze jak spod kola poszlo to to cos musialo jechac pod

> prad

> Stad pytanie o reke.

napisze tak

jakis czas temu kierowca ciezarowki najechal na klin ( metalowy o taki RTEmagicC_Hemmschuhe_02.jpg.jpg )

klin przebil opone i cisnienie wypiiiiiii go jakies 12m dalej,

pewnie polecialby dalej ale zatrzymal sie na szybie czolowej reni premium (wysokosc jakies 2.2m) kompletnie ja demolujac zlosnik.gif

wiec tak kamyki potrafia zrobic powazne zniszczenia, moga tez rykoszetowac, jak nikogo za "reke " nie zlapiesz to nie bedziesz mial pewnosci skromny.gif

Napisano

> a nie slyszales strzalow czasami ?

A nie słyszałeś o banach czasami? zolta.gif

mar00ha

Napisano

>> a nie slyszales strzalow czasami ?

> A nie słyszałeś o banach czasami?

> mar00ha

hahah... 10/10

mar00ha wyloozuj, dobre teksty lecą:)

Napisano

> Jak ja dostalem strzala to to wygladaja jak na obrazku, tylko to w czasie jazdy bylo

Ładnie wyłapałeś... Ja mam kilka podobnych, ale bez "pająka". Wszystkie to pamiątki po jadących z przeciwka, którym z mojej strony nic za to nie grozi. angryfire.gif Odgłos, jaki towarzyszył tym uszkodzeniom, przypominał otwieranie wina.

Napisano

Witaj w klubie:

moja akcja

Napisano

> napisze tak

> jakis czas temu kierowca ciezarowki najechal na klin ( metalowy o taki )

> klin przebil opone i cisnienie wypiiiiiii go jakies 12m dalej,

> pewnie polecialby dalej ale zatrzymal sie na szybie czolowej reni premium (wysokosc jakies 2.2m)

> kompletnie ja demolujac

> wiec tak kamyki potrafia zrobic powazne zniszczenia, moga tez rykoszetowac, jak nikogo za "reke

> " nie zlapiesz to nie bedziesz mial pewnosci

...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.