Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

swap na 1.2 16v

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanie robię swapa z 1.1 na 1.2 16v pomoże mi ktoś z instalacja. tzn chodzi mi o podłączenie map sensora.instalacje chce przerobić. A i mam listwę wtryskowa od bravo na plastikowych wtryskach, ma tylko jedno wejście a z tego co się orientowałem to potrzebna mi jest lista metalowa z dwoma,ale tak myślę ze jak włożę wkład od brawo do będzie ok? możne dacie jeszcze jakieś wskazówki.dzięki z góry

Napisano

mam listwę wtryskowa od bravo na

> plastikowych wtryskach, ma tylko jedno wejście a z tego co się orientowałem to potrzebna mi

> jest lista metalowa z dwoma,ale tak myślę ze jak włożę wkład od brawo do będzie ok? możne

> dacie jeszcze jakieś wskazówki.dzięki z góry

Listwa bez powrotu, wystarczy kosz pompy z regulatorem jak w mpi.

Napisano

> Witam mam pytanie robię swapa z 1.1 na 1.2 16v pomoże mi ktoś z instalacja. tzn chodzi mi o

> podłączenie map sensora.instalacje chce przerobić. A i mam listwę wtryskowa od bravo na

> plastikowych wtryskach, ma tylko jedno wejście a z tego co się orientowałem to potrzebna mi

> jest lista metalowa z dwoma,ale tak myślę ze jak włożę wkład od brawo do będzie ok? możne

> dacie jeszcze jakieś wskazówki.dzięki z góry

a już myślałem że czas takich rodzynków przeminął smile.gif Radze się przywitać bo ci nikt nic nie podpowie .... a drugą sprawą jest że temat swapa ogarniesz sobie w szukajce .... toż to jeden z częściej poruszanych kiedyś tematów i chyba wszystkie konfiguracje już zostały przerobione ...

Napisano
  • Autor

> a już myślałem że czas takich rodzynków przeminął Radze się przywitać bo ci nikt nic nie podpowie

> .... a drugą sprawą jest że temat swapa ogarniesz sobie w szukajce .... toż to jeden z

> częściej poruszanych kiedyś tematów i chyba wszystkie konfiguracje już zostały przerobione .. dzięki bardzo wam gorąco jak mam się w kupić łaski pozdrawiam. A co do map sensora ? pomożecie pozdrawiam.

Napisano

a moje autko nadal nie pali i nikt pomóc nie chce , serwis fiata rozkłada ręce , próbowałem ze schematami ale nadal nic... frown.gif

Napisano

> a moje autko nadal nie pali i nikt pomóc nie chce , serwis fiata rozkłada ręce , próbowałem ze

> schematami ale nadal nic...

a co tam dokładnie nie pali , może być na priv .. dużo może być przyczyn

Napisano

komp rozkodowany ( prawdopodobnie , bo nie mam jak sprawdzić , a ten który to robił sprawdzał już bo mu odwoziłem jak nie mogłem odpalić w serwisie - tam powiedzieli ze komp pokazuje info o braku zgody na rozruch wiec wiozłem kompa ponownie do rozkodowania i dalej nic sie nie zmieniło - marchewa zapala sie po przekreceniu kluczyka gaśnie na chwilkę i znów sie zapala ) , brak prądu na cewkach i pompa nie chodzi

Napisano

> komp rozkodowany ( prawdopodobnie , bo nie mam jak sprawdzić , a ten który to robił sprawdzał już

> bo mu odwoziłem jak nie mogłem odpalić w serwisie - tam powiedzieli ze komp pokazuje info o

> braku zgody na rozruch wiec wiozłem kompa ponownie do rozkodowania i dalej nic sie nie

> zmieniło - marchewa zapala sie po przekreceniu kluczyka gaśnie na chwilkę i znów sie zapala )

> , brak prądu na cewkach i pompa nie chodzi

Wyłącznik bezwładnościowy sprawdzałeś?

Napisano

komp nie rozkodowany ! miałem tak i osoba co mi pomagała również tak miała

Wysyłaj do Huby a za tydzień będziesz ucieszony że autko odpaliło

Napisano

ale z drugiej strony to mam centralke code wraz z anteną i klucz oryginalny ze stacyjką i to po podłączeniu jeszcze przed rozkodowaniem tez nie działało a tym bardziej rozrusznik w ogóle nie kręcił , po odłączeniu code i założeniu niby rozkodowanej centralki przynajmniej rozrusznik zaczął kręcić ( może sie nie znam ale centralka code nie ma chyba nic do rozrusznika? może się mylę )

Napisano

wywal wszystkie centralki bo one na nowo kompa Ci kodują, wyślij komputer do Huby wtedy powinno być napięcie na pompie, wtryskach i cewkach jeżeli oczywiście Twoja wiązka jest dobrze podłączona wg schematów

Napisano

a może ktoś z wrocławia lub okolic podejmie się uruchomienia mojego auta ?

Napisano

> ale z drugiej strony to mam centralke code wraz z anteną i klucz oryginalny ze stacyjką i to po

> podłączeniu jeszcze przed rozkodowaniem tez nie działało a tym bardziej rozrusznik w ogóle nie

> kręcił , po odłączeniu code i założeniu niby rozkodowanej centralki przynajmniej rozrusznik

> zaczął kręcić ( może sie nie znam ale centralka code nie ma chyba nic do rozrusznika? może się

> mylę )

nie ma

rozrusznik - kabel bezposrednio ze stacyjki na elektromagnes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.