Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bielsko - jakiego gazownika polecacie

Featured Replies

Napisano

Witam

W planach mam założenie instalacji do Stilo 1,6.

Kogo polecacie w Bielsku-Białej (ewentualnie okolice Kęty / Andrychów / Wadowice)?

Producent instalacji to sprawa drugorzędna - ważne żeby gazownik był dobry palacz.gif

Napisano

Polecam Automotoplus , zakładałem u nich 3 lata temu BRC do tego samego silnika w bravo, od tego czasu robię tylko przeglądy (przejechane jakieś 50kkm) i wszystko jest ok. Polecić również mogę Krajewskiego na Sobieskiego - spec od Tartarini ok.gif

• 6 miesięcy później...
Napisano

Ja zakładałem w Żywcu w "Auto Gaz Serwis" ul Stolarska i zrobili to fachowo. Kulam się już 2gi rok i wszystko śmiga jak trzeba.

Napisano

> Ja zakładałem w Żywcu w "Auto Gaz Serwis" ul Stolarska i zrobili to fachowo. Kulam się już 2gi rok

> i wszystko śmiga jak trzeba.

NAJGORSZY zakład z jakim miałem nieprzyjemność, a te certyfikaty których sobie tam tyle nawieszał to chyba sam drukował...

Zresztą szkoda moich nerwów jak sobie przypominam moją przygodę z nim, okropny partacz.

Napisano

Z zasłyszanych opinii Krajewski.

A z moich własnych doświadczeń eko-car w Jastrzębiu, mimo iż wszyscy inni rozkładali ręce w wielu zakładach to on zawsze sobie poradził z każdym problem jaki miałem(ale zaznaczam że najtańszy nie jest, ale lepiej zrobić raz a dobrze) ok.gif

Napisano

> NAJGORSZY zakład z jakim miałem nieprzyjemność, a te certyfikaty których sobie tam tyle nawieszał

> to chyba sam drukował...

> Zresztą szkoda moich nerwów jak sobie przypominam moją przygodę z nim, okropny partacz.

A czego się spodziewałeś jak to były pracownik Auto Gaz Beskid z BB zlosnik.gif

Omijam z daleka od czasu jak mi CC900 "wyregulowali" zlosnik.gif jedynie 11l mi paliło angryfire.gif

Napisano

> A czego się spodziewałeś jak to były pracownik Auto Gaz Beskid z BB

> Omijam z daleka od czasu jak mi CC900 "wyregulowali" jedynie 11l mi paliło

Do dziś nie wiem jakim cudem ten jego pseudo warsztat jeszcze istnieje icon_rolleyes.gif

Napisano

> Do dziś nie wiem jakim cudem ten jego pseudo warsztat jeszcze istnieje

Mi zrobili profesionalnie...nawet kolektor zdjęcli i wyczyścili wtryski benzynowe. Wlew pod klapke w gratisie itp.

Pełne profi, więc mam inne zdanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.