Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amortyzatory...Czy dobrze mi radzi mechanik..?

Featured Replies

Napisano

Asia - OPEL Astra F - HB- 3d- 1996r X16XEL

Przymierzam sie do wymiany amorków. Przewaznie jezdze sam, ew. z z drugą osobą. Mech. proponuje KAYABY olejowe "PREMIUM" tak z przodu, jak i z tyłu. Podobno lepszy komfort. Obecnie nie wiem, jakie są załozone... Czy to dobry wybór?

Napisano

Mam właśnie takie i z przodu i z tyłu (z przodu już piąty rok, trzymają jeszcze wink.gif Z tyłu drugi rok). Ale ja lubię jeździć kanapą grinser006.gif Jak lubisz bardziej twardo, to bierz gazowo-olejowe.

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

> Mam właśnie takie i z przodu i z tyłu (z przodu już piąty rok, trzymają jeszcze Z tyłu drugi rok).

> Ale ja lubię jeździć kanapą Jak lubisz bardziej twardo, to bierz gazowo-olejowe.

> Pozdroofka

A tak dopytam:- Czy te numery do mojej Aski sa własciwe?:-

665501 - przód

443134 - tył

hmm.gif

Napisano

665501 - przód

443134 - tył

dokladnie takie jesli chodzi o twoje auto

po ile masz te amory ?

Napisano

> jakie są załozone... Czy to dobry wybór?

Hmm.. Powiem tak ,2-gi raz mam takie wlasnie. Teraz nie narzekam ale...w poprzednim komplecie przedni sie "wylal" po 1,5 roku. Generalnie jestem zadowolony.

Napisano
  • Autor

> 665501 - przód

> 443134 - tył

> dokladnie takie jesli chodzi o twoje auto

> po ile masz te amory ?

Jeszcze ich nie kupiłem, ale w sklepie mot. z grubsza mówią około 400 zł za wszystkie... Gdzies w necie widziałem ceny 120 przedni, oraz 68 tylni.. Czyli podobnie... Bo chyba duzych róznic w sklepach nie bedzie.. A ciekaw jestem jeszcze co do jakosci, w zaleznosci od miejsca produkcji.. Gdzie robią "badziewie", a gdzie porzadnie... Chyba, ze robia tylko w jednym miejscu..

Napisano

> Jeszcze ich nie kupiłem, ale w sklepie mot. z grubsza mówią około 400 zł za wszystkie... Gdzies w

> necie widziałem ceny 120 przedni, oraz 68 tylni.. Czyli podobnie... Bo chyba duzych róznic w

> sklepach nie bedzie.. A ciekaw jestem jeszcze co do jakosci, w zaleznosci od miejsca

> produkcji.. Gdzie robią "badziewie", a gdzie porzadnie... Chyba, ze robia tylko w jednym

> miejscu..

380 pln za komplet moge miec olejowe. co do KYB nei mialem zadnej reklamacji do tej pory. na B4 sie zdarzaly

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.