Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magik od numerów VIN potrzebny.

Featured Replies

Napisano

Witam, ja po sąsiedzku.

Macie tu koledzy może kogoś, kto pop podaniu mu numeru VIN samochodu Opel, jest w stanie sprawdzić jego przeszłość serwisową?

Ewentualnie do kogo uderzyć z tym tematem.

Mam na oku Zafirkę B dlatego pytam. Aha czy w ASO jak pojadę z kolesiem sprawdzać samochód są w stanie to zrobić?

pzdr.

Napisano

Taki offtop. W awatarze masz czlowieka z ktorego swiat sie smial, jak sie pozniej okazalo jest ciezko chory KLIK .

Z otrzymaniem informacji po vin-ie moze byc troche ciezko, co innego jakbys poszedl z włascicielem tego auta do serwisu po te dane. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Taki offtop. W awatarze masz czlowieka z ktorego swiat sie smial, jak sie pozniej okazalo jest

> ciezko chory KLIK .

Tak, wiem o tym. Ale awatar ten nie jest przejawem mojej chęci nabijania się z tego człowieka nono.gif. Spodobał mi się bo trochę do mnie podobny alien.gif

> Z otrzymaniem informacji po vin-ie moze byc troche ciezko, co innego jakbys poszedl z włascicielem

> tego auta do serwisu po te dane.

No to ciężko będzie, bo auto od Dojczów ciągnięte, a chce sprawdzić bo ma śmiesznie mały przebieg jak na 2009 rocznik.

O tym aucie mowa.

Napisano

Gościu buja się z tym autem już od początku lutego roku. Zaczynał z ceną 42500zł jakiś tekst

Napisano
  • Autor

> Gościu buja się z tym autem już od początku lutego roku. Zaczynał z ceną 42500zł jakiś tekst

Faktycznie, ale dzięki za info. Zapytam go grzecznie w czym problem, bo rozmawiałem z nim telefonicznie, nie ukrywał raczej że handluje autami. Zgadza się bez problemu na wizytę w dowolnym ASO , sam przygotuje papiery jeśli mam takie życzenie. Być może ludzi zraża to że auto nie posiada książki serwisowej. W sumie ciekawe hmm.gifczemu. No alem chyba wizyta w ASO trochę rozjaśni sytuację i poradzą czy brać czy nie hmm?

Napisano

Jak zgadza sie na wizyte w ASO to warto sprobowac ok.gif

Kolor...,zwykly czerwony sick.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jak zgadza sie na wizyte w ASO to warto sprobowac

> Kolor...,zwykly czerwony

I taki ma być zlosnik.gif Sie potem ewentualnie doda łądne czarno-srebrne duże ALU i będzie miodzio. To na czym teraz stoi toż to zwykły kołpak na stalówkach. Dość mam czarnuchów i grafitów foch.gif

Napisano

> I taki ma być Sie potem ewentualnie doda łądne czarno-srebrne duże ALU i będzie miodzio. To na

> czym teraz stoi toż to zwykły kołpak na stalówkach. Dość mam czarnuchów i grafitów

Zadzwoń do Gm polska miła pani przełączy Cię do miłego pana, który wszystko powie o naprawach serwisowych w de, po vinie oczywiście smile.gif

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Zadzwoń do Gm polska miła pani przełączy Cię do miłego pana, który wszystko powie o naprawach

> serwisowych w de, po vinie oczywiście

> Pozdrawiam

I to faktycznie tak sprawnie działa, czy se w balwanek.gif lecisz hmm.gifdevil.gif

Napisano

> I taki ma być Sie potem ewentualnie doda łądne czarno-srebrne duże ALU i będzie miodzio. To na

> czym teraz stoi toż to zwykły kołpak na stalówkach. Dość mam czarnuchów i grafitów

Duży kapeć, 7 osób i będziesz wysiadał pchać ten autobus 270635636-JUMP2.gif

1.6 do takiego auta to wg. mnie stanowczo za mało.

Napisano
  • Autor

> Duży kapeć, 7 osób i będziesz wysiadał pchać ten autobus

> 1.6 do takiego auta to wg. mnie stanowczo za mało.

ojtamojtam grinser006.gif

Napisano

> I to faktycznie tak sprawnie działa, czy se w lecisz

nie jest tak kolorowo, ale może nieraz się udać jak masz dobrą gadkę zlosnik.gif

mogą ci podać ostatni przegląd a ASO, co było robione i przebieg ok.gif

Napisano

> nie jest tak kolorowo, ale może nieraz się udać jak masz dobrą gadkę

> mogą ci podać ostatni przegląd a ASO, co było robione i przebieg

ja mailowo to załatwiałem z GM i nie było problemu ok.gif

Napisano
  • Autor

> ja mailowo to załatwiałem z GM i nie było problemu

Jak masz namiary to podaj ewentualnie na priva. Ile czasu czekałeś na wieści?

Napisano

> ja mailowo to załatwiałem z GM i nie było problemu

miałes farta albo znajomości ok.gif

Napisano

> Jak masz namiary to podaj ewentualnie na priva. Ile czasu czekałeś na wieści?

Zadzwoniłem do GM, miła pani podała mi @ jakiegoś pana, naskrobałem @ i za dwa dni miałem odpowiedź.

Niestety nie ma już tego @ więc nie pomogę frown.gif ale zadzwoń do GM.

Napisano

> miałes farta albo znajomości

znajomości nie mam, więc pewnie miałem farta smile.gif

Napisano
  • Autor

> Zadzwoniłem do GM, miła pani podała mi @ jakiegoś pana, naskrobałem @ i za dwa dni miałem

> odpowiedź.

> Niestety nie ma już tego @ więc nie pomogę ale zadzwoń do GM.

Hehe, to ja wczoraj info o interesującym mnie samochodzie Opla uzyskałem w 40s. Jak ktoś pisał wcześniej, odebrała miła Pani, przełączyła do Pana, który z marszu poprosił o VIN i podał mi dane auta - rok, miesiąc produkcji, data i przebieg przy ostatnim przeglądzie i czy nie było jakiś usterek. Podziękowałem i jestem zadowolony z jakości tej usługi zlosnik.gif

Napisano

> Hehe, to ja wczoraj info o interesującym mnie samochodzie Opla uzyskałem w 40s.

czyli zmiany w GM idą w dobra stronę ok.gif

Napisano

I co ci ciekawego powiedzieli?

Napisano

> Pytasz o samochód?

Tak

Napisano
  • Autor

> Tak

Człowiek w GM, potwierdził, po Vin-ie markę, kolor itp, podał datę bodaj produkcji na V 2009 i ostatni przegląd w ASO na VI 2010 przy przebiegu 17Kkm ( obecnie nieco ponad 24Kkm). Na pytanie czy na przeglądzie coś było dużego robione, odpowiedział że wszystko z wozem było ok, standardowy przegląd.

Jutro jadę polookać i w ASO sprawdzić. Kupować nie muszę zlosnik.gif

Wezmę se aparat popykam swoje fotki i jak co to tu powklejam dla znawców.

Zastanawia mnie tylko ta wersja - ECO Flex hmm.gif To nie było coś z gazem? CNG/LPG? W ogłoszeniu wisi że to benzyna, słowa o gazie ni ma. Ale ja tam się nie znam. ASO powie co i jak.

Napisano

> ECO Flex To nie było coś z gazem? CNG/LPG? W ogłoszeniu wisi

> że to benzyna, słowa o gazie ni ma. Ale ja tam się nie znam. ASO powie co i jak.

związane jest to m.in ze zmniejszeniem zużycia paliwa, emisji spalin tak jak wszystko co w motoryzacji zaczyna sie na ECO biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.