Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

radio z Biedronki - Clarus - czy coś warte?

Featured Replies

Napisano

Poza ceną, 99 zł?

pytam, bo jestem bardzo mało wymagający, byle grało, nie mam uprzedzeń do chińskich marek itp, za to czerwone podświetlanie jest wymagane u mnie smile.gif

Napisano

> Poza ceną, 99 zł?

> pytam, bo jestem bardzo mało wymagający, byle grało, nie mam uprzedzeń do chińskich marek itp, za

> to czerwone podświetlanie jest wymagane u mnie

Wszystko marki Clarus to dno. no.gif

Napisano

To już lepiej zainwestuj w coś używanego a markowego wink.gif do 100zł naprawdę już znajdziesz wink.gif_

Napisano
  • Autor

> To już lepiej zainwestuj w coś używanego a markowego do 100zł naprawdę już znajdziesz _

proszę o przykład radia markowego, do 100 zł z czerwonym podświetleniem, obsługującego mp3 z kart sd lub pena, niedużej mocy, bo ja zielony jestem w temacie

tak jak piszę, czerwone podświetlanie, bez jakiś białych dodatków itp

Napisano

No to czytnika kart nie znajdziemy ale CD z możliwością odtwarzania mp3 jak najbardziej

Napisano
  • Autor

miałem, i niestety średnio się sprawdzało na drogach po których jeżdżę... może dlatego, ze to było Sony...

no to zwiększamy cenę do 200 i dalej te same wymagania

Napisano

> miałem, i niestety średnio się sprawdzało na drogach po których jeżdżę... może dlatego, ze to było

> Sony...

> no to zwiększamy cenę do 200 i dalej te same wymagania

prosze:

http://allegro.pl/deh-2220ub-czerwony-na-gwarancji-krakow-i1578572889.html

dołóż jeszcze 50 i masz nowego pionieera

http://allegro.pl/2011-pioneer-deh-2300ub-cd-mp3-usb-aux-rca-gw24-i1575928966.html

a najlepiej przeznacz kasiore na mnie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

i mają coś, co do mnie nie przemawia...

białe litery... :/

Napisano

> Poza ceną, 99 zł?

> pytam, bo jestem bardzo mało wymagający, byle grało, nie mam uprzedzeń do chińskich marek itp, za

> to czerwone podświetlanie jest wymagane u mnie

Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. Ma parę minusów ale da się z nim życ. Szybciej miałem pionnera deh 2900. Wiec wiem jaka jest różnica w jakości dźwięku. Pionner grał lepiej ale te cos biedronkowe obleci. No i jeszcze ta cena 99zł i 2 lata gwarancji. Hmm chyba warto zaryzykowac. Ja zaryzykowałem i nie żałuje.

Pozdrawiam

Napisano

> Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok.

> Ja zaryzykowałem i nie żałuje.

Hmmm,

"mam je 3 dni i nie żałujęi..." to jest na prawdę miarodajna opinia... hehe.gif

Nic tylko brać, w końcu banknoty 100 złotowe leżą na ulicy.

Napisano

> Hmmm,

> "mam je 3 dni i nie żałujęi..." to jest na prawdę miarodajna opinia...

> Nic tylko brać, w końcu banknoty 100 złotowe leżą na ulicy.

ale o co Ci chodzi? napisał, że gra jak gra i mu pasuje za tą cenę... za dwa tygodnie, albo za miesiąc zacznie grać inaczej? kupił, założył, pasuje mu czyli jest ok. co ma do tego 3 dni? jak coś się będzie działo, zaniesie do sklepu i po sprawie.

Napisano

> Powiem tak nie ma tragedii z tym radiem, mam je 3 dni, gra w miarę ok. Ma parę minusów ale da się z

> nim życ. Szybciej miałem pionnera deh 2900. Wiec wiem jaka jest różnica w jakości dźwięku.

> Pionner grał lepiej ale te cos biedronkowe obleci. No i jeszcze ta cena 99zł i 2 lata

> gwarancji. Hmm chyba warto zaryzykowac. Ja zaryzykowałem i nie żałuje.

> Pozdrawiam

Ja niestety nie zdarzylem go kupic.A idealnie by pasowalo do lanosa dziewczyny.No coz moze za jakis czas znowu bedzie cos podobnego w ofercie.

Napisano

> Hmmm,

> "mam je 3 dni i nie żałujęi..." to jest na prawdę miarodajna opinia...

> Nic tylko brać, w końcu banknoty 100 złotowe leżą na ulicy.

Tak samo nie leża 200zł............ banknoty na ulicy.

Do słuchania radia i mp3 jest ok. I tylko tyle. Jak na 99zł to jestem mile zaskoczony.

Napisano

> Ja niestety nie zdarzylem go kupic.A idealnie by pasowalo do lanosa dziewczyny.No coz moze za jakis

> czas znowu bedzie cos podobnego w ofercie.

Zobacz w innych biedronkach u mnie jeszcze jedno jest. Kupiłem przedostatnie.

Pozdrawiam

Napisano

mam poprzedni model ten bardziej kwadratowy z białym podświetleniem od roku i działa, nie można się do niczego przyczepić

do tego mam to spięte z głośnikami sony xplod i dźwięk jest miodny, prawda jest taka że jak jest CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion złotych - na tych samych głośnikach dźwięk będzie dokładnie taki sam

Napisano

> prawda jest taka że jak jest

> CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion

> złotych - na tych samych głośnikach dźwięk będzie dokładnie taki sam

Poprawiłeś mi humor na resztę dnia. rotfl.gif Dziękuję! waytogo.gif

Napisano

> prawda jest taka że jak jest

> CYFROWA metoda zapisu to nie ważne czy to odtwarza toster czy Clarion XXLWTFPWN za gazilion

No popatrz, popatrz jacy ci ludzie na całym świecie są głupi!

Kupują radia za niejednokrotnie grubą kasę a nie wiedzą, że można za grosze kupić Chinski sprzęt o "podobnej jakości" w Biedronce?

Szkoda, że nie czytają naszego kącika bo przejżeli by pewnie na oczy.

biglaugh.gifhehe.gifmlot.gif

Napisano

> Poprawiłeś mi humor na resztę dnia. Dziękuję!

moge wyciagnac clariona od siebie z auta i zamienic z biedronkowym u echa

wiesz jak sa mocowane fabrycznie glosniki w uno ??

pomijam fakt ze sa to 10 , ale mozna dodac dystanse i upchniesz 13 jak u echa

co nie zmienia faktu ze ani jeden glosnik z 4 nie ma komory

do tego mocowanie ich jest tylko troche sztywniejsze od reki

co innego jak bys sie postaral wygluszyl drzwi , zabudowal konkretne zestawy no to faktycznie bedzie roznica przy biedronkowym

ale do zwyczajnego sluchania muzyki czy wiadomosci ludzie nie potrzebuja kupowac clariona czy alpina

Napisano

> Zobacz w innych biedronkach u mnie jeszcze jedno jest. Kupiłem przedostatnie.

> Pozdrawiam

Dupa zbita.Bylem w 2ch i nie ma juz crazy.gif.

Napisano
  • Autor

> Dupa zbita.Bylem w 2ch i nie ma juz .

wysłać CI pocztą, u mnie jeszcze są smile.gif i ciągle się zastanawiam czy iść po nie czy nie... bo mam działające radio... ale na cd i do tego zielone...

Napisano

> wysłać CI pocztą, u mnie jeszcze są i ciągle się zastanawiam czy iść po nie czy nie... bo mam

> działające radio... ale na cd i do tego zielone...

Hmmm ciekawa opcja,tylko musialbym sie dowiedziec czy w razie jakiejs awarii bede mogl normlanie zwrocic to radio w swojej biedronce.Bo pamietam chyba nawet tutaj na AK byl temat,ze jakis oddzial sklepu nie chcial przyjac zepsutego sprzetu,ktory zostal kupiony w innym miescie(siec sklepu ta sama).

Wiec chyba jednak podziekuje(naprawde 20.GIF za chec pomocy).Ale juz kit poczekam,az u mnie znowu gdzies cos podobnego w markecie rzuca grinser006.gif

Napisano

> zwrocic to radio w swojej biedronce.Bo pamietam chyba nawet tutaj na AK byl temat,ze jakis

> oddzial sklepu nie chcial przyjac zepsutego sprzetu,ktory zostal kupiony

chodziło o Lidla, jak jest w Biedronie.. niewiem.gif

Napisano

> do tego mam to spięte z głośnikami sony xplod i dźwięk jest miodny, prawda jest taka że jak jest

No proszę Cię... Mam w domu Odtwarzacz CD Denona z przetwornikiem 20 bitowym i gra trochę lepiej niż manta na tych samych głośnikach zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.