Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi A3 2003 rok- pytanie odnośnie tylnego zderzaka

Featured Replies

Napisano

Moja mulher.gif wjechała w tył Audi A3 i mam takie oto zdjęcie uszkodzeń tego auta:

284952037-audi.JPG

Uszkodzona jest tylko ten spojlerek na dole. I teraz pytanie: czy do wymiany jest cały zderzak, czy też tylko listwa zderzaka dostępna jako osobny element? Jest to Audi A3 2003 roku (póki co wiem tylko tyle).

post-22221-1435251263447_thumb.jpg

Napisano

> Moja wjechała w tył Audi A3 i mam takie oto zdjęcie uszkodzeń tego auta:

> Uszkodzona jest tylko ten spojlerek na dole. I teraz pytanie: czy do wymiany jest cały zderzak, czy

> też tylko listwa zderzaka dostępna jako osobny element? Jest to Audi A3 2003 roku (póki co

> wiem tylko tyle).

po zdjeciu wnioskuje ze to juz 8P jest tak ? bo 2003 rocnziki byly tez te stare a3 ale polifty badz tez tak jak mowie juz kolejna partia czyli 8p jesli 8p to raczej calosc chociaz w starej a3 jest zderzak 2 czesciowy smile.gif

Napisano

Rozumiem, że mówiąć spoilerek na dole masz na myśli to pod zieloną linią ?

W takim razie chyba też ta część wyżej jest uszkodzona ( zaznaczone na czerwono ).

Jeżeli to tylko jakieś refleksy lub też o te uszkodzenia Ci chodziło to chowam się do jamki spy.gif

284952037audi.jpg

Napisano
  • Autor

> Rozumiem, że mówiąć spoilerek na dole masz na myśli to pod zieloną linią ?

> W takim razie chyba też ta część wyżej jest uszkodzona ( zaznaczone na czerwono ).

> Jeżeli to tylko jakieś refleksy lub też o te uszkodzenia Ci chodziło to chowam się do jamki

Moja serce.gif twierdzi, że tylko "to na dole" jest zniszczone, a ja póki co mogę oceniać całą sytuację na podstawie tego zdjęcia. Też mi podpadają te ślady i na 90% góra też jest uszkodzona, co kwalifikuje tak czy siak cały zderzak do wymiany.

Napisano
  • Autor

> po zdjeciu wnioskuje ze to juz 8P jest tak ? bo 2003 rocnziki byly tez te stare a3 ale polifty badz

> tez tak jak mowie juz kolejna partia czyli 8p jesli 8p to raczej calosc chociaz w starej a3

> jest zderzak 2 czesciowy

Pierwsza rejestracja 12.2003- wiem tylko tyle na chwilę obecną.

Napisano

> po zdjeciu wnioskuje ze to juz 8P jest tak ? bo 2003 rocnziki byly tez te stare a3 ale polifty badz

> tez tak jak mowie juz kolejna partia czyli 8p jesli 8p to raczej calosc chociaz w starej a3

> jest zderzak 2 czesciowy

Jeeezzzzuuu, to po polsku jest napisane? Musiałem ze trzy razy czytać, żeby zatrybić co autor miał na myśli! sciana.gif

Słyszałeś kiedyś o interpunkcji? old.gif

Napisano

> Jeeezzzzuuu, to po polsku jest napisane? Musiałem ze trzy razy czytać, żeby zatrybić co autor miał

> na myśli!

> Słyszałeś kiedyś o interpunkcji?

widzisz, inni raz przeczytali i odrazu wiedzieli o co kaman smile.gif takze z toba jest cos nie tak chyba grinser006.gif

Napisano

> Uszkodzona jest tylko ten spojlerek na dole. I teraz pytanie: czy do wymiany jest cały zderzak, czy

> też tylko listwa zderzaka dostępna jako osobny element? Jest to Audi A3 2003 roku (póki co

> wiem tylko tyle).

A jakie to ma znaczenie co ubezpieczyciel wymieni z Twojego OC? Choćby wymienił zderzak, klapę i cały tył tego audi to i tak stracisz tylko 10% zniżki... hmm.gif

Napisano
  • Autor

> A jakie to ma znaczenie co ubezpieczyciel wymieni z Twojego OC? Choćby wymienił zderzak, klapę i

> cały tył tego audi to i tak stracisz tylko 10% zniżki...

Naprawa nie będzie "szła" z OC, tylko z naszego portfela- tak się umówiliśmy z poszkodowanym. W przypadku czterech aut utrata 10% zniżki byłaby (chyba) nieopłacalna.

Napisano

> Naprawa nie będzie "szła" z OC, tylko z naszego portfela- tak się umówiliśmy z poszkodowanym. W

> przypadku czterech aut utrata 10% zniżki byłaby (chyba) nieopłacalna.

Wszystkie 4 auta są ubezpieczone w tej samej ubezpieczalni i przez tego samego człowieka? Jeżeli nawet - przelicz to, bo często ludzie boją się stracić 10% zniżki, a w sumie wychodzi to ze 40zł zlosnik.gif

Napisano

> wiem tylko tyle).

wyglada na nowa bude (8P), zderzak jest jednoczesciowy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.