Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Walneła sprezyna z przodu...:(

Featured Replies

Napisano

Wpadłem kiedys w dziurę, ale zadnych podejrzanych objawów nie stwierdziłem. Dopiero po kilku dniach, na nierównej jezdni słyszałem dziwne stukanie z przodu. niewiem.gif Sprawdziłem łaczniki stab.-dobre, myslałem o tłumikach - OK, ..Dzis zajechałem do speca, spy.gif włozył reke za koło i ...stuk-stuk..Panie ! , Sprezyna sie ukruszyła...:(

1-Ile mnie wyrwie z porfela?

2- Czy trzeba wymieniac parami, czy tylko ta uszkodzona?

3- Jakie radzicie wybrac do mojej ASKI, - tylko nie sportowe (lubie wygode) old.gif i w dobrej cenie ?

4- Czy przy wymianie jest kupa roboty? Moze od razu amorki wymienic za jednym zamachem..?

Wiosna, a tu takie wydatki.. sciana.gif

Napisano

Tak parami się wymienia ,cena w zależności od jakości...W sumie dobrze jest skontrolować całego McPersona , bo i tak trzeba go zdjąć a przy okazji można coś wymienić.(i kolejne wydatki irked.gif) W zależności co i kiedy wymieniałes...

Napisano

Bierz Lesjöforsy. Będzie kusiło przyoszczędzić i wziąć jakąś chińszczyzne, ale twardy bądź, nie miętki... wink.gif

Co do wymiany "przy okazji". Znasz mnie, ja bym wymienił amorki za jedną robotą, jeśli miałyby więcej niż 6 lat. No i łożyska kolumny, bo pewnie jeszcze oryginały masz. Ale to ja, wiesz że u mnie zawsze z małej wymiany robi się szeroki front robót grinser006.gifzlosnik.gif

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

Wiem, wiem.. Ty wymieniasz co sie da dla własnej przyjemności.. waytogo.gif A ja to co muszę, a i chciało by się pół-darmo cfaniaczek.gif A jak cenowo wygladają Lesjöforsy ? A Kayaba by nie mogły być ? A masz moze jakis link, gdzie mozna by dobrac sobie sprezynki do mojej fury ?

Napisano
  • Autor

A moze by tak wyegzekwowac jakies odszkodowanie od własciciela drogi...? Zrobic zdjecie ikonka_photo2.gifdziury w drodze, zgłosic uszkodzenie na policji, policial.gif i ew. zadac odszkodowania .. Co Wy na to ?

Napisano

> A moze by tak wyegzekwowac jakies odszkodowanie od własciciela drogi...? Zrobic zdjecie dziury w

> drodze, zgłosic uszkodzenie na policji, i ew. zadac odszkodowania .. Co Wy na to ?

dziś to już po ptakach, trzeba było zgłaszać odrazu na policję - wiem, że nie zauważyłeś nic po najechaniu na dziure wink.gif

bo teraz może wyjść, że uszkodzenie nie nastapiło dnia dzisiejszego i możesz mieć ciepło jak to przy próbie wyłudzenia odszkodowania, że niby uszkodziłeś gdzie indziej a próbujesz wyciagnac od ubezpieczyciela drogi kasę...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.