Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nowy zderzak i tylne lampy sobie zapodalem :)

Featured Replies

Napisano

dorwalem fajne lampki w dobrej cenie i wreszcie sie zmotywowalem zeby polakierowac zderzak ktory od pol roku w piwnicy lezal

oto efekty:

cimg6552g.jpg

a tu zdjecie dupowoza z szlifierką grinser006.gif

cimg6539.jpg

Napisano

> dorwalem fajne lampki w dobrej cenie i wreszcie sie zmotywowalem zeby polakierowac zderzak ktory od

> pol roku w piwnicy lezal

> oto efekty:

> a tu zdjecie dupowoza z szlifierką

ok.gif przód też będziesz Mtechnikował?

Napisano
  • Autor

> przód też będziesz Mtechnikował?

taki jest plan, tylko znalezienie orginalnego zderzaka jeszcze nie malowanego,spawanego,kitowanego za normalne pieniadze nie jest latwe smile.gif

Napisano

> taki jest plan, tylko znalezienie orginalnego zderzaka jeszcze nie malowanego,spawanego,kitowanego

> za normalne pieniadze nie jest latwe

coś kosztem czegoś a Syndykat-owce nie mają tam tego jest trochę 270751858-jezyk.gif

Napisano

> dorwalem fajne lampki w dobrej cenie i wreszcie sie zmotywowalem zeby polakierowac zderzak ktory od

> pol roku w piwnicy lezal

> oto efekty:

> a tu zdjecie dupowoza z szlifierką

teraz musisz przod zmienic bo az sie prosi o zmiane wink.gifsmile.gif

Napisano
  • Autor

> coś kosztem czegoś a Syndykat-owce nie mają tam tego jest trochę

jakos sledze gielde i nic nie ma od pol roku

Napisano
  • Autor

> teraz musisz przod zmienic bo az sie prosi o zmiane

najchetniej bym dal jakis inny(nie mowie tu o laminacie z gieldy ) albo dal do standardowego jakas ciekawa dokladke ,ale nie ma zadnej sensownej alternatywy.

jedno co jest do dokadka alpiny ale to wizualnie nie pasuje do mojego auta w zaden sposob grinser006.gif

Napisano

Bardzo zgrabnie to wygląda ok.gif A mówili, że jasne wnętrze nie pasuje do ciemnej karoserii, głupoty gadali zlosnik.gif

Napisano

Tak jak wyżej pisali brakuje m-paka z przodu ok.gif ale mi osobiście te lampy nie podchodzą oink.gif

Napisano

> Tak jak wyżej pisali brakuje m-paka z przodu ale mi osobiście te lampy nie podchodzą

Mi też nie, no i jeszcze felgi, które w oryginale bardzo mi się podobają, tutaj straciły całkowicie wygląd. Może wypolerowany parapet by poprawił trochę sytuację niewiem.gif

Napisano

> najchetniej bym dal jakis inny(nie mowie tu o laminacie z gieldy ) albo dal do standardowego jakas

> ciekawa dokladke ,ale nie ma zadnej sensownej alternatywy.

> jedno co jest do dokadka alpiny ale to wizualnie nie pasuje do mojego auta w zaden sposob

no alpina w e36 niezazezbyt fajna jest wink.gif hehe wink.gif

Napisano
  • Autor

> Bardzo zgrabnie to wygląda A mówili, że jasne wnętrze nie pasuje do ciemnej karoserii, głupoty

> gadali

dokladnie smile.gif duzo osob mi mowi zebym przyciemnil szyby a ja im

mlot.gif ze po co jak takie ladne wnetrze

Napisano
  • Autor

> Mi też nie, no i jeszcze felgi, które w oryginale bardzo mi się podobają, tutaj straciły całkowicie

> wygląd. Może wypolerowany parapet by poprawił trochę sytuację

w ogole nie przemawia do mnie koncepcja polerowanych felg, nie pasuje to do niczego.( jak je kupilem to ranty byly polerowane) auto ma byc jak najmniej wyrozniajace sie z tlumu ,a jedyne kolory ktore sa/beda na aucie to niebieski - czarny , ma byc cichociemnie i niepozornie grinser006.gif

Napisano

> .... , ma byc cichociemnie i niepozornie

no to ci sie nie udalo grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> no to ci sie nie udalo

hahaha.gif

jak nie , srebrne czy polerowane kola sie bardziej rzucaja w oczy

Napisano

> jak nie , srebrne czy polerowane kola sie bardziej rzucaja w oczy

srebrne to one nie są chyba bardziej grafitowe grinser006.gif ładne to masz claps.gif ostatnio stałem przed wyborem kupna e36 albo cupry i hmm patrząc na Twoją trochę żałuję ale nie wiem czy bym się odnalazł w bmw...

Napisano
  • Autor

> srebrne to one nie są chyba bardziej grafitowe ładne to masz ostatnio stałem przed wyborem kupna

> e36 albo cupry i hmm patrząc na Twoją trochę żałuję ale nie wiem czy bym się odnalazł w bmw...

kupilem je to mialy polerowany rant ale zanim je zalozylem byly juz cale srebrne a pozniej takie jak widac, ciemno-niebieski grafit.

cimg4917c.th.jpg

040620102022.th.jpg

Napisano

> dokladnie duzo osob mi mowi zebym przyciemnil szyby a ja im

> ze po co jak takie ladne wnetrze

A możesz wrzucić jakieś zdjęcie wnętrza, przynajmniej jedno food.gif

Napisano

> A możesz wrzucić jakieś zdjęcie wnętrza, przynajmniej jedno

pewnie ma nieposprzatane wink.gif i papierki z mc.donalda wink.gif hehe zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A możesz wrzucić jakieś zdjęcie wnętrza, przynajmniej jedno

mam w sumie tylko dwa 270751858-jezyk.gif jeszcze na starej feldze smile.gif

ale wnetrze sie praktycznie nie zmienilo. BO PO CO ?

291120091663.th.jpg

291120091664.th.jpg

Napisano

> mam w sumie tylko dwa jeszcze na starej feldze

> ale wnetrze sie praktycznie nie zmienilo. BO PO CO ?

Osobiście bardzo lubię kontrasty. Srebrna felga kontra ciemne nadwozie, ciemne nadwozie kontra jasne wnętrze smile.gif U Ciebie to świetnie wygląda, masz rację, że nie ruszasz ok.gif Jedyne co by mnie martwiło, to utrzymanie w czystości jasnej skóry, nie masz z tym kłopotów?

Napisano
  • Autor

> Osobiście bardzo lubię kontrasty. Srebrna felga kontra ciemne nadwozie, ciemne nadwozie kontra

> jasne wnętrze U Ciebie to świetnie wygląda, masz rację, że nie ruszasz Jedyne co by mnie

> martwiło, to utrzymanie w czystości jasnej skóry, nie masz z tym kłopotów?

powiem ci ze , trzeba dbac.Szybko sie brudzi.

raz na 2 miesiace trzeba dobrze wyczyscic. duzo zalezy tez od ubran w jakich jezdzisz. po zakupie auta szybko sie oduczylem jezdzic w roboczyc ciuchac bo szybko sie brudzila skora.

Wazna tez jest pielegnacja tej skory bo jak ja systematycznie czyscisz to jest okej. poprzedni wlasciciel chyba o tym nie wiedzial i troche zapuszczony byl fotel kierowcy.

Napisano

Popatrz na to inaczej, dzięki temu, że obicia są jasne i musisz je czyścić częściej, to są bardzo zadbane i posłużą Ci wieki ok.gif U mnie część tapicerki jest srebrna frown.gif To jest największy problem, bo preparaty używam bezbarwne, gdybym chciał odświeżyć kolor, to zdobycie odpowiedniego regeneratora - srebrnego, graniczy z cudem, ewentulanie ceny są z kosmosu frown.gif

Napisano
  • Autor

> Popatrz na to inaczej, dzięki temu, że obicia są jasne i musisz je czyścić częściej, to są bardzo

> zadbane i posłużą Ci wieki U mnie część tapicerki jest srebrna To jest największy problem,

> bo preparaty używam bezbarwne, gdybym chciał odświeżyć kolor, to zdobycie odpowiedniego

> regeneratora - srebrnego, graniczy z cudem, ewentulanie ceny są z kosmosu

no niby tak. ale nie mial bym nic przeciwko zeby troche rzadziej trzeba bylo czyscic 270751858-jezyk.gif

Napisano

> no niby tak. ale nie mial bym nic przeciwko zeby troche rzadziej trzeba bylo czyscic

Nie pozostaje Ci nic innego jak rzadziej korzystać z samochodu wink.gifzlosnik.gif

Napisano

> Nie pozostaje Ci nic innego jak rzadziej korzystać z samochodu

mistrz cietej riposty hehe.gif

285005592-mcr5.JPG

post-25003-14352512831926_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Nie pozostaje Ci nic innego jak rzadziej korzystać z samochodu

chcialbym ale niestety musze duzo jezdzic

Napisano

Dobre zlosnik.gif Niestety nadal nie mogę dostać regeneratora do srebrnej skóry, tylko na zamówienie frown.gif

Napisano

> chcialbym ale niestety musze duzo jezdzic

To zazdroszczę, uwielbiam jeździć, nic nie jest w stanie mnie zniechęcić do jazdy, niestety charakter mojej pracy nie pozwala mi sie ruszyć od biurka przez większość dnia frown.gif

Napisano

> Dobre Niestety nadal nie mogę dostać regeneratora do srebrnej skóry, tylko na zamówienie

poszukaj na ebay.co.uk to jak cos to ci kupie takie i przesle paczka jak bede w PL ,moze bedzie taniej.

Napisano

> poszukaj na ebay.co.uk to jak cos to ci kupie takie i przesle paczka jak bede w PL ,moze bedzie

> taniej.

ok.gif Lezę dalej szukać zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> To zazdroszczę, uwielbiam jeździć, nic nie jest w stanie mnie zniechęcić do jazdy, niestety

> charakter mojej pracy nie pozwala mi sie ruszyć od biurka przez większość dnia

robie +- 60 tysiecy rocznie wiec w sumie wystarczająco.ja tez lubie jezdzic ale szkoda mi auta bo sie zuzywa 270751858-jezyk.gif

Napisano

> robie +- 60 tysiecy rocznie wiec w sumie wystarczająco.ja tez lubie jezdzic ale szkoda mi auta bo

> sie zuzywa

Wyszło mi z prymitywnych obliczeń, że to około 200 km dziennie i zdziwiłem się icon_eek.gif a potem przypomniałem sobie, że w dawnej firmie robiłem średnio bardzo podobne odległości mlot.gif Tyle, że służbowymi samochodami ok.gif

Napisano

> Wyszło mi z prymitywnych obliczeń, że to około 200 km dziennie i zdziwiłem się a potem

> przypomniałem sobie, że w dawnej firmie robiłem średnio bardzo podobne odległości Tyle, że

> służbowymi samochodami

ja to teraz malo robie pelen bak mam na 2tygodnie smile.gif wiec jestem oszczedny zlosnik.gif

Napisano

> ja to teraz malo robie pelen bak mam na 2tygodnie wiec jestem oszczedny

Jak dla mnie, to bak w M5 powinien być większy, bo zasięg w kilometrach i "zasięg" w tygodniach bez tankowania, wychodzi mi bardzo marny hehe.gif

Napisano

> Jak dla mnie, to bak w M5 powinien być większy, bo zasięg w kilometrach i "zasięg" w tygodniach bez

> tankowania, wychodzi mi bardzo marny

bak wiekszy i za samo kupno M wersji powinni dawac znizke na stacjach wink.gif

Napisano

> bak wiekszy i za samo kupno M wersji powinni dawac znizke na stacjach

A także zniżki przy punktach i mandatach karnych skromny.gif

Napisano

> A także zniżki przy punktach i mandatach karnych

no i w pewexie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wyszło mi z prymitywnych obliczeń, że to około 200 km dziennie i zdziwiłem się a potem

> przypomniałem sobie, że w dawnej firmie robiłem średnio bardzo podobne odległości Tyle, że

> służbowymi samochodami

dziennie ok 120 + weekendy jakis wypad no i + czeste trasy do Pl i sie uzbieralo.

ale za to moge powiedziec ze jestem super zadowolony z bmw bo przez caly ten okres zepsul sie tylko jeden czujnik , a tak to same eksploatacyjne rzeczy wymienialem na bierzaco smile.gif

Napisano
  • Autor

> ja to teraz malo robie pelen bak mam na 2tygodnie wiec jestem oszczedny

ja ostatnimi czasy tylko w pl tankuje do pelna i starcza na ze 2 miesiace grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Jak dla mnie, to bak w M5 powinien być większy, bo zasięg w kilometrach i "zasięg" w tygodniach bez

> tankowania, wychodzi mi bardzo marny

ile to tak naprawde pali ? bo sa mity i legendy.

ja chcialem kupowac takie m5 wlasnie ale szybka kalkulacja zdecydowala ze sie wstrzymuje zlosnik.gif rozladam sie za ladna e39 3.0i

Napisano

> ile to tak naprawde pali ? bo sa mity i legendy.

> ja chcialem kupowac takie m5 wlasnie ale szybka kalkulacja zdecydowala ze sie wstrzymuje

> rozladam sie za ladna e39 3.0i

Pomijając legendy i skłonność do zaniżania wskazań przez kierowców, na trasie Lesko - Kraków - Lesko, średnia wyniosła 9,2 l na 100 km. Jechałem wczesnym rankiem do Krakowa i późnym wieczorem wracałem. W Krakowi sprawę miałem do załatwienia w okolicach rynku, więc dużo po Krakowie się nie kręciłem. Z drugiej strony, duża obwodnica Bieszczadzka, w tygodniu, więc mały ruch, z odrobiną szaleństwa to 11,2 l na 100 km. Jest też strona trzecia, Rzeszów w sobotnie południe, ruch bardzo duży więc 15,7 l na 100 km mnie nie zdziwiło. Jestem przyzwyczajony, bo Skoda Felicja z małym modem silnika (troszkę ponad 150 KM), jak stała paliła około 10 l na 100 km, a klasy samochodów jakby nieporównywalne zlosnik.gif

Napisano

> ja ostatnimi czasy tylko w pl tankuje do pelna i starcza na ze 2 miesiace

to jak to masz? bmw w pl czy gdzie? i co weekend jestes w pl czy jak?

Napisano

felicja tyle palila . niezle!!! co za silnik miales i modowales?

moj ojciec mial bmw od 96r wiec mialem wszczepiona marke delikatnie mowiac smile.gif tzn mialem inne auta zanim kupilem wlasne bmwu ale to dobre doswiadczenia byly , np nadal lubie fiata i jako male srednie auto dla mnie idealna marka..

najbardziej podobalo mi sie jak mailem lagune 2 silnik 2.2dci smile.gif spalanie od tego bmw wieksze o jakies 2-3litry na 100km smieszne smile.gif 4 gary a 6garow i takie roznice hahaha

ok znikam bo na wakacjach jestem smile.gif hehehe pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> to jak to masz? bmw w pl czy gdzie? i co weekend jestes w pl czy jak?

Jakos tak ostatnio dosc czesto w pl bywam i tankuje do pelna tongue.gif a ze normalnie jezdze na podtlenku gazu to poziom paliwa dlugo sie utrzymuje

Napisano

To było 1600 8V AEE, produkcji Volkswagena, nominalnie o mocy 75 KM i 135 Nm momentu. Silnik dobrze rozpoznany przez tunerów, w związku z czym z mnóstwem dostępnych pakietów "wzmacniających". Udało się z niego wycisnąć ponad 150 KM, a i Nm też znalazło się więcej. Niestety spalanie było też odpowiednio większe biglaugh.gif

Odbiegając od tematu, to wszystkiego najlepszego 20.GIF Szczęścia, zdrowia, pomarańczy pub2.gif i udanych wakacji ok.gif

Napisano

> Jakos tak ostatnio dosc czesto w pl bywam i tankuje do pelna a ze normalnie jezdze na podtlenku

> gazu to poziom paliwa dlugo sie utrzymuje

aaaaa to sie tanio bujasz smile.gif

Napisano

> To było 1600 8V AEE, produkcji Volkswagena, nominalnie o mocy 75 KM i 135 Nm momentu. Silnik dobrze

> rozpoznany przez tunerów, w związku z czym z mnóstwem dostępnych pakietów "wzmacniających".

> Udało się z niego wycisnąć ponad 150 KM, a i Nm też znalazło się więcej. Niestety spalanie

> było też odpowiednio większe

> Odbiegając od tematu, to wszystkiego najlepszego Szczęścia, zdrowia, pomarańczy i udanych wakacji

to ladnie wyciagnales mocy smile.gif no i te silniki ogolnie byly dosc paliwozerne smile.gif bo kolega posiadal w polo ten silnik i spalanie okolo 8l w miescie wiec dosc sporo jak na moj gust smile.gif faktem jest ze ladnie sie na obroty krecaly a niesamowicie to wygladalo na postoju bo wskazowka obrotomierza jak w motorze sie podbijala smile.gif

dziekuje za zyczenia. pogoda w palermo slaba i same miasto to taki troche slams... ale w nocy rodzi sie ponownie iwyglada ladniej oraz wiecej sie dzieje. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.