Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawieszenie przednie - zestaw naprawczy, czy warto...

Featured Replies

Napisano

raczej trudno powiedzieć coś na temat tej włoskiej firmy . poza tym te wszystkie wahacze zbyt długo nie wytrzymują więc zaryzykuj kup tańsze a wymieniaj częściej wszystko zależy na co kogo stać

Napisano

Przy ostatniej wymianie, a robiłwm to już 4 razy, miałem ten sam problem. Rownież rozważałem Delphi. Sprzedawca w sklepie odradzał Delphi, polecił niemiecka firme Optimal, kupiłem je i jestem zadowolony, do tej pory trzymają się dobrze, a to już jakieś 30 kkm. Wcześniej miałem różne, raczej tańsze, min. Birth i żadne nie wytrzymały takiego dystansu. Tych z pierwszego linka nie "testowałem".

Napisano

> wszystkie? delphi tez bedzie sie sypac?

Ja też miałem wahacze delphi. Wytrzymały równo rok czasu. No niestety, na naszych drogach nie ma co się rzucać na droższe elementy zawieszenia.

Napisano

> wszystkie? delphi tez bedzie sie sypac?

Wczoraj wymieniłem ten właśnie zestaw i od tego sprzedawcy, relację zapodam po roku zlosnik.gif Na razie mogę napisać że nastała cisza zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> czyli co kupowac pierwsze lepsze najtansze tyle?

tak, ja tak robię i w tym miesiącu tęż kupuje najtańsze i zakładam.

Napisano

> czesto zmieniasz?

co około 40 tyś, w tym miesiącu zakładam 4 komplet, na oryginałach zrobiłem około 60 tyś.

Napisano
  • Autor

> co około 40 tyś, w tym miesiącu zakładam 4 komplet, na oryginałach zrobiłem około 60 tyś.

czli tragedi nie ma, zamowie sobie tego delphiego i mam nadzieje ze dopiero za 2 lata bede robil zawias

• 1 miesiąc później...
Napisano

Podobno jak sie ma fabryczne dopasowane wahacze to lepiej ich nie wymieniac na chinskie. Lepiej kupić dobrej firmy tuleje np. TRW i tylko je zmienic. Wiecej roboty ale spokoj ze nic sie nie stanie po roku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.