Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

190 cm, 110kg wagi - jakie moto?

Featured Replies

Napisano

Żeby nie wyglądać jak mini-bike'u?

Czy będę wyglądał proporcjonalnie na GSF 400 Bandit?

Co jeszcze w cenie do 4 tys zl około wchodzi w gre? Interesują mnie nakedy, duże enduro, streety itp - koniecznie musi mieć elektryczny rozrusznik ok.gif

Pomożcie wysokiemu i ciezkiemu koledze zlosnik.gif

Napisano

jakiekolwiek bedzie dobre, mam 3cm mniej, do 110kg pare miesiecy temu niewiele brakowalo i na wszystkim mi wygodnie, jezdzilem skuterkiem 50, potem malutka 250 tka, obecnie 125 i jest OK

wiec wybierac co sie podoba i nie sluchac glupot, ze sie na czyms glupio wyglada

Napisano
  • Autor

no ale jak zobaczylem swoje zdjecie na 125 yamasze, to normalnie śmiać mi się chciało - wyglądałem jak na jakimś mini motorku...

Pamiętam, że na bandicie 600 dobrze mi się jechało, zastanawiam się czy 400 jest taka sama wymiarowo...

Napisano

dochodza jeszcze kwestie, ktorych nie rozstrzygniesz bez przymiarki

mnie na przyklad parzy silnik w kolana w kawie zephyrze 550, a nizszego kumpla, co to ujezdza juz nie

w swoim poprzednim moto, akurat kolana wypadaly na krawedzi owiewki, tez bylo to srednio przyjemne

wiec warto sie przymierzyc do danego sprzetu

Napisano

>

> Czy będę wyglądał proporcjonalnie na GSF 400 Bandit?

Zapomnij o Bandycie 400, to mało popularny w Europie motocykl, głównie z prywatnego importu z Japonii! różnice są w cały motocyklu, to nie tylko mniejszy silnik.

> Co jeszcze w cenie do 4 tys zl około wchodzi w gre?

Wybór jest spory, poszukaj sobie w opisach wymiary motocykla. głównie wysokość, długość i porównaj to tego modelu, do którego już się przymierzałeś i było ok!

Napisano

> Żeby nie wyglądać jak mini-bike'u?

> Czy będę wyglądał proporcjonalnie na GSF 400 Bandit?

> Co jeszcze w cenie do 4 tys zl około wchodzi w gre? Interesują mnie nakedy, duże enduro, streety

> itp - koniecznie musi mieć elektryczny rozrusznik

> Pomożcie wysokiemu i ciezkiemu koledze

Ja mam niewiele mniejsze gabaryty i mam XJ600.

Siedzi się bardzo wysoko, więc powinieneś dobrze na nim wyglądać. Do tego możesz zmieścić się w budżecie . Ja za rocznik 93 dałem 3500PLN.

Napisano

> Pamiętam, że na bandicie 600 dobrze mi się jechało, zastanawiam się czy 400 jest taka sama

> wymiarowo...

176cm 85kg i na bandicie 400 czułem się jak na motorynce oink.gif Jest on mniejszy od 600 ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam niewiele mniejsze gabaryty i mam XJ600.

> Siedzi się bardzo wysoko, więc powinieneś dobrze na nim wyglądać. Do tego możesz zmieścić się w

> budżecie . Ja za rocznik 93 dałem 3500PLN.

No powiem Ci, że motocykl mi się podoba, zarówno Diversion jak i wersja naked, bo i tak widzę - ciekawa propozycja, dzięki ok.gif

Napisano

> No powiem Ci, że motocykl mi się podoba, zarówno Diversion jak i wersja naked, bo i tak widzę -

> ciekawa propozycja, dzięki

A czy kolega Roswell nie chce sprzedać xj600

Napisano

> A czy kolega Roswell nie chce sprzedać xj600

Tylko że ja mam tą starszą wersję, z trochę mocniejszym silnikiem ale bardziej kwadratowym wyglądem, który nie każdemu pasuje smile.gif

m20728824.jpg

Napisano

> No powiem Ci, że motocykl mi się podoba, zarówno Diversion jak i wersja naked, bo i tak widzę -

naked jest ładniejszy, diversion praktyczniejszy smile.gif

> ciekawa propozycja, dzięki

ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.