Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

scenic zamówiony

Featured Replies

Napisano

Witam

Pomimo tego że nikt na forum nie podzielił mojej opini na temat scenica+lpg zamówiłem.

SCENIC 1,6 AUTENTYCZNY

CZERWONY METALICZNY COŚ TAM

AUTOMATYCZNE ŚWIATŁA+zapas. Reszta to podstawa

Będzie w przyszłym tygodniu z już zamontowanym gazem.

Przy okazji przejechałem się MEGANE II 1,6(ten sam silnik) z gazem od nowości z przebiegiem 80kkm i nie jest źle.

Pytałem się kierowcy(przedstawiciel handlowy)o awaryjność i mówił że nic kompletnie się nie dzieje. Nawet na przeglądach nic dodatkowego nie znaleźli. Nawet filtry od gazu wymieniają co 30kkm. Zużycie kształtuje się od 7 do 10 litrów. A jak wiadomo przedstawiciele nie jeżdżą zbyt wolno.(co potwierdził hehe.gif)

jedyne co zaobserwowałem że po przełączeniu na gaz coś tyka w silniku, ale podobno tak tykał od nowego. Ale kompletnie żadnego szarpania, czy nierównej pracy.

Jak wpłacałem zaliczkę to do końca nie byłem pewny czy dokonałem dobrego wyboru, ale po rozmowie z przedstawicielem już jest ok 893goodvibes.gif

Ale zobaczymy

Napisano

> jedyne co zaobserwowałem że po przełączeniu na gaz coś tyka w silniku, ale podobno tak tykał od

> nowego.

wtryskiwacze gazowe wink.gif

Napisano

> Jak wpłacałem zaliczkę to do końca nie byłem pewny czy dokonałem dobrego wyboru, ale po rozmowie z

> przedstawicielem już jest ok

Zdziwiłbyś się co potrafią wciśnąć ludzie innym ludziom tylko gadką i gestykulacją...

Ale to trochę offtopic i na inny wątek temat zlosnik.gif

Życzę miłego użytkowania auta na F grinser006.gif

Napisano

> Życzę miłego użytkowania auta na F

Prawdopodobnie będzie tym normalnie śmigał jak tysiące innych użytkowników. Raz na jakiś czas grinser006.gif wymieni jakiś modulik, czujniczek albo kosteczkę i będzie śmigał dalej. Ja bym nie tragizował. Tym bardziej, że kupuje (chyba) auto nowe?, to problem (jak będzie) miał kolejny właściciel grinser006.gif.

Napisano
  • Autor

> Zdziwiłbyś się co potrafią wciśnąć ludzie innym ludziom tylko gadką i gestykulacją...

Bardzo możłiwe ale poco miałby to robić

> Życzę miłego użytkowania auta na F

Od zawsze używam autek na F (oprócz małej przygody z Hanią) i byłem zadowolony

Napisano
  • Autor

> Tym bardziej, że kupuje (chyba) auto nowe?, to problem (jak będzie) miał kolejny właściciel .

I właśnie o to chodzi. 100kkm przez 5 lat chyba da rade

Napisano

> Witam

> Pomimo tego że nikt na forum nie podzielił mojej opini na temat scenica+lpg zamówiłem.

> SCENIC 1,6 AUTENTYCZNY

> CZERWONY METALICZNY COŚ TAM

> AUTOMATYCZNE ŚWIATŁA+zapas. Reszta to podstawa

> Będzie w przyszłym tygodniu z już zamontowanym gazem.

> Przy okazji przejechałem się MEGANE II 1,6(ten sam silnik) z gazem od nowości z przebiegiem 80kkm i

> nie jest źle.

> Pytałem się kierowcy(przedstawiciel handlowy)o awaryjność i mówił że nic kompletnie się nie dzieje.

> Nawet na przeglądach nic dodatkowego nie znaleźli. Nawet filtry od gazu wymieniają co 30kkm.

> Zużycie kształtuje się od 7 do 10 litrów. A jak wiadomo przedstawiciele nie jeżdżą zbyt

> wolno.(co potwierdził )

> jedyne co zaobserwowałem że po przełączeniu na gaz coś tyka w silniku, ale podobno tak tykał od

> nowego. Ale kompletnie żadnego szarpania, czy nierównej pracy.

> Jak wpłacałem zaliczkę to do końca nie byłem pewny czy dokonałem dobrego wyboru, ale po rozmowie z

> przedstawicielem już jest ok

> Ale zobaczymy

a widziales wyswietlacz w auteniku?

Napisano
  • Autor

> a widziales wyswietlacz w auteniku?

nie widziałem, ale chyba taki czarno-biały

Napisano
  • Autor

> a widziales wyswietlacz w auteniku?

właśnie oglądałem katalog i jest niebiesko żółty. oslabiony.gif ale przyzwyczaję się i tak nie często będę tam patrzył smile.gif

Napisano

> właśnie oglądałem katalog i jest niebiesko żółty. ale przyzwyczaję się i tak nie często będę tam

> patrzył

tzn jest zupelnie inny niz przy wyzszych wersjach wyposazenia, chyba ze mialbys radio z bluetooth, wyglada slabo

Napisano
  • Autor

> tzn jest zupelnie inny niz przy wyzszych wersjach wyposazenia, chyba ze mialbys radio z bluetooth,

> wyglada slabo

Wiem że nie wygląda zbyt ciekawie, ale w porównaniu z wyższymi wersjami, ale z innymi autami może być nie najgorzej(chyba)

Napisano

> Będzie w przyszłym tygodniu z już zamontowanym gazem.

Szybko ok.gif

Jaki gaz ?

Napisano

> Witam

> Pomimo tego że nikt na forum nie podzielił mojej opini na temat scenica+lpg zamówiłem.

Ja bylem przychylny cool.gif

Gratulacje i zycze zadowolenia z jazdy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.