Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Która końcówka?

Featured Replies

Napisano

No właśnie się tak zastanawiam która lepiej będzie wyglądała ?

nr. 1

nr. 2

? niewiem.gif

Napisano

> No właśnie się tak zastanawiam która lepiej będzie wyglądała ?

> nr. 1

> nr. 2

> ?

podobne ale nie ważne jak wyglądają na półce ale jak będą wyglądać w twoim aucie byś wsi se nie zrobił.

Napisano

> nr. 1

> nr. 2

> ?

Jesli juz, to zdecydowanie 1 moim zdaniem, choc tak naprawde obie beda tragicznie wygladaly sick.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> podobne ale nie ważne jak wyglądają na półce ale jak będą wyglądać w twoim aucie byś wsi se nie

> zrobił.

ta gdzie końcówki są bliżej siebie wygląda niemal identycznie jak seryjny wydech cupry niestety mój ktoś zeszpecił "tjunerską" końcówką.

Natomiast zastanawiam się czy będzie duża różnica w wyglądzie pomiędzy nimi.

Szukałem czegoś ciekawego w Łodzi, żeby przyłożyć i ocenić ale średnio ...

Napisano
  • Autor

> Jesli juz, to zdecydowanie 1 moim zdaniem, choc tak naprawde obie beda tragicznie wygladaly

czemu tragicznie ? crazy.gif

chciałbym delikatną końcówkę właśnie pod skosem podwójną jak wychodziły ori w cuprach niewiem.gif

Napisano

> czemu tragicznie ?

> chciałbym delikatną końcówkę właśnie pod skosem podwójną jak wychodziły ori w cuprach

znajdź stary tłumik od cupry przyspawaj końcówkę do twojego wydechu i spokój. Opcja 1 jest "mniejszym złem " ale ja bym na twoim miejscu poszukał po szrotach starego wydechu.

Napisano

> nr. 1

> nr. 2

> ?

Kleinwagen, großen Rohr zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> znajdź stary tłumik od cupry przyspawaj końcówkę do twojego wydechu i spokój. Opcja 1 jest

> "mniejszym złem " ale ja bym na twoim miejscu poszukał po szrotach starego wydechu.

gdyby to było takie proste to już dawno bym to zrobił no.gif tłumik mam ori od cupry tylko samą końcówkę zmienić chcę ...

Napisano

> to bierze opcje nr 1

x2 zlosnik.gif

do tego imo bedziesz mogl sobie ja dospawac i bedzie duzo lepiej trzymac niz ta 2ga, nny material koncowy robi swoje, wiem, bo kumpel z nierdzewki (cala) mial jakies tam 'roznice' w spawach, po roku - ja teraz 5miesiac smigam z taka prosta scieta ulterka, zakonczona jak Twoja i jest cacy wink.gif

Napisano
  • Autor

> to bierze opcje nr 1

muszę się z tym przespać, wygląd 2 bardziej przypomina oryginał ale razi mnie trochę wykonanie... więc chyba wybór padnie na bramkę nr 1. i w weekend się wspawa zlosnik.gif

dzięki za pomoc 20.GIF

Napisano

Tylko i wyłącznie 1ka z tych dwóch zlosnik.gif

Mnie zdecydowanie podobają się "krany" z Tedeików ok.gif Ale sądzę, że chcesz mieć a'la cupra?

Niby każdy mówił, że nie można spawać nierdzewki ze zwykłą blachą bo szybko koroduje. Ja mam wspawaną nierdzewkę do zwykłego tłumika. Minął rok i nic się tam nie dzieje icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> Tylko i wyłącznie 1ka z tych dwóch

> Mnie zdecydowanie podobają się "krany" z Tedeików Ale sądzę, że chcesz mieć a'la cupra?

> Niby każdy mówił, że nie można spawać nierdzewki ze zwykłą blachą bo szybko koroduje. Ja mam

> wspawaną nierdzewkę do zwykłego tłumika. Minął rok i nic się tam nie dzieje

Kupiłem 1 ale czekam ponad tydzień patrząc po ostatnim komentarzu gość przycina w **** ... ciekawe ile jeszcze poczekam.

Kranów nie chce przejadło mi się to już...na co drugim aucie krany smirk.gif A chce, żeby wyglądała jak oryginał bez zbędnych "tjunów". cool.gif

Problem spawania nieistotny mój tato old.gif w tym fachu siedzi, muszę go jeszcze przycisnąć co by mi wydech pospawał waytogo.gif ale nie za bardzo chce chaja.gif

Napisano

Mając Cuprę też chciałym, żeby wyglądała jak Cupra smile.gif

No pecha miałeś,. że gosciu zmienił tą końcówkę na owala biglaugh.gif

Ogólnie to powodzenia ok.gif

Napisano
  • Autor

> Mając Cuprę też chciałym, żeby wyglądała jak Cupra

> No pecha miałeś,. że gosciu zmienił tą końcówkę na owala

było jeszcze kilka innych gadżetów felgi brewki, szyby jak smoła itp ale powoli doprowadzam ją do normalności.

> Ogólnie to powodzenia

nie dziękuje ok.gif i wzajemnie bo czekam, aż skończysz centolota i pokażesz coś wymodził. waytogo.gif

Napisano

Jedyna i słuszna końcówka do cupry to ta podcięta kalińskiego klik zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

taka tam fotka podglądowa na aucie, założenie spełnione wygląda jak oryginał i tak niech pozostanie smile.gif

img0709qe.jpg

img0714vu.jpg

ps. tak wiem profi zasłonięcie rejki clown.gif sory ale na szybko ogarniałem a padam na twarz..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.