Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assistance samochodu na dwa tygodnie gdzie?

Featured Replies

Napisano

Na wyjazd na wakcje gdzie można kupić na dwa może 3 tygodnie?

Napisano

> Na wyjazd na wakcje gdzie można kupić na dwa może 3 tygodnie?

PZU, ale biznes się nie opłaca bo stosunkowo niewiele drożej masz polisę na rok.

Napisano

Polecam Warta Podróżnik 15 i Warta Podróżnik 30 (odpowiednio na 2 tygodnie i miesiąc). Sensowny zakres ochrony i cena do przełknięcia.

Napisano

W zimie kupowalem w SOS-PZM polise assistance na 1444 godziny za jakies smieszne pieniadze (chyba kolo 30 zl).

Napisano

> ja kiedys bralem z pzu, pakiet lux cos chyba 40 za mc

chcialem wziac pare tygodni temu i juz nie ma... w zamian jest jakas karta na rok czy cos. odpuscilem sobie

Napisano

A jeżeli to wakacje w Polsce to najperw poczytaj OWU assistance, które masz do polisy OC. Co prawda będzie ono w ograniczonym zakresie, ale może Ci takie wystarczy,

Napisano

> To na rok, a ja potrzebuje na dwa tygodnie wyjazd za granicę. W axie za rok trzeba dopłacić 240zł.

Myślę że na dwa tygodnie wyjdzie troszkę mniej lub podobnie w innym towarzystwie,dodatkowo masz ochronę jeszcze przez 11,5 miesiąca.

Napisano

> W zimie kupowalem w SOS-PZM polise assistance na 1444 godziny za jakies smieszne pieniadze (chyba

> kolo 30 zl).

Ja kupowałem we wrześniu zeszłego roku i porównywałem PZMot z Wartą - Warta wyszła korzystniej ze względu na lepszy zakres ochrony.

Napisano
  • Autor

Mam Fix&Go o ile w RP mam assistance i w przypadku braku możliwości naprawy opony auto zostanie zabrane lawetą do serwisu, tak za granicą nie. Lepiej zapłacić parę groszy i potem niczym się nie przejmować.

Napisano

ja w zeszłym roku brałem sos-pzmot. tak jak wyżej napisane na 1444 godzin za ok 30 zl. nie weim ile bedzie kosztować za granicę ale myslę że warto sie tym zainteresować ok.gif

Napisano

> Warta podróżnik tylko dla klientów warty .

OWU mowia co innego nono.gif

Napisano

Potwierdzam - Warta Podróżnik. Dodatkową cechą jest to że terytorialny zakres ochrony jest wiekszy - nie tylko Unia Europejska. Brałem to ubezpieczenie jak jeździłem przez Serbię, Czarnogórę, Macedonię i europejską część Turcji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.