Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czym pomalować wahacze ?

Featured Replies

Napisano

Po 10-ciu latach eksploatacji autka zauważyłem, że tylne wahacze pokryła warstewka rdzy. Chce to wyczyścić i czymś zakonserwować. Czy maznąć to minią i jakimś hammeraidem, czy czymś innym ?

Napisano

> Po 10-ciu latach eksploatacji autka zauważyłem, że tylne wahacze pokryła warstewka rdzy. Chce to

> wyczyścić i czymś zakonserwować. Czy maznąć to minią i jakimś hammeraidem, czy czymś innym ?

Chyba hammeraid był by najlepszy. Ale jak am być porządnie to przydało by się je zdjąć i wypiaskować wink.gif

Napisano

> Po 10-ciu latach eksploatacji autka zauważyłem, że tylne wahacze pokryła warstewka rdzy. Chce to

> wyczyścić i czymś zakonserwować. Czy maznąć to minią i jakimś hammeraidem, czy czymś innym ?

Czy ty przypadkiem nie masz u siebie aluminiowych wahaczy cfaniaczek.gifhmm.gif o ile o A4 piszemy ok.gif - one 10 lat na pewno nie wytrzymają zlosnik.gif Może o trawers ew. inny el. zawieszenia chodzi hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Czy ty przypadkiem nie masz u siebie aluminiowych wahaczy o ile o A4 piszemy - one 10 lat na

> pewno nie wytrzymają Może o trawers ew. inny el. zawieszenia chodzi

Aluminiowe to mam z przodu, z tyłu są stalowe, bo przecież aluminium nie rdzewieje, ewentualnie się utlenia po swojemu

Napisano

Hammerite to miekka farba, raczej oszlifowac + podkład typu Unikor C + co tam wam pasuje na wierzch może być uniwersalny w sprayu lub coś w deseń Chlorokauczuk, Nitromal.

Napisano
  • Autor

> Hammerite to miekka farba, raczej oszlifowac + podkład typu Unikor C + co tam wam pasuje na wierzch

> może być uniwersalny w sprayu lub coś w deseń Chlorokauczuk, Nitromal.

Dzięki, skorzystam z porady piwo.gif Tylko co do tego Nitromala to jest napisane że: "Produkt służy do malowania powierzchni i przedmiotów użytkowanych wewnątrz pomieszczeń." więc raczej na wahacz nie bardzo frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.