Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana przewodu hamulcowego

Featured Replies

Napisano

Nie mogę odkręcić przewodu hamulcowego z przodu tego co się łączy z elastycznym,może ktoś ma sposób-walcze juz 2 dni pryskam wd-40 ale na razie tylko zjechałem śrube na tym przewodzie miedzianym.

Napisano

> Nie mogę odkręcić przewodu hamulcowego z przodu tego co się łączy z elastycznym,może ktoś ma

> sposób-walcze juz 2 dni pryskam wd-40 ale na razie tylko zjechałem śrube na tym przewodzie

> miedzianym.

Miałem podobnie, zapiekł się na amen. Ja cierpliwości nie miałem, poszedłem do sklepu i kupiłem przewód od pompy do koła nowy (miedziany i gumowy). Koszt niewielki, ale nie mogłem zaufać, że po męczeniu podczas odkręcania będzie on w 100% pewny.

Napisano

Druciana szczotka, penetrator np WD 40 i DOBRY, NAPRAWDE DOBRY klucz, jest tez specjalny, przeciety oczkowy, ale on tez musza byc markowy, jak sie raz zeslizgnie do juz po zawodach.

Napisano

> Druciana szczotka, penetrator np WD 40 i DOBRY, NAPRAWDE DOBRY klucz, jest tez specjalny, przeciety

> oczkowy, ale on tez musza byc markowy, jak sie raz zeslizgnie do juz po zawodach.

Nie mówię że nie pomoże, ale u siebie próbowałem naprawdę solidną żabą i nic.

Napisano

No to sie nie dziwie, ze zepsules. DOBEYM KLUCZEM to znaczy plaskim idealnie wykonanym ciasno pasujacym, zaba to mozesz sobie rury skrecac, a nie samochody i to jeszcze przy tak malym diametrze nakretki

Napisano

Lepiej wymienić przewód . Nawet jeżeli go odkręcisz a masz już obrobioną śrubę to jak go przykręcisz . Kup przewód , stary odetnij tuż przy śrubie nałóż klucz nasadowy i odkręć stary od elastycznego i po kłopocie

Napisano

> Szczypce morsea. Jak zaciśniesz to nie popuszczą.

Morsy maja zacisk po przez sprezyne, po za tym, nie ma zbyt wiele miejsca, ale kazdy robi jak lubi, tylko nie kazdemu wychodzi

Napisano

haha płaskim, mam płaskie proxony, śruba jest za miękka i nic nie dawało, obrobiła się od razu. Żabę mam od 8-ki, po zaciśnięciu ząbki weszły w nią co najmniej z 1mm, mimo tego podczas odkręcania nie śruba nie wytrzymywała tego i dalej się obrabiała.

Napisano

To bardzo newralgiczne miejsce, zreszta duzo takich "zrywakow" mamy w naszych padakch, ale co sie dziwic maja swoje lata, a po za tym, przeciez wlasnie za to je kochamy, ze mozemy poszarpac sie i rwac wlosy z glowy, o ile wczesniej nam nie wypadly. Oby jak najdluzej jezdzily, a nie poszly na zyletki.

Badzmy dzielni.

Napisano

> To bardzo newralgiczne miejsce, zreszta duzo takich "zrywakow" mamy w naszych padakch, ale co sie

> dziwic maja swoje lata, a po za tym, przeciez wlasnie za to je kochamy, ze mozemy poszarpac

> sie i rwac wlosy z glowy, o ile wczesniej nam nie wypadly. Oby jak najdluzej jezdzily, a nie

> poszly na zyletki.

> Badzmy dzielni.

KWINTESENCJA ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.