Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Domykanie szyb w mk2

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanko: Można zamontować automatyczne domykanie szyb w mk2? Przyszły upały i taka opcja bardzo by się przydała

Napisano

> Witam mam pytanko: Można zamontować automatyczne domykanie szyb w mk2? Przyszły upały i taka opcja

> bardzo by się przydała

można, miałem coś takiego u siebie w MK2, po 20sek od zamknięcia szyby się domykały

Napisano
  • Autor

a ile to kosztuje? Trzeba coś kupować czy tylko poprzepinać coś w kropce? Można ustawić by zamykały się od razu a nie po 20 sek?

Napisano

> a ile to kosztuje? Trzeba coś kupować czy tylko poprzepinać coś w kropce? Można ustawić by zamykały

> się od razu a nie po 20 sek?

Musisz dokupic modul domykania szyb i podlaczyc go odpowiednio pod alarm/centralny zamek oraz pod przewody od silnikow mechanizmow szyb.

Napisano

> Musisz dokupic modul domykania szyb i podlaczyc go odpowiednio pod alarm/centralny zamek oraz pod

> przewody od silnikow mechanizmow szyb.

a jak sprawa wygląda w GPS, bo szybki z pilota ani rusz, da się to jakoś zaprogramować, czy trzeba coś dokupić hmm.gif

Napisano

Witam.

Mam domykanie. Moduł kosztował kilka lat temu 80zł założony razem z alarmem, ale można było podpiąć także pod fabryczny centralny, ja nie chciałem. Moduł może sterować otwieraniem, zamykaniem szyb + czas 0s lub 10s z tego co pamiętam. Dodatkowo ustawione jest domykanie najpierw szyby pasażera potem kierowcy, co by naraz nie obciążać instalacji dwoma szybami.

Napisano

> a jak sprawa wygląda w GPS, bo szybki z pilota ani rusz, da się to jakoś zaprogramować, czy trzeba

> coś dokupić

Jak nie dziala z pilota, to trzeba dolozyc modul. Tak zrobilem u siebie.

Napisano

Ja w Punto 1 też mam - przy zakładaniu alarmu elektryk podpiął szyby właśnie do jego centralki. Najpierw domyka się szyba pasażera a potem kierowcy. Dodatkowo podłączył oświetlenie wnętrza i lampka gaśnie powoli po mniej więcej 5 sekundach od zamknięcia drzwi - akurat tyle potrzeba żeby trafić kluczykiem w stacyjkę smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.