Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prosze o pomoc nie wiem co już mam robić

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem z moim uno,ponieważ nie zapala dałem go do znajomego i ten polecił wymienić cewkę więc kupiłem cewkę ze szrotu i została wymieniona lecz nadal nic.Następnie samochód zaprowadziłem do mechanika i ten stwierdził także,że to cewka więc kupił nową ze sklepu oraz czujnik wału.Odjechałem od mechanika normalnie i potem przestawiałem samochód i zapalił jak należy,ale na drugi dzień gdy chciałem jechać do sklepu samochód za pierwszym razem tak jakby miał ochotę zapalić,ale nie zapalił,a potem to już w ogóle nic.Już nie wiem co to może być miałem podejrzenia,że to aparat zapłonowy,ale mechanik nic o tym nie mówił.Proszę o pomoc czuję się bezradny:(

Napisano

Po pierwsze - jakie to uno - rok produkcji, jaki silnik , na jakim wtrysku.

Po drugie - nie dublujemy wątków - następnym razem będą wczasy.

Proponuje też po każdym zdaniu walnąć enter i zrobić linijkę przerwy - o wiele łatwiej się to czyta.

po trzecie czy wtedy kiedy nie zapala jest iskra?

Czy pracuje wtedy pompa paliwa?

Napisano

Jeśli masz czujnik położenia wału to nie masz aparatu zapłonowego... jeśli masz aparat to nie masz czujnika i koła fonicznego... więc Twoje wypowiedzi/przypuszczenia się wzajemnie wykluczają...

Jak już Paweł napisał, podaj nam, pojemność, rocznik... jakieś podstawowe dane... nikt tu z fusów nie potrafi wróżyć, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo...

Należało by też najpierw sprawdzić czy na świecach pojawia się iskra... i czy słychać pompę paliwa w baku (tylko wersje wtryskowe)

Napisano

po czwarte proszę wyedytować tytuł i napisać bez CapsLocka zolta.gif

Napisano

> po czwarte proszę wyedytować tytuł i napisać bez CapsLocka

Po piąte grinser006.gif

Co to jest za ufo? ooniee.gif

Quote:

Samochód Fiat uno/opel vectra

Ile przystanków poszło się 270747800-sex.gif, by coś takiego ktoś mógł poskładać grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Po piąte

> Co to jest za ufo?

> Quote:

> Samochód Fiat uno/opel vectra

> Ile przystanków poszło się , by coś takiego ktoś mógł poskładać

Hysek - nie przeginaj...

Napisano
  • Autor

Uno 92 silnik 1.4 i ma LPG...Kolega mi mówił o tym aparacie więc ja tam nie wiem...Na pewno oddam go znów,ale 200 zł nie moje;-/iskra własnie raz jest raz nie ma...pompa chodziła jak oglądał,ale on tak jest głuchy jakby właśnie brak paliwa,ale przecież mechanik by to wiedział;-/

Napisano

Być może moduł zapłonu siada, a na początek posprawdzaj wszystkie połaczenia elektryczne - może być kiepski styk i stąd takie cyrki.

Napisano

> Być może moduł zapłonu siada, a na początek posprawdzaj wszystkie połaczenia elektryczne - może być

> kiepski styk i stąd takie cyrki.

w szczególności masy pod akumulatorem -

pozdr

Napisano

To samo miałem pisać. Jak u mnie były takie cyrki, to okazało się, że wystarczyło dokręcić śrubkę pod masą pod aku. A pompę paliwa wymieniłem na darmo :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.