Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OT [ Wolno schodzi z obrotów - naprawiony] -> Hyundai

Featured Replies

Napisano

> A co znalazłeś i za ile?

Hyundai i30 cw 1.6 CRDi 115 KM, (przez przypadek znalazłem egzemplarz bez filtra DPF), nowy 2010 r., wersja Comfort po FL, a cena poszła na priv

Jakby ktoś chciał mieć fajny pendrive to polecam pójście w ślady Karolaka i jazdę testową Hyundai-em

Napisano

> Jakby ktoś chciał mieć fajny pendrive to polecam pójście w ślady Karolaka i jazdę testową

> Hyundai-em

Próbowałem ale zlali mnie w salonie hehe.gif Żaden z 4 kasztanów-sprzedawców nie zainteresował się mną więc poszedłem po Cruza

Napisano

> Hyundai i30 cw 1.6 CRDi 115 KM, (przez przypadek znalazłem egzemplarz bez filtra DPF), nowy 2010

> r., wersja Comfort po FL, a cena poszła na priv

> Jakby ktoś chciał mieć fajny pendrive to polecam pójście w ślady Karolaka i jazdę testową

> Hyundai-em

tez planuje zmiane lacetti na cos nowego i rowniez zastanawiam sie nad i30 1.6CRDi comfort HB - z jazda testowa daja 15100pln rabatu od ceny katalogowej cool.gif

biore tez pod uwage kia soul L 1.6CRDi 128KM - poki co wygrywa z bardzo dobrym wyposazeniem w cenie 55 500pln cool.gif

pojawila sie ostatnio rowniez promocja na cruza 1.8 z gazem - ale tu czekam az kolega wroci z urlopu i mi wyceni to auto

jak cena LS+ Premium nie przekroczy ceny soula to cruze wygra ...

wielkosc bagaznika nie ma dla mnie znaczenia bo i tak powietrze tam woze grinser006.gif

Napisano

> biore tez pod uwage kia soul L 1.6CRDi 128KM - poki co wygrywa z bardzo dobrym wyposazeniem w cenie

> 55 500pln

Zeszłoroczne Lacetti z dieslem 2.0 kolega kupił za 56000zł ... jakoś tak 2 miesiące temu ok.gif

Napisano

> Zeszłoroczne Lacetti z dieslem 2.0 kolega kupił za 56000zł ... jakoś tak 2 miesiące temu

Chyba Cruze biglaugh.gif

Jeśli Lacetti to trochę przepłacił grinser006.gif

Napisano

> Jest Orlando, ale na razie jest drogi.

Znajdź mi tańszego konkuernta.

IMHO niestety, czasy taniego Chevroleta/DU się skończyły wraz z unifikacją z Oplem - podwozie, silniki te same to i cena musi być podobna.

Napisano

Nie grinser006.gif wystarczy spojrzeć na cruze diesel jest 10k tańszy niż np rok temu skromny.gif

Napisano

> Nie wystarczy spojrzeć na cruze diesel jest 10k tańszy niż np rok temu

Jak orlando bedzie w cenie rocznego cmaxa to czemu nie.

Napisano

> Gdyby Cruze był kombi byłaby bardzo ciekawa oferta

a ja sie dzisiaj dowiedzialem ze od wrzesnia bedzie w sprzedazy cruze HB ...

no i znowu mam metlik w glowie bo podoba mi sie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> pojawila sie ostatnio rowniez promocja na cruza 1.8 z gazem -

mam już dość gazu - jest zdecydowanie taniej (co jest niezaprzeczalną zaletą) ale uperdliwość w tankowaniu (wyprzedzisz kilka ciężarówek na trasie, zjedziesz na stacje i ponownie trzeba się brać za wyprzedzanie sciana.gif ) i dodatkowy serwis zaczynały mnie wkurzać

Napisano

> mam już dość gazu - jest zdecydowanie taniej (co jest niezaprzeczalną zaletą) ale uperdliwość w

> tankowaniu (wyprzedzisz kilka ciężarówek na trasie, zjedziesz na stacje i ponownie trzeba się

> brać za wyprzedzanie ) i dodatkowy serwis zaczynały mnie wkurzać

Ja do takich wnioskow doszedlem po 100kkm Astra. Dlatego wybralem diesla. Drozszy w zakupie, ale mam spokoj psychiczny.

Napisano
  • Autor

> Ja do takich wnioskow doszedlem po 100kkm Astra. Dlatego wybralem diesla. Drozszy w zakupie, ale

> mam spokoj psychiczny.

ja potrzebowałem 110 kkm Lanosem, potem było 27 kkm Lacetti na benzynie - drogo więc instalacja gazu i 75 kkm znowu na gazie

teraz jak zmienię na diesla będę musiał uważać żeby niie nalać benzyny

Napisano

> ja potrzebowałem 110 kkm Lanosem, potem było 27 kkm Lacetti na benzynie - drogo więc instalacja

> gazu i 75 kkm znowu na gazie

> teraz jak zmienię na diesla będę musiał uważać żeby niie nalać benzyny

Ja mam dwa do tankowania. Jeden diesel a drugi benzyna. Trzy razy sie obejrze i spojrze na wlew zanim wezme weza z dystrybutora. skromny.gif

Napisano

> Ja mam dwa do tankowania. Jeden diesel a drugi benzyna. Trzy razy sie obejrze i spojrze na wlew

> zanim wezme weza z dystrybutora.

Mam podobnie, choć ostatnio córka przejęła klekota i już mniej tankuję ON wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.