Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sony gubi radio w golfie w seju było ok

Featured Replies

Napisano

Kupiłem nowe radio a Sonego CDX-GT 200 włożyłem do Golfa III.

Ustawiam stacje radiowe zapamiętuje po wyjęciu kluczyka ze stacyjki radio się wyłącza norma w vw. problem polega na tym że przy samym zapłonie bądź odpaleniu silnika gubi wszelką pamięć stacje zegarek itd.

Miałem to samo radio w seicento i nie było problemu da się coś z tym zrobić?

Napisano

Musisz połączyć ze sobą przewód zasilania i ten od podtrzymania pamięci wink.gif

Napisano

> Kupiłem nowe radio a Sonego CDX-GT 200 włożyłem do Golfa III.

> Ustawiam stacje radiowe zapamiętuje po wyjęciu kluczyka ze stacyjki radio się wyłącza norma w vw.

> problem polega na tym że przy samym zapłonie bądź odpaleniu silnika gubi wszelką pamięć stacje

> zegarek itd.

> Miałem to samo radio w seicento i nie było problemu da się coś z tym zrobić?

jak masz tam żółty i czerwony kabelek z wtyczkami po środku wiązki z radia to poprostu je podepnij zamień czerwony z żółtym i żółty z czerwonym na 100% działa

Napisano
  • Autor

jest tak że przepiąłem żółty z czerwonym na tej przejściówce dwie kostki>radio pamięć trzyma ale po wyłączeniu radia czy to kluczykiem czy przyciskiem zaczyna pikać 3 krotnie co to może oznaczać?

Napisano

> jest tak że przepiąłem żółty z czerwonym na tej przejściówce dwie kostki>radio pamięć trzyma ale po

> wyłączeniu radia czy to kluczykiem czy przyciskiem zaczyna pikać 3 krotnie co to może

> oznaczać?

może jakieś przypomnienie o zdjęciu panela niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> może jakieś przypomnienie o zdjęciu panela

Pokazywałem to koledze elektronikowi i mówi że kabelek od podtrzymania pamięci żółty jest bardzo cienki względem czerwonego zasilania i może dochodzić do spadków napięcia?

przed przepięciem nic nie pikało może dlatego że nie miał nic zasilania bez kluczyka w stacyjce? niewiem.gif

w seju nic takiego nie miało miejsca sick.gif

Napisano

> jest tak że przepiąłem żółty z czerwonym na tej przejściówce dwie kostki>radio pamięć trzyma ale po

> wyłączeniu radia czy to kluczykiem czy przyciskiem zaczyna pikać 3 krotnie co to może

> oznaczać?

Trzy piknięcia w SONY to standardowe przypomnienie o zdjęciu panelu. Tak ma być.

Jak Ci już trzyma stacje to tak zostaw.

W instrukcji masz opis jak podpinać żółty i czerwowy w zależności od tego czego oczekujesz (czy radio ma grać po wyjęciu kluczyka czy nie).

----instrukcja link----

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.