Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I co?

Featured Replies

Napisano

Viatoll nie dziala. Hulaj dusza, jezdzimy za darmo biglaugh.gif

Napisano

> Viatoll nie dziala. Hulaj dusza, jezdzimy za darmo

hehe.gif dzisiaj o 18 ruszam to zobaczę czy będzie pikać :D

Napisano

NIe przełącza na przyczepy hehe.gif

Napisano

> NIe przełącza na przyczepy

Ale to samo urządzonko w aucie przełącza. Trzeba przytrzymać iksa i zapali się X i 2 smile.gif

A swoją drogą o 18 zaczyna się zakaz w PL więc nie wyjadę planowo frown.gif

Napisano

jechałęm w nocy to działał , wracałęm to nie działał, czyli tak jak miało być

Napisano

> Ale to samo urządzonko w aucie przełącza. Trzeba przytrzymać iksa i zapali się X i 2

> A swoją drogą o 18 zaczyna się zakaz w PL więc nie wyjadę planowo

zaswieca ci sie 2,przestawiles sobie-sprawdzales ?? z tego co wiem to sie nie zaswieci bo w cenniku nie ma oplat z lub bez przyczepy

Napisano

> zaswieca ci sie 2,przestawiles sobie-sprawdzales ?? z tego co wiem to sie nie zaswieci bo w cenniku

> nie ma oplat z lub bez przyczepy

Na początku też chciałem ustawiać osie jak w czeskim hehe.gif ale okazało się że nie ma rozróżnienia zlosnik.gif ogólnie na A2 wielki bałagan przed bramkami cofanie i wjeżdzanie w inne alejki hehe.gif wczoraj mi nic nie piskało wink.gif w poniedziałek ruszam dalej zobaczymy zlosnik.gif

Napisano

> Ale to samo urządzonko w aucie przełącza. Trzeba przytrzymać iksa i zapali się X i 2

Nie zapala się hehe.gif

Napisano

a na mojej trasie gdzie w kolku robie ok 580 km jak narazie niema zadnej bramownicy i spokoj hehe.gif

Napisano

od dzisiaj działa

Napisano
  • Autor

> od dzisiaj działa

dziala Ci w puncie? won z tego kuncika zlosnik.gif

Napisano

> dziala Ci w puncie? won z tego kuncika

Jaki won, czasem jeżdżę autobusem hehe.gif

Napisano

> zaswieca ci sie 2,przestawiles sobie-sprawdzales ?? z tego co wiem to sie nie zaswieci bo w cenniku

> nie ma oplat z lub bez przyczepy

Czytałeś instrukcję? Przytrzymuję iksa i zapala się X i 2 - przyczepa. Przytrzymuję znów i zapala się samo X - bez przyczepy. Auto dmc poniżej 12T i przyczepa do tego. Krótko przyciśnięty iks to sprawdzenie działania. Wracałem dzisiaj od Świecka do Poznania i ściszałem wszystko przy bramkach i nic. Ani nic się nie zapala ani żadnego brzęczyka. Działa czy nie?

Napisano

> Czytałeś instrukcję? Przytrzymuję iksa i zapala się X i 2 - przyczepa. Przytrzymuję znów i zapala się samo X - bez przyczey.

Długo trzeba to trzymać żeby 2 sie zapaliło. Mi dali jakiś wybrakowyny ten viatoll bo bez naklejki i nie da sie nic przestawiać jak w czeskim albo austryjackim niewiem.gif

Napisano

> Długo trzeba to trzymać żeby 2 sie zapaliło. Mi dali jakiś wybrakowyny ten viatoll bo bez naklejki

> i nie da sie nic przestawiać jak w czeskim albo austryjackim

W instrukcji piszą, żeby sobie nakleić na urządzenie dołączoną mini instrukcję - naklejkę. Z tym, że w żadnym pudełku które otwierałem takowej nie było hehe.gif

Napisano
  • Autor

> CzytaĹeĹ instrukcjÄ? PrzytrzymujÄ iksa i zapala siÄ X i 2 - przyczepa. PrzytrzymujÄ znĂłw i zapala

> siÄ samo X - bez przyczepy. Auto dmc poniĹźej 12T i przyczepa do tego. KrĂłtko przyciĹniÄty iks

> to sprawdzenie dziaĹania. WracaĹem dzisiaj od Ĺwiecka do Poznania i ĹciszaĹem wszystko przy

> bramkach i nic. Ani nic siÄ nie zapala ani Ĺźadnego brzÄczyka. DziaĹa czy nie?

Dziala. Tylko nie pika na kazdej bramce :-)

Napisano

> Dziala. Tylko nie pika na kazdej bramce :-)

a to trzeba jakos zglaszaC?

Napisano

a ja nie mam mozliwosci przestawienie "przyczepy" bo mam mase własną ponad 12 ton ,zapinam przyczepe lub odpinam i nic nie przestawiam.

Napisano

żeby nie zakładać nowego tematu czy bramownice już stoją na odcinku od Katowic do Zgorzelca?? bo wybieram się z przyczepą w tamtym kierunku i nie wiem czy mam wykupić viabadziew

Napisano

> żeby nie zakładać nowego tematu czy bramownice już stoją na odcinku od Katowic do Zgorzelca?? bo

> wybieram się z przyczepą w tamtym kierunku i nie wiem czy mam wykupić viabadziew

Jeżeli jest to płatny odcinek to czy działa czy nie urządzenie musisz mieć. Dzisiaj widziałem itd z satelitą na dachu - jeżdżą i sprawdzają czy viaboxy działają smile.gif

Napisano

> a to trzeba jakos zglaszaC?

Warto sprawdzić online czy opłata została pobrana prawidłowo. Jeśli nie zadzwońcie na infolinię i spytajcie co dalej. Jazdy do punktu nie polecam jeśli nie jest to konieczne - za duże na razie kolejki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.