Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Faluje ,i chce gasnąć

Featured Replies

Napisano

Cześć ,ostatnio miałem taki problem z żółtkiem , mianowicie zapaliłem go i jeździłem cały dzień ,gdy wracałem do domu to stojąc na światłach obroty spadły do poniżej 1tys. i gdy zacząłem mu deptrać lekko po gazie to robiło się tak jak by chodził na trzy garnki , pare razy gdy mu tak podeptałem powrócił do życia , w dalszej drodze miałem tak jeszcze z pare razy ,no ale teraz jest już spokój same się uspokoiło i za cholere nie wiem co może być przyczyną tego ,bo jak coś takiego miało miejsce to może to prędzej czy później wrócić ... screwy.gif

Napisano

> Cześć ,ostatnio miałem taki problem z żółtkiem , mianowicie zapaliłem go i jeździłem cały dzień

> ,gdy wracałem do domu to stojąc na światłach obroty spadły do poniżej 1tys. i gdy zacząłem mu

> deptrać lekko po gazie to robiło się tak jak by chodził na trzy garnki , pare razy gdy mu tak

> podeptałem powrócił do życia , w dalszej drodze miałem tak jeszcze z pare razy ,no ale teraz

> jest już spokój same się uspokoiło i za cholere nie wiem co może być przyczyną tego ,bo jak

> coś takiego miało miejsce to może to prędzej czy później wrócić ...

Trochę moze byc przyczyn:

-paliwo do bani

-zabrudzona przepustnica

-może gdzieś lewe powietrze łapie

-pompa paliwa siada ect

pozdrawiam

Napisano

a napewno szedł na 3 cylindry? Bo może spadły obroty trochę i zaczął delikatnie nierówno przez chwilkę pracować jak się wentylator chłodnicy włączył? Co jest bardzo prawdopodobne podczas postoju

Napisano
  • Autor

> a napewno szedł na 3 cylindry? Bo może spadły obroty trochę i zaczął delikatnie nierówno przez

> chwilkę pracować jak się wentylator chłodnicy włączył? Co jest bardzo prawdopodobne podczas

> postoju

tak na pewno na 3 garnki chodził ,bo nie było mocy jak ruszalem to tyrkolil jak jasna cholera aż po osiągnieciu 3tys zaczął normalnie chodzić , zalałem mu V-Power i dodatek to czyszczenia wtryskow z STP i jest teraz ok

Napisano
  • Autor

> to 900cm?

> jak tak to stawiam ze uszczelka siada i zalewa swiece.

> wykrec swiece i zobacz jak wygladaja

aha to fajnie ,nie wiedzialem ze mam 9sete biglaugh.giffacepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> aha to fajnie ,nie wiedzialem ze mam 9sete

Nie wiem czego się dziwicie jak nie napisałeś z jakim motorem masz problem, a nie każdy wróży ze szklanej kuli screwy.gif

Napisano

wez to auto spal i wrzuc do hasioka albo kupiles total zlom albo robisz cos nie tak grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> wez to auto spal i wrzuc do hasioka albo kupiles total zlom albo robisz cos nie tak

1.1 z górą 1.2

Napisano

> Nie wiem czego się dziwicie jak nie napisałeś z jakim motorem masz problem, a nie każdy wróży ze

> szklanej kuli

Przecież w profilu jak wół jest napisane CCS jeloł palacz.gif

Napisano

> Przecież w profilu jak wół jest napisane CCS jeloł

To wszystko tłumaczy hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

miałem podobny objaw w żółtku, przygasał tyrkolił, tracił moc chwilowo, po przygazowaniu ok itp. okazało się, że obluzował się jeden przewód wn przy cewce - podociskałem i jak ręką odjął smile.gif

Napisano

> miałem podobny objaw w żółtku, przygasał tyrkolił, tracił moc chwilowo, po przygazowaniu ok itp.

> okazało się, że obluzował się jeden przewód wn przy cewce - podociskałem i jak ręką odjął

Przyczyn może być sporo (cewka, świeca,przewody itp.)

Napisano
  • Autor

> Przyczyn może być sporo (cewka, świeca,przewody itp.)

cewki mam nowe ori magneti marelli i przewody tez

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.