Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[F] lusterka zewn. poliftowe pasują zamiast przedliftowych?

Featured Replies

Napisano

Pytanie jak w temacie. Z racji tego że moja rodzicielka miała wczoraj kolizję ze słupkiem i lewe lusterko do niczego się nie nadaje, muszę kupić jakiś zamiennik.

Mam lusterka sprzed liftu, a widzę że cenowo wychodzi to samo, a może i nawet te poliftowe uda mi się kupić taniej. Podejdzie to za pomocą zwykłego śrubokręta, bez żadnych przeróbek? Bo chyba w mocowaniu się nie różnią. Montował w ogóle ktoś z was zamiennik? Wygląda to jako-tako?

Napisano

Zamiennika nie polecam, lepiej znaleźć na szrocie oryginał używkę. Zamienniki mi się trzęsły jak cholera w momencie postoju a oryginał stał sztywno. Przy jeździe też latały i wtedy nic nie widać. Może to była wina tego że trafiłem na gorszą partię czy coś ale z własnego doświadczenia nie polecam...

Napisano

Poliftowe pasuja bez zadnych przerobek. Zamiennik jest srednio spasowany, czasami trojkat nie przylega do drzwi tak jak trzeba, lub tez sama obudowa lusterka na laczeniach nie wyglada zbyt estetycznie.

Szkła nie drgały.

Napisano
  • Autor

dzięki za pomoc koledzy.

zadzwonię jutro na szrot. jak będą mieli jakieś sztuki to wezmę, a jak nie to kupię zamienniki.

Napisano

> Pytanie jak w temacie. Z racji tego że moja rodzicielka miała wczoraj kolizję ze słupkiem i lewe

> lusterko do niczego się nie nadaje, muszę kupić jakiś zamiennik.

> Mam lusterka sprzed liftu, a widzę że cenowo wychodzi to samo, a może i nawet te poliftowe uda mi

> się kupić taniej. Podejdzie to za pomocą zwykłego śrubokręta, bez żadnych przeróbek? Bo chyba

> w mocowaniu się nie różnią. Montował w ogóle ktoś z was zamiennik? Wygląda to jako-tako?

Pasuje ja mam tak zrobione nie trzeba nic przerabiać

Napisano
  • Autor

> Pasuje ja mam tak zrobione nie trzeba nic przerabiać

masz oryginał czy zamiennik? bo zbieram też info czy zamiennik to rzeczywiście zło;)

Napisano

> masz oryginał czy zamiennik? bo zbieram też info czy zamiennik to rzeczywiście zło;)

Mam zamienniki z Inter Carsu. Absolutne bez uwag.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.