Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SUV i wyrzucenie zapasu na klapie

Featured Replies

Napisano

Pytanie odnośnie 2 SUV: Dacia Duster i Honda CRV. Oba mają koła zapasowe w bagażniku lub pod.

Czy po założeniu LPG jest technicznie możliwe wyrzucenie zapasu na klape. Do samej klapy raczej nie da rady bo nie wiem czy zawaisy wytrzymają. Chodzi mi raczej o orurowanie z tyły i przyczepienie do niego koło. Czy w samochodzie bez ramy jest gdzie przyczepić takie mocenijsze orurowanie ? Oczywiście musi być jakoś odchylane/otwierane żeby był dostęp do bagażnika.

Pzdr

Napisano

> Czy po założeniu LPG jest technicznie możliwe wyrzucenie zapasu na klape.

da się na pewno, wszystko kwestia rozkminki

ale skoro były takie numery już w Matizie i CC to w Duster/CRV też się powinno dać

Napisano

Musisz znaleźć kogoś skromny.gif kto robi zderzaki pod konkretne auto i może by się udało coś wymyślić.

Napisano
  • Autor

Raczej bez ruszania zderzaka i troche inaczej niż w CC i Tico bo waga zapasu dużo większa. Do czego montuje się hak ? Do podłużnic ?

Pzdr

> Musisz znaleźć kogoś kto robi zderzaki pod konkretne auto i może by się udało coś wymyślić.

Napisano

> Raczej bez ruszania zderzaka i troche inaczej niż w CC i Tico bo waga zapasu dużo większa. Do czego

> montuje się hak ? Do podłużnic ?

> Pzdr

> > Musisz znaleźć kogoś kto robi zderzaki pod konkretne auto i może by się udało coś wymyślić.

Obawiam się, że bez ruszania zderzaka to wyjdzie coś ala kangur, tylko przykręcony do tyłu samochodu zlosnik.gif Jak chcesz mieć wygląd terenówki to sobie taką kup i nie kombinuj wazniak.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Ja nie pytam o wygląd. Interesuje mnie czy da się do czegoś taki stelaż przyczepić.

> Obawiam się, że bez ruszania zderzaka to wyjdzie coś ala kangur, tylko przykręcony do tyłu

> samochodu Jak chcesz mieć wygląd terenówki to sobie taką kup i nie kombinuj

Napisano

> Ja nie pytam o wygląd. Interesuje mnie czy da się do czegoś taki stelaż przyczepić.

> > samochodu Jak chcesz mieć wygląd terenówki to sobie taką kup i nie kombinuj

Da się.

Napisano

> Czy po założeniu LPG jest technicznie możliwe wyrzucenie zapasu na klape.

mało realne chociażby rozchodzi się tu o wytrzymałość zawiasów mogą nie być przygotowane na dodatkowe obciążenie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.