Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Optymistycznie czyli nie trzebać się bać aut francuskich

Featured Replies

Napisano

Muszę się pochwalić w piatek udało mi sie przekroczyć magiczna liczbę 100 kkm w moim 308 sw - 1,6 hdi (wersja z Fap 110KM).

Nie chce przechwalić ale od grudnia 2008 awarii uległa jedynie kaseta centralnego zamka w drzwiach kierowcy.

Auto regularnie co 20kkm odwiedzało ASO. Poza tym nic się nie działo, nigdy też nie mialem problemów z FAP`em yay.gifok.gif

Z bolączek typowo użytkowych to dość często muszę wymieniać klocki hamulcowe oraz jutro drugi raz tarcze hamulcowe z przodu.

Średnie spalanie 5,8 wink.gifa jeżdzę dość dynamicznie.

To tyle, mam nadzieję że nastepnę 100kkm będzie równie bezproblemowe grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

1. To co piszesz nie może być prawdą, bo francuz musi się sypać.

2. Nadzieja matką ...

3. Jeśli to co piszesz jest prawdą to tego nie pisz, bo francuzy zdrożeją i co ja sobie na wiosnę kupię.

A na poważnie to życzę kolejnych spokojnych 100kkm.

Moja lalka ma 183kkm i nie narzekam choć czasem coś jej dolega.

Napisano

> Muszę się pochwalić w piatek udało mi sie przekroczyć magiczna liczbę 100 kkm w moim 308 sw - 1,6

> hdi (wersja z Fap 110KM).

Hmm, fajne auto. Nie zakatuj, to go od Ciebie odkupię za jakiś czas. wink.gif

> Nie chce przechwalić ale od grudnia 2008 awarii uległa jedynie kaseta centralnego zamka w drzwiach

> kierowcy.

Ortodoksyjni germańcofile zaraz by napisali: aż tyle???

> Auto regularnie co 20kkm odwiedzało ASO. Poza tym nic się nie działo, nigdy też nie mialem

> problemów z FAP`em

Jak jeździsz dynamicznie (tak jak piszesz) to dajesz FAPowi szansę wypalenia. Ot co. Dla niego najgorsze jest zamulanie.

> Z bolączek typowo użytkowych to dość często muszę wymieniać klocki hamulcowe oraz jutro drugi raz

> tarcze hamulcowe z przodu.

Masz ESP? Jeśli tak, to często błyska Ci w zakrętach jego kontrolka?

> Średnie spalanie 5,8 a jeżdzę dość dynamicznie.

Zazdraszczam! Moje średnie to 7,8L/100. Ale to przez bardzo dużą ilość miasta.

> To tyle, mam nadzieję że nastepnę 100kkm będzie równie bezproblemowe

Oby! Powodzenia!

Napisano

> Muszę się pochwalić w piatek udało mi sie przekroczyć magiczna liczbę 100 kkm w moim 308 sw -

to poczatek konca zlosnik.gif

Napisano

> To tyle, mam nadzieję że nastepnę 100kkm będzie równie bezproblemowe

nie będzie zlosnik.gif też tak się zachwycałem jak Meganka dobijała do 100kkm, co Ci ludzie chcą od francuskich aut zlosnik.gif toż to wzór bezawaryjności bokser.gif po 140-150kkm zaczęły się różne przygody w większości również wynikająca ze zużycia wielu elementów. Ale trochę tych przygód było hehe.gif Fakt faktem auto nigdy nie stanęło na drodze tfu tfu zlosnik.gif

Napisano

> Muszę się pochwalić w piatek udało mi sie przekroczyć magiczna liczbę 100 kkm w moim 308 sw - 1,6

> Nie chce przechwalić ale od grudnia 2008 awarii uległa jedynie kaseta centralnego zamka w drzwiach

Zawitaj tutaj za jakiś czas i pochwal się bezawaryjnością jak będziesz miał przebieg realny 300-500 tyś. km , czyli taki jak większość golfów IV i passeczków z tego rocznika od dziadków z Niemiec smile.gif.

Bezawaryjnej jazdy życzę , walcz z mitem awaryjności francuzów !!!

Napisano

> Muszę się pochwalić w piatek udało mi sie przekroczyć magiczna liczbę 100 kkm .....

Gratuluję. Mam nadzieję powtórzyć twój "wyczyn", ale chyba będzie trudno. 7.5 kkm i właśnie zaszwankowała wentylacja. Nie działa obieg zamknięty. Kontrolka nie pokazuje aktywacji i nie słychać przestawiania kierownic(klapek) Przy wyższych wydajnościach wentylatora słychać tą zmianę. W sumie pierdoła, ale zazdraszczam bezawaryjności auta

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.