Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I stalo sie - Opel idzie up-market - nowe rynki

Featured Replies

Napisano

> I kluje, w koncu nie kazdy moze z duma powiedziec, ze jego ulubiona marka zaczynala od maszyn do

> szycia i kilka razy stala na skraju bankructwa.

Marka uszyta na miarę potrzeb wymagającej Klienteli ok.gif

Prawdziwą firmę poznaje się nie po tym jak funkcjonuje obecnie, ale z jakimi przejściowymi niedogodnościami udało się jej wygrać po drodze ok.gif

> Gust jest jak pewna czesc ciala - kazdy ma swoj. A, i o guscie sie nie dyskutuje...

Dlatego wciąż tak wielu z kierowców jeździ innymi markami niż Opel.

> Rowniez pozdrawiam

Napisano

> Marka uszyta na miarę potrzeb wymagającej Klienteli

A raczej marka uszyta na miare potrzeb i wymagan swojej klienteli.

> Prawdziwą firmę poznaje się nie po tym jak funkcjonuje obecnie, ale z jakimi przejściowymi

> niedogodnościami udało się jej wygrać po drodze popradzil zdajesz sobie z tymi problemami w glownej mierze dzieki pomocy z zewnatrz? Zdajesz sobie tez sprawe, ze sytuacja Opla ciagle jest daleka od idealu?

> Dlatego wciąż tak wielu z kierowców jeździ innymi markami niż Opel.

> > Rowniez pozdrawiam

Coz, widac nie szyjasc swoje swietnie pojazdy Opel nie trafil w potrzeby wszystkich...

Napisano

> Obiektywnie Powiedziawszy Ekskluzywna Limuzyna jaką niewątpliwie jest Opel może kłuć w oczy

> posiadaczy innych mniej prestiżowych marek . No cóż nie każdy możne być mecenasem dobrego

> gustu, sztuki i prestiżu- posiadacze Opla posiadają to i jeszcze więcej: radość z życia i

> jazdy

Nie wiem co we mnie wstapilo ze pozbylem sie Astry F na rzecz Fiata Bravo ... do dzis nie moge sie otrzasnac grinser006.gif Wloskiej konstrukcji daleko do niemieckiego idealu motoryzacji ... szkoda ze dopiero teraz to dostrzegam sciana.gif Opel to jest to ... claps.gif

Napisano

jakoś nigdy nie gustowałem w tej marce, jak szukałem auta dla żony po prostu poraziła mnie cena corsy...

Napisano

> Nie wiem co we mnie wstapilo ze pozbylem sie Astry F na rzecz Fiata Bravo ... do dzis nie moge sie

> otrzasnac Wloskiej konstrukcji daleko do niemieckiego idealu motoryzacji ... szkoda ze

> dopiero teraz to dostrzegam Opel to jest to ...

Błędy ..któż ich nie popełnia hmm.gif

Twoja artystyczna dusza obiektyw(nie) kazała Ci swego czasu obrać jako pejzaż Oplowską gwiazdę. Doskonałe wyraziste nadwozie przykuwało ogniskową . To był jeden z tych nielicznych pojazdów w historii motoryzacji który nie potrzebował PS do zaistnienia w licznych motoryzacyjnych publikacjach. Opel to coś więcej niż marka wytwarzająca pojazdy; to swego rodzaju Wspólnota Gospodarcza - taka motoryzacyjna Unia Europejska, która na przełomie wieku połączyła wiele narodowości dzięki licznym fabryką wytwarzającym solidne pojazdy. Dzisiaj nadszedł dzień gdy zarząd Opla postanowił uświadomić mieszkańca globu że nie tylko ilością gagetów i pozornie niską ceną czyni się wybór samochodu , ale również wiecznie żywa legendą jaka niewątpliwie zapisana jest na zawsze w kartach minionej oraz współczesnej historii przy marce Opel.

PS. Fiat to tez dobra marka ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.