Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co z odmą

Featured Replies

Napisano

Mam do kolegów takie pytanko. Wkładany jest silniczek 1,2 8V co najlepiej zrobić z odmą od pokrywy zaworowej dołączyć ją do rury od filtra powietrza czy przedłużyć i wypuścić pod silnikiem? Gdzieś słyszałem że lepiej podłączyć ją za filtrem powietrza bo pomaga w smarowaniu przepustnicy powietrza ale chciałem się jeszcze podpytać dla pewności . Jakie jest wasze zdanie?

Napisano

oil catch tank załóż

Napisano

> Mam do kolegów takie pytanko. Wkładany jest silniczek 1,2 8V co najlepiej zrobić z odmą od pokrywy

> zaworowej dołączyć ją do rury od filtra powietrza czy przedłużyć i wypuścić pod silnikiem?

> Gdzieś słyszałem że lepiej podłączyć ją za filtrem powietrza bo pomaga w smarowaniu

> przepustnicy powietrza ale chciałem się jeszcze podpytać dla pewności . Jakie jest wasze

> zdanie?

wypuścic pod auto ok.gif ewentualnie jak jestes w jakims stopniu ekologiem zlosnik.gif to do jakiegos pojemniczka pod autem

Napisano

Tylko z taką odmą nigdzie nie wystartuje

Napisano

> Tylko z taką odmą nigdzie nie wystartuje

chyba jak by był zainteresowany jakimikolwiek rajdami to mysle ze by wiedział takie rzeczy

no ale tak , fakt faktem ze jeżeli bedzie miał wypusczony wąż bezposrednio pod auto nie przejdzie pomyślnie przeglądu technicznego przed jakimkolwiek rajdem/wyścigiem

Napisano
  • Autor

> chyba jak by był zainteresowany jakimikolwiek rajdami to mysle ze by wiedział takie rzeczy

> no ale tak , fakt faktem ze jeżeli bedzie miał wypusczony wąż bezposrednio pod auto nie przejdzie

> pomyślnie przeglądu technicznego przed jakimkolwiek rajdem/wyścigiem

dzięki za podpowiedź . Auto ma być eksploatowane na codzień przy normalnej jeździe tak więc wypuszczę pod silnik >

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.