Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 607 za i przeciw

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Samochód który mnie interesuje wyposażony jest w silnik 2.0 HDI co możecie złego i dobrego powiedzieć o tym aucie?

Co się najczęściej psuje i jakie są ewentualnie ceny tych elementów? Z góry dziękuje za wypowiedzi.

Napisano

Widzę, że ogarnąłeś jakoś psychicznie wątek na Motokąciku i udało Ci się wybrać faworyta. zlosnik.gif Skądinąd, jedna z lepszych propozycji spośród wszystkich które wymieniono w dyskusji. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Widzę, że ogarnąłeś jakoś psychicznie wątek na Motokąciku i udało Ci się wybrać faworyta.

> Skądinąd, jedna z lepszych propozycji spośród wszystkich które wymieniono w dyskusji.

w miarę młode auto, z fajnym silnikiem no i ładne najbardziej boję się jednak o tą otoczkę czyli wszystko w koło silnika smile.gif

Napisano

elementów? Z góry dziękuje za wypowiedzi.

Jak jeszcze sie nie zalogowales na forum puga to polecam i dzial kupujemy jest cala dyskujsa na temat zakupu 607 smile.gif Wad zalet i innych cech tego bolida

link do forum -> Peugeot Klub Polska

pozdr.

M.

Napisano

> Witajcie

> Samochód który mnie interesuje wyposażony jest w silnik 2.0 HDI co możecie złego i dobrego

> powiedzieć o tym aucie?

> Co się najczęściej psuje i jakie są ewentualnie ceny tych elementów? Z góry dziękuje za wypowiedzi.

Nie wiem czy z tym motorem występowało zawieszenie z elektroniczną regulacją, w każdym razie unikałbym jego jak ognia bo amory są masakrycznie drogie.

Kiedyś miałem na oku 3.0V6 z full wypasem, ale pomimo jak najlepszego zdania o 307 które mamy w domu jakoś się nie zdecydowałem wink.gif

Napisano

pekaja czesto pompki od spryskiwacza ksenonow, padaja manetki kierunkowskazow, radia i elektornika ogolnie slaba smile.gif autko fajne jednak drogie w utrzymaniu smile.gif

Napisano

po czym wnosisz?? bo w moim 4 letnim doswiadczeniu tylko przy autach francuskich smialo moge polecac, naprawde bezawaryjne auto w naprawde dobrych pieniadzach..

Napisano

po tym ze czesto bywaja u mnie na serwisie smile.gif nie wymyslam sobie tego smile.gif

Napisano

Zawieszenie pancerne, pompki do spryskow reflektorow to moze przez 4 lata ze 2 zamowilem, zawieszenie jest mega trwalem, w koncu pamieta czasy 605, co do przelacznikow to nawet zaden z mechanikow nic mi na ten temat nie mowil, a sam sie interesuje bardzo mocno tym modelem ostatnio..

Napisano

widocznie zbyt malo aut "przerobiles" wink.gif ja ci mowie o przypadkach ktore sie powtarzaja dosyc czesto nie wymyslam sobie tego wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.