Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

motoryzacyjna prawda

Featured Replies

Napisano

> jakie to prawdziwe

Niestety, ale TAK !!

Napisano

dlatego prawie zawsze ustępuje, ale póki nie będzie to karalne w postaci 300-500 zł dalej tak będzie.

Specjalnie nie piszę że zawsze, bo bym skłamał, nawet na zachodzie nie każdy ustąpi bo czasem się trochę nie wyrobi wink.gif

Ot takie głupie społeczeństwo nasze.

Napisano

> dlatego prawie zawsze ustępuje, ale póki nie będzie to karalne w postaci 300-500 zł dalej tak

> będzie.

> Specjalnie nie piszę że zawsze, bo bym skłamał, nawet na zachodzie nie każdy ustąpi bo czasem się

> trochę nie wyrobi

> Ot takie głupie społeczeństwo nasze.

Eee... Kierowcy też są określani baranami i osłami przez pieszych.

Oczywiście film bardzo edukacyjny 270635636-JUMP2.gif tylko kiedy w naszym pięknym kraju będzie można spokojnie przez zebrę przejść...

Napisano

> niestety, nie potrafisz liczyć

pseplasam zlosnik.gif

> po 36 latach.

Znaczy po 25 był chwilowy boom uprzejmości? zlosnik.gif

Napisano

> Eee... Kierowcy też są określani baranami i osłami przez pieszych.

> Oczywiście film bardzo edukacyjny tylko kiedy w naszym pięknym kraju będzie można spokojnie przez

> zebrę przejść...

Jak w Austrii, nie przepuścisz pieszego to dostajesz mandat, tylko kilka razy mi się tam zdarzyło że gość mnie nie przepuścił. W miastach panuje duża kultura, bo zagrożone jest to mandatem zlosnik.gif

Napisano

powinni takie stare programy oraz ksiazki wznowic gdyz sa "prostym" jezykiem przekazywane dosc istotne rzeczy.

lepszy ten filmik niz "bezpieczna 8" (inaczej 270635636-JUMP2.gif) czy te drogi niezaufania.

Napisano
  • Autor

> powinni takie stare programy oraz ksiazki wznowic gdyz sa "prostym" jezykiem przekazywane dosc

> istotne rzeczy.

> lepszy ten filmik niz "bezpieczna 8" (inaczej ) czy te drogi niezaufania.

i widzisz. wstawiłem ten filmik zaraz po obejrzeniu go w telewizji. niestety pora taka że pewnie nikt tego nie obejrzał smile.gif

Napisano

> i widzisz. wstawiłem ten filmik zaraz po obejrzeniu go w telewizji. niestety pora taka że pewnie

> nikt tego nie obejrzał

ja lubie nasza literature moto z lat 60 -70 jestt fajna. fakt ze sporo aspektow z przepisow sie zmienilo lecze sporo jest z zasady prowadzenia auta, podstaw jako takich i wlasnie kulturalnego zachowania sie na drodze.

a dzisiaj :

wystarczy sobie porownac strone internerowa PZMOT czt PZM z ADAC badz innych krajow z EU. nie wiem nic jadac za granice.

Napisano

> niestety, nie potrafisz liczyć

> po 36 latach.

Niestety sam masz z tym problemy. Program jest z 1976 roku, w którym się urodziłem i mam 35 lat. Lepiej sprawdź dwa razy zanim kogoś poprawisz popełniając przy tym nawet najmniejszy błąd.

Odnośnie wątku to przez ten cały czas zmieniła się tylko ilość samochodów, kultura na drodze jakoś pozostaje niezmienna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.