Napisano 25 Marca 20251 rok W dniu 7.03.2025 o 20:50, bielaPL napisał(a): Ale chyba masz powyżej 180? Przymierzalem sie raz do niego ale jak na 500 to robi wrażenie bardzo dużego. Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka Mam 193 i koło 120 wagi - Benek daje radę - tylko ja to wiesz, z racji wieku, to już nie zapi3rd@l@m, tylko mnie raczej wiatr popycha
Napisano 26 Marca 20251 rok 17 godzin temu, Keengoo napisał(a): Mam 193 i koło 120 wagi - Benek daje radę - tylko ja to wiesz, z racji wieku, to już nie zapi3rd@l@m, tylko mnie raczej wiatr popycha na takie gabaryty w sam raz ja też na pół gwizdka jeżdżę
Napisano 26 Marca 20251 rok 9 godzin temu, bielaPL napisał(a): na takie gabaryty w sam raz ja też na pół gwizdka jeżdżę Dla porównania, ja ze swoimi 176 centymetrami na Arturowym Benku dzięki uprzejmości właściciela tragedii nie ma, ale wydaje misię że nie czułbym się pewnie... Chociaż ponoć do wszystkiego można się przyzwyczaić... Jako motocykl podoba misię.
Napisano 25 Maja 20251 rok Moja Yamaha Fz 6 2007r. na 1 focie zaraz po zakupie a na drugiej po małej metamorfozie. Dzisiaj wyciagnalem z garażu po zimie 😁
Napisano 14 Marca14 Marzec Kolejny do kolekcji... nie mogłem się oprzeć tej V2 i że wszystko w tym moto jest prawie nowe Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka
Napisano 19 Czerwca19 Czerwiec W końcu spełniłem swoje marzenie i kupiłem "litra". Yamaha Fzs1000 z 2002 r.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Autor Fuma dziś odjeżdża do nowego właściciela, bmka i biała vespa cały czas do wzięcia, a czarna 300tka zostaje u mnie.
Napisano 17 minut temu17 min 47 minut temu, Pyrekcb napisał:Fuma dziś odjeżdża do nowego właścicielaooo nie widziałem ogłoszenia