Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Punto 1.2 MPI 75 km słabo sie zbiera ?? max 145 km/h

Featured Replies

Napisano

Mam problem z punto 75 kupilem je niedawno silnik ma zdrowy zero wyciekow chodzi rowno nie pali oleju i ma tylko 88 tys km przejechane , wczesniej jezdzila nim starsza osoba od nowosci. Problem jest taki ze auto słabo przyspiesza i max to 145 km/h , jak daje pedał gazu do oporu to tak jak by cos silnik trzymało. Miał ktos juz taki problem?? Zastanawiam sie czy moze np katalizator nie byc przytkany.

Napisano

> Mam problem z punto 75 kupilem je niedawno silnik ma zdrowy zero wyciekow chodzi rowno nie pali

> oleju i ma tylko 88 tys km przejechane , wczesniej jezdzila nim starsza osoba od nowosci.

> Problem jest taki ze auto słabo przyspiesza i max to 145 km/h , jak daje pedał gazu do oporu

> to tak jak by cos silnik trzymało. Miał ktos juz taki problem?? Zastanawiam sie czy moze np

> katalizator nie byc przytkany.

pojeździj troche

prawdopodobnie auto zostało "zamulone"

musisz je teraz na nowo ułożyć sobie auto

co do katalizatora nie jest wykluczone że jest przytkany

prosty test ktoś niech ci przygazuje a ty ręką (najlepiej w rękawicy) sprawdź na siłę spalin wydobywających się z rury

Napisano

Trochę dziwne aby przy takim przebiegu przypchał się katalizator. Odłącz akumulator na kilka minut i przegoń auto konkretnie po autostradzie.

Napisano

auto jest zamulone..... kiedyś też tak miałem z boje_sie.gif 1.2 8V - auto max 120 - 125 km/h, miało 3 lata 24 tkm najeżdżone przez kobietę, po pewnym czasie zaczęło jeździć normalnie (choć sam raczej jeżdżę spokojnie, tyle, że nie cały czas po mieście), a najlepiej jak robiłem trasę na drugi koniec Polski, to nawet licznikowe 160 - 170 km/h dało radę (oczywiście jak jechałem przez Niemcy zlosnik.gif).

Jedna rada - pojeździj trochę po swojemu, zobaczysz, że będzie lepiej ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.