Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

vin-gdzie znajdę

Featured Replies

Napisano

gdzie w cc jest nabity vin? niestety ten w bagażniku odszedł z tego świata zlosnik.gif czy są jakieś inne miejsca nabicia? ile kosztuje ponowne nabicie?

Napisano

Jak to odszedł z tego świata :D?

Nie słyszałem, ażeby nabijano jeszcze raz numer vin.

W sumie po to jest też tabliczka z przodu jak z tyłu niema.

Napisano

> Jak to odszedł z tego świata :D?

Pewnie rdza go zjadła;)

Napisano
  • Autor

> Pewnie rdza go zjadła;)

skąd wiedziałeś hehe.gif

rdza go food.gif

Napisano

> Jak to odszedł z tego świata :D?

> Nie słyszałem, ażeby nabijano jeszcze raz numer vin.

> W sumie po to jest też tabliczka z przodu jak z tyłu niema.

Nabic może diagnosta w stacji kontroli pojazdów z uprawnieniami stacji okręgowej . I nie ma z tym żadnych problemów .Zazwyczaj nabijają nowy całkowicie numer na specjalnej tabliczce znamionowej grinser006.gif Ja miałem tak w przypadku mojego byłego VW Garbusa smile.gif Oczywiście masz go tylko jeszcze na tabliczce smile.gif

Napisano
  • Autor

> Nabic może diagnosta w stacji kontroli pojazdów z uprawnieniami stacji okręgowej . I nie ma z tym

> żadnych problemów .Zazwyczaj nabijają nowy całkowicie numer na specjalnej tabliczce

> znamionowej Ja miałem tak w przypadku mojego byłego VW Garbusa Oczywiście masz go tylko

> jeszcze na tabliczce

ok - wszystko jasne, pozostaje nabicie ok.gif

Napisano

> ok - wszystko jasne, pozostaje nabicie

No nie wiem czy pozostaje tylko nabicie. Jak chciałem zrobić podobny patent,to nie było to takie hop siup. Trzeba napisać wniosek do WK o ponowne nabicie numerów,WK wydaje zlecenie do OSKP o nabicie takich to a takich numerów i dopiero z tym jedzie się na stację.Byłem w WK i zażyczyli sobie zaświadczenie od blacharza,że była wymieniana podłoga bagażnika i w skutek tego zniszczeniu uległy oryginalne numery identyfikacyjne, a druga pani w WK zażyczyła sobie wycinka starej podłogi z numerem i ble,ble,ble...

Procedura mnie przerosła, olałem sprawę. zlosnik.gif, sprzedałem dziada hehe.gif

Napisano

> No nie wiem czy pozostaje tylko nabicie. Jak chciałem zrobić podobny patent,to nie było to takie

> hop siup. Trzeba napisać wniosek do WK o ponowne nabicie numerów,WK wydaje zlecenie do OSKP o

> nabicie takich to a takich numerów i dopiero z tym jedzie się na stację.Byłem w WK i zażyczyli

> sobie zaświadczenie od blacharza,że była wymieniana podłoga bagażnika i w skutek tego

> zniszczeniu uległy oryginalne numery identyfikacyjne, a druga pani w WK zażyczyła sobie

> wycinka starej podłogi z numerem i ble,ble,ble...

> Procedura mnie przerosła, olałem sprawę. , sprzedałem dziada

Dokladnie. Kolega przechodzil to samo, tylko ze bez wycinki smile.gif

U kolegi tak fajnie nabili, ze numery ma nabite na przednim pasie zwyklymi numeratorami a tabliczka jest przynitowana i kolega oficjalnie jezdzi CINQECENTO. W razie klepy numery leca, ale mozna samemu je sobie nabic biglaugh.gif

Napisano

> Dokladnie. Kolega przechodzil to samo, tylko ze bez wycinki

> U kolegi tak fajnie nabili, ze numery ma nabite na przednim pasie zwyklymi numeratorami a tabliczka

> jest przynitowana i kolega oficjalnie jezdzi CINQECENTO. W razie klepy numery leca, ale mozna

> samemu je sobie nabic

mam tak samo :D numer nabity na kielichu zwyklymi numeratorami i do tego przynitowana tabliczka na pasie przednim :D tak juz kupilem, a jest tak zrobione, bo mial w tyl ostro wjechane... teraz jak gnije, szukam budy i rownie dobrze moze byc bez papierow, jak zdrowa :D ale na 99% biore od dj_wawa smile.gif

Napisano

> i zażyczyli sobie zaświadczenie od blacharza,że była wymieniana podłoga bagażnika i w skutek tego

> zniszczeniu uległy oryginalne numery identyfikacyjne, a druga pani w WK zażyczyła sobie

> wycinka starej podłogi z numerem i ble,ble,ble...

Czyli na to wygląda, że samemu nie można robić blacharki? spineyes.gif

Napisano

> Czyli na to wygląda, że samemu nie można robić blacharki?

dziwny urzad skoro chcieli kawal blachy albo papier od balcharza, teoretycznie urzad powinien zarzadac opini rzeczoznawcy samochodowego ( ktorego nazwisko powinno sie znajdowac na liscie ministra) on pisze papier co sie stalo z numerem nadwozia i dopiero wtedy idzie sie do urzedu miasta, tam daja skierownaie na okregowa stacje kontroli pojazdow ktora to nabija nowe numery

Tak to wygladalo w czestochowie, mialem taki przypadek w aucie sprowadzonym (fiat palio) w ktorym numer byl praktycznie niewidoczny, skorodowany

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.