Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ludzie zyjecie??

Featured Replies

Napisano

> bez sensu niemieckie

bez sensu UE 270751858-jezyk.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif jedziemy do stanów tankować galony i rozbijać się silnikami 8 litrowymi 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> bez sensu UE jedziemy do stanów tankować galony i rozbijać się silnikami 8 litrowymi

jak nie jak tak biglaugh.gif

Napisano

> jak nie jak tak

To jest super plan na wakcje w przyszłym roku, jakieś duże V8 np. 7,4 l w Chevi SS i jazda na Route 66 waytogo.gif a przy okazji kupisz sobie kierunkowskazy, wiesz te dostępne tylko w USA waytogo.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> To jest super plan na wakcje w przyszłym roku, jakieś duże V8 np. 7,4 l w Chevi SS i jazda na Route

> 66 a przy okazji kupisz sobie kierunkowskazy, wiesz te dostępne tylko w USA

jak wize zniosa hehe.gif

Napisano

> jak wize zniosa

Na tak szczytny cel, jak jazda klasykiem legendarną drogą, to powinny być specjalne wizy wydawane od ręki, z oznaczeniem V8R66 waytogo.gifbiglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Na tak szczytny cel, jak jazda klasykiem legendarną drogą, to powinny być specjalne wizy wydawane

> od ręki, z oznaczeniem V8R66

spytam moze robia wink.gif

jak tam twoj klucz do kol?? dali ci info ile takie cos w ASO?

Napisano

> Na tak szczytny cel, jak jazda klasykiem legendarną drogą, to powinny być specjalne wizy wydawane

> od ręki, z oznaczeniem

V8R66 .. z dopiskiem Camaro SS

Napisano

> V8R66 .. z dopiskiem Camaro SS

Plus promocyjny kupon na zakup 100 galonów benzyny, dodawany za kultywowanie tradycji i odwagę skromny.gifrotfl.gif

Napisano

> spytam moze robia

> jak tam twoj klucz do kol?? dali ci info ile takie cos w ASO?

Nie zamknąłem sprawy, zniechęciłem się po pierwszym telefonie, kiedy to, serwisant w ASO, kazał mi zadzwonić na następny dzień, bo nie był mi w stanie od razu udzielić konkretnej odpowiedzi oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Nie zamknąłem sprawy, zniechęciłem się po pierwszym telefonie, kiedy to, serwisant w ASO, kazał mi

> zadzwonić na następny dzień, bo nie był mi w stanie od razu udzielić konkretnej odpowiedzi

aha.. fajnie

7.70 funtow smile.gif tyle kosztuje sam kluczyk smile.gif jak masz numer mozesz zamowic taki kluczyk wink.gif

Napisano

> aha.. fajnie

> 7.70 funtow tyle kosztuje sam kluczyk jak masz numer mozesz zamowic taki kluczyk

Jaki numer, że tak lamersko Cię zapytam hmm.giffood.gif

Napisano
  • Autor

> Jaki numer, że tak lamersko Cię zapytam

na starym kluczu albo srubie musi byc wybity numer (klucza) i ten numer jest potrzebny wink.gif

Napisano

> na starym kluczu albo srubie musi byc wybity numer (klucza) i ten numer jest potrzebny

Wrócę tylko z pracy i zaraz sobie odpiszę ok.gif Nie wymagają obecności osobistej z kompletem dokumentów, jak zawsze yikes.gif

Napisano
  • Autor

> Wrócę tylko z pracy i zaraz sobie odpiszę Nie wymagają obecności osobistej z kompletem dokumentów,

> jak zawsze

hmm tego nie wiem ale mowil tylko o numerze. nic wiecej..

Napisano

> hmm tego nie wiem ale mowil tylko o numerze. nic wiecej..

Czyli dzwonię, zamawiam podając nr i odbieram osobiście, tak hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Czyli dzwonię, zamawiam podając nr i odbieram osobiście, tak

tak to dziala u mnie wink.gif a nie wiem jak bedzie z tym twoim serwisem w PL.. najwyzej sprawdz w paru w razie problemu.

Napisano

> tak to dziala u mnie a nie wiem jak bedzie z tym twoim serwisem w PL.. najwyzej sprawdz w paru w

> razie problemu.

W najbliższym już wiem jak wygląda, wszystko co ma w nazwie klucz i jest częścią do BMW, zamawia się i odbiera osobiście oslabiony.gif Co najmniej z dowodem rejestracyjnym i dowodem osobistym mlot.gif Kolejne najbliższe ASO to Kraków - 250 km facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> W najbliższym już wiem jak wygląda, wszystko co ma w nazwie klucz i jest częścią do BMW, zamawia

> się i odbiera osobiście Co najmniej z dowodem rejestracyjnym i dowodem osobistym Kolejne

> najbliższe ASO to Kraków - 250 km

hmm.. na swieta bede w PL moze zUk ci przywioze?

Napisano

nie sledzilem watku... ale to chyba jakis spamerski? rotfl.gif

po 3 tygodniach jazdy automatem wsiadlem do e36...

odpalilem auto z noga na hamulcu, pierwsza mysl- sprzeglo padlo rotfl.gif

pozniej jeszcze kawalek nie moglem sie przyzwyczaic do 'malosci' tego auta, do zegarow, do przyciskow od szyb z prawej strony, do przyciskow od radia w kierownicy... czlowiek sie szybko przyzwyczaja 'do lepszego' zlosnik.gif

20.GIF po meczacym dniu waytogo.gifzlosnik.gif

Napisano

> hmm.. na swieta bede w PL moze zUk ci przywioze?

Na gwiazdkę food.gif

Żartowałem, gdybyś był w stanie coś takiego przemycić, to zwracam Ci wszelkie koszty ok.gif Nie odpowiadam za kaca zlosnik.gif

Napisano

> nie sledzilem watku... ale to chyba jakis spamerski?

Lamerski zlosnik.gif

> po 3 tygodniach jazdy automatem wsiadlem do e36...

> odpalilem auto z noga na hamulcu, pierwsza mysl- sprzeglo padlo

Moglo być gorzej zlosnik.gif

> pozniej jeszcze kawalek nie moglem sie przyzwyczaic do 'malosci' tego auta, do zegarow, do

> przyciskow od szyb z prawej strony, do przyciskow od radia w kierownicy... czlowiek sie szybko

> przyzwyczaja 'do lepszego'

Nie upierałbym się przy słowie "lepsze" zlosnik.gif

> po meczacym dniu

A no to 20.GIF

Napisano
  • Autor

hahaha

uzywaz w swoim automacie hamulca lewa noga?? zlosnik.gif

> pozniej jeszcze kawalek nie moglem sie przyzwyczaic do 'malosci' tego auta, do zegarow, do

> przyciskow od szyb z prawej strony, do przyciskow od radia w kierownicy... czlowiek sie szybko

> po meczacym dniu

oj tam oj tam wink.gif

musisz sprawdzic jak to jest wsiadac do UK samochodu wink.gif haha

ja osobiscie nie mam problemow z adaptacja smile.gif zajmuje mi to 5sekund.

w pl do bmw e39 potem combo lub odwrotnie ewentuyalnie na przemian wink.gif do tego czasem merola dostawczaka wink.gif 309 wink.gif i ruch prawo stronny wink.gif potem spowrotem do e46 kiera z prawej i ruch lewo stronny wink.gif i ronda w odwrotnym kierunku wink.gif i czesto do L200 w UK gdzie kierunkowskazow przelacznik znajduje sie po prawej stronie wink.gif tak jak normalnie masz wycieraczki wink.gifzlosnik.gif

Napisano

> hahaha

> uzywaz w swoim automacie hamulca lewa noga??

nie zlosnik.gif

wsiadlem do manuala, nacisnalem prawa noga na hamulec i odpalilem hehe.gifzlosnik.gif

> oj tam oj tam

> musisz sprawdzic jak to jest wsiadac do UK samochodu

jechalem (a w zasadzie lecialem biglaugh.gifzlosnik.gif ) Skylinem z kiera po prawej stronie swiety.gifbiglaugh.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie

> wsiadlem do manuala, nacisnalem prawa noga na hamulec i odpalilem

> jechalem (a w zasadzie lecialem ) Skylinem z kiera po prawej stronie

i jak ci sie wsiadalo?? wink.gif

z prawej i lewej strony ??

jak od lewej nie przejechales reka po tapicerce myslac ze zlapiesz sie kierwicy przy wsiadaniu wink.gif

Napisano

> i jak ci sie wsiadalo??

> z prawej i lewej strony ??

> jak od lewej nie przejechales reka po tapicerce myslac ze zlapiesz sie kierwicy przy wsiadaniu

dziwnie, ale moglbym sie przyzwyczaic biglaugh.gifzlosnik.gif

2006_0808Image0097.jpg

dwoma simgalem smile.gif

borodowy pozniej mial polskie blachy z kiera po prawej waytogo.gifzlosnik.gif

czarny mial kiere po prawej, ale byla przekladka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> dziwnie, ale moglbym sie przyzwyczaic

> dwoma simgalem

> borodowy pozniej mial polskie blachy z kiera po prawej

> czarny mial kiere po prawej, ale byla przekladka

ciezko i drogo bylo przekladac? 3 pod drifta bylo robione tylko i bez desek itp... ?

Napisano

> ciezko i drogo bylo przekladac? 3 pod drifta bylo robione tylko i bez desek itp... ?

czy ciezko to nie wiem, czy drogo? tyle co graty, bo sasiad siedzial w temacie i sam zawsze w takich autach grzebal zlosnik.gif (nawet se sam chipa napisal hehe.gifzlosnik.gif )

srodek byl elegancko zrobiony- przelozony z 200SX

Napisano
  • Autor

> czy ciezko to nie wiem, czy drogo? tyle co graty, bo sasiad siedzial w temacie i sam zawsze w

> takich autach grzebal (nawet se sam chipa napisal )

> srodek byl elegancko zrobiony- przelozony z 200SX

aha kumam smile.gif to juz nie ori wink.gif

Napisano
  • Autor

> tu jeszcze info o pierwszym Skaju

> a teraz Jarek grzecznie rodzinna Pacyfiką powozi

fajnie ze mu sie chce wink.gif

Napisano

> po meczacym dniu

hahah wszyscy tak robia smile.gif tak samo pierwszy raz w automacie zanim jedynke wrzucisz wciskasz "sprzeglo" ktore sie okazuje hamulcem zlosnik.gif i bum ząbki odbite w kierownicy grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.