Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ludzie zyjecie??

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Czyli problem jakby wraca

> Ja miałem żółte zaciski w srebrnym aucie i wyglądały dobrze, nie rzucały się w oczy. Czerwone

> bardzo wyraźnie się odcinają od srebrnego, wyglądają krzykliwie, a czarne jak dziura po

> zacisku Zrobiłbym żółte do srebrnego (srebrne będą wyglądały jak fabryczne, chyba, że chrom)

> i żółte reflektory, takie jak ze zdjęcia, które wrzuciłeś

http://www.jlevistreetwerks.com/BMW-E46-...oduct_info.html oo moj migacz czarny wink.gif DEPO je robi wink.gif

No tez wlasnie myslalem by rozbic lekko zoltym zbita sylwetke srebno czarnego body wink.gif

edit: podlaczylem wlasnie moje bi xenony yay.gif klapki sie odtwieraja zlosnik.gif koszt podlaczenia i czesci jakos 50zl + cyna , lutola , i koncek tasmy klejacej (czarnej) zlosnik.gif

Napisano

> Czy to znaczy, że będziesz miał o jedną Ładę mniej i jedno BMW więcej

bede miał ŁadoBMW 1.8iS zlosnik.gif

Napisano

> lada ruska ja maszina

> czyli bedzie transplantacja serca

nie będzie a już jest, w trakcie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> nie będzie a już jest, w trakcie

dobrze ze serce z niemca smile.gif to moze rusek jeszcze pozyje wink.gif

daj fotki spineyes.gif

Napisano

> bede miał ŁadoBMW 1.8iS

Jak poszedł przeszczep? Pisałeś, że jesteś w trakcie, a ja jestem ciekaw rezultatów food.gif

Napisano

Jaki efekt? Wrzuć jakieś zdjęcie, bo jestem bardzo ciekaw food.gif

Napisano
  • Autor

> Jaki efekt? Wrzuć jakieś zdjęcie, bo jestem bardzo ciekaw

lampa lezy niezlozona wink.gif szukam puszki do lampy by zlozyc porzadnie i spokoj wink.gif potem dla testu zasadze jedna strone wink.gif ale mam wrazenie ze z bialym migaczem bedzie dretwo wink.gif nie wiem czy nie lepiej tylko zolte zrobic i zostawic srebne wink.gif.. chwilowo bede musial zostawic to, bo jade na ponad tydzien na wakacje wink.gif wiec kombinacja musi poczekac wink.gif

a co do zaciskow to mysle jeszcze nad pomaranczowymi wink.gif hehe

zolte , pomaranczowe , lub srebne wink.gif

Napisano

No to pozostaje poczekać cierpliwie do końca Twoich wakacji, miłego wypoczynku ok.gif

Zaciski pomarańczowe już gdzieś widziałem na samochodzie, ale kolor był dobrany do karoserii hmm.gif Wyglądało ciekawie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> No to pozostaje poczekać cierpliwie do końca Twoich wakacji, miłego wypoczynku

> Zaciski pomarańczowe już gdzieś widziałem na samochodzie, ale kolor był dobrany do karoserii

> Wyglądało ciekawie

dzieki jutro lece smile.gif i wracam za tydzien wink.gif

tak wyglada moje auto z boku (teraz nizej)

zolty , pomarancz czy srebro ?? zlosnik.gif

fidooo05022010183.jpg

fidooo05062010605_%5B1024x768%5D.jpg

fidooo20101101_001.jpg

Napisano

> Jak poszedł przeszczep? Pisałeś, że jesteś w trakcie, a ja jestem ciekaw rezultatów

cały czas jestem w trakcie, to nie takie hop siup ;-) Myśle że za tydzień gdzieś część mechaniczna bedzie skończona i zostanie walka z elektroniką zlosnik.gif

Napisano

> cały czas jestem w trakcie, to nie takie hop siup ;-) Myśle że za tydzień gdzieś część mechaniczna

> bedzie skończona i zostanie walka z elektroniką

A pstrykasz jakieś zdjęcia, jest szansa na fotorelację? waytogo.gif

Napisano

> dzieki jutro lece i wracam za tydzien

> tak wyglada moje auto z boku (teraz nizej)

> zolty , pomarancz czy srebro ??

Ładnie, ładnie waytogo.gif Tak żeby zagrało z żółtymi reflektorami, halogenami, to pasowałyby żółte zaciski, ale jak zrobisz światła czarne, to bez większej obawy, że będzie pstrokato rób pomarańczowe, takie moje zdanie skromny.gif ale i tak zrobisz jak uznasz zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ładnie, ładnie Tak żeby zagrało z żółtymi reflektorami, halogenami, to pasowałyby żółte zaciski,

> ale jak zrobisz światła czarne, to bez większej obawy, że będzie pstrokato rób pomarańczowe,

> takie moje zdanie ale i tak zrobisz jak uznasz

do ciemnych lamp brak mi migaczy bo znalazlem te ciemne depo tylko w usa...

Napisano

> A pstrykasz jakieś zdjęcia, jest szansa na fotorelację?

coś tam będzie, spokojnie, na razie mój mechanik działa sam a ja mam taki zapieprz w pracy że już dawno nie widziałem auta zlosnik.gif

Napisano

Najbardziej ciekaw jestem jak będzie jeździła mieszanka niemieckiej i radzieckiej myśli technicznej food.gifzlosnik.gif

Napisano

> do ciemnych lamp brak mi migaczy bo znalazlem te ciemne depo tylko w usa...

A mogłeś jechać na wakacje do USA biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> A mogłeś jechać na wakacje do USA

no moglem smile.gif hehe ale juz za pozno bo na lotnisku jestem smile.gif hehe

Napisano

> no moglem hehe ale juz za pozno bo na lotnisku jestem hehe

W takim razie miłej podróży, bo udanych wakacji już Ci życzyłem ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> W takim razie miłej podróży, bo udanych wakacji już Ci życzyłem

wrocilem wiec jestem wink.gifsmile.gif pomalu moge znowu zaczac myslec wink.gif

Napisano

> wrocilem wiec jestem pomalu moge znowu zaczac myslec

Nie śpiesz się zlosnik.gif Jak Cię nie było, to w Polsce trochę się pozmieniało, trzeba czasu, żeby to ogarnąć zlosnik.gifbiglaugh.gif

Tak na szybko, to może tu coś skrobniesz ok.gif

Napisano
  • Autor

> Nie śpiesz się Jak Cię nie było, to w Polsce trochę się pozmieniało, trzeba czasu, żeby to ogarnąć

> Tak na szybko, to może tu coś skrobniesz

jutro cos popisze wink.gif bo dzis mam zakrecenie z poplontaniem i zamotaniem wink.gif pracy soro po powrocie wink.gif

przegladnalem szybko forum i zeczywiscie pare tematow sie pokazalo wink.gif hehe

Napisano

> jutro cos popisze bo dzis mam zakrecenie z poplontaniem i zamotaniem pracy soro po powrocie

> przegladnalem szybko forum i zeczywiscie pare tematow sie pokazalo hehe

Spokojnie, nie musi być tak szybko, czekałem tyle, to poczekam jeszcze trochę, interesuje mnie też temat śrub zabezpieczających do felg, ale nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat niewiem.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Spokojnie, nie musi być tak szybko, czekałem tyle, to poczekam jeszcze trochę, interesuje mnie też

> temat śrub zabezpieczających do felg, ale nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat

ja mam orginaly z bmw (sruby) ale kiedys w innym aucie posiadalem z OZ i byly fajne waytogo.gif i moge je polecic waytogo.gif

Napisano

> ja mam orginaly z bmw (sruby) ale kiedys w innym aucie posiadalem z OZ i byly fajne i moge je

> polecic

Te oryginalne śruby to odkręcane na wieloklin? Pytam, bo wieloklin mi się kończy, a nowego nie udało mi się wyszukać frown.gif OZ to chętnie zobaczę, masz jakieś zdjęcie poglądowe może hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Te oryginalne śruby to odkręcane na wieloklin? Pytam, bo wieloklin mi się kończy, a nowego nie

> udało mi się wyszukać OZ to chętnie zobaczę, masz jakieś zdjęcie poglądowe może

http://allegro.pl/sruby-zabezpieczajace-oz-m14x1-5-dl-30mm-polecam-i1864236167.html orginal bmw taki sam prawie jest wink.gif

Napisano

> w E30 oryginalnie były robione śruby z takim dosyć ciekawym zabezpieczeniem na kluczyk zmyślne

> nawet aczkolwiek nieporęczne przy dłuższym użytkowaniu

i jak byście chcieli kupić E30 to moje jest na sprzedaż i nie pytajcie dla czego wink.gif

Napisano

> gdzie byles jak cie nie bylo ?? pisz w watku ludzie zyjecie

o tutaj wszędzie byłem www.mgarage.pl sezon się skończył to i jestem na ak 270751858-jezyk.gif

Napisano

> i jak byście chcieli kupić E30 to moje jest na sprzedaż i nie pytajcie dla czego

To nie pytamy, jednak pytamy co będziesz kupował zlosnik.gifhmm.gif

Napisano

> http://allegro.pl/sruby-zabezpieczajace-oz-m14x1-5-dl-30mm-polecam-i1864236167.html orginal bmw

> taki sam prawie jest

Z tyłu pudełka na naklejce zamieścili informację, że śruby pasują do Renault Master i Trafic, BMW 7 i X3 zlosnik.gif Za chwilę się okaże się, że koła z Reanult też pasują hehe.gif W pudełku widać ten klucz - wieloklin i o ile śruby mam w idealnym stanie, o tyle ten klucz w fatalnym frown.gif

Napisano
  • Autor

> Z tyłu pudełka na naklejce zamieścili informację, że śruby pasują do Renault Master i Trafic, BMW 7

> i X3 Za chwilę się okaże się, że koła z Reanult też pasują W pudełku widać ten klucz -

> wieloklin i o ile śruby mam w idealnym stanie, o tyle ten klucz w fatalnym

wydaje mi sie ze klucz w aso mozesz kupic.. zadzwon spytaj.

Napisano

> wydaje mi sie ze klucz w aso mozesz kupic.. zadzwon spytaj.

Pewnie można, tylko że najbliższe ASO znajduje się 100 km ode mnie, a ja nie mam nawet godziny czasu żeby się do nich wybrać frown.gif

Napisano

> To nie pytamy, jednak pytamy co będziesz kupował

i To jest pytanie na miejscu 270751858-jezyk.gif dalej mi E39 po głowie chodzi ... Stary już jestem komfortu mi się chce .. poduszek powietrznych.. klimatyzacji... multi-funkcyjnej kierownicy i takie tam

Napisano
  • Autor

> Pewnie można, tylko że najbliższe ASO znajduje się 100 km ode mnie, a ja nie mam nawet godziny

> czasu żeby się do nich wybrać

zadzwon dowiedz sie cene wink.gif a potem bedziesz wiedzial czy warto jechac wink.gif a wysylki nie moga ci zrobic za oplata? i platnosc karta za wszystko??

Napisano
  • Autor

> i To jest pytanie na miejscu dalej mi E39 po głowie chodzi ... Stary już jestem komfortu mi się

> chce .. poduszek powietrznych.. klimatyzacji... multi-funkcyjnej kierownicy i takie tam

tez z malego auta przesiadlem sie do sporego i potem wrocilem do 3jki bo nie widze potrzeby by powietrze wozic wink.gif ale w planie mam zrobic sobie dziecko i wozic je 535d po czipsie biglaugh.gif

Napisano

> tez z malego auta przesiadlem sie do sporego i potem wrocilem do 3jki bo nie widze potrzeby by

> powietrze wozic ale w planie mam zrobic sobie dziecko i wozic je 535d po czipsie

problemu z wożeniem powietrza bym nie miał bo akurat zapełnić całe auto to dla mnie nie problem wink.gif i wcale nie było by zapełnione osobami wink.gif

Napisano
  • Autor

> problemu z wożeniem powietrza bym nie miał bo akurat zapełnić całe auto to dla mnie nie problem i

> wcale nie było by zapełnione osobami

w aucie sie nie pali smile.gif i nie jest fajnie zapelniac auto dymem biglaugh.gif

Napisano

> w aucie sie nie pali i nie jest fajnie zapelniac auto dymem

nie nie, mam na myśli walizki, sprzęt i takie tam cuda różne a na wyjazdy gdzieś zawsze można zabrać znajomych ogólnie ujmując ułatwił bym sobie życie większym autem

Napisano

To Was powinno zadowolić hehe.gif

bmw_m5_e39_touring_prototype_01.jpg

Tak to M5 E39 Touring zlosnik.gif

Napisano

> zadzwon dowiedz sie cene a potem bedziesz wiedzial czy warto jechac a wysylki nie moga ci zrobic

> za oplata? i platnosc karta za wszystko??

To nie ten kraj, tu takich uprzejmości nie ma, chcesz czegoś, to sobie przyjedź hehe.gif

Napisano
  • Autor

> To nie ten kraj, tu takich uprzejmości nie ma, chcesz czegoś, to sobie przyjedź

to zadzwon gdzies indziej i popros o cene jak nie dadza ja zadzwonie w uk i zobacze co powiedza. wink.gif

Napisano

> to zadzwon gdzies indziej i popros o cene jak nie dadza ja zadzwonie w uk i zobacze co powiedza.

Tak też zrobię, już możesz grzać telefon zlosnik.gifskromny.gifhehe.gif

Napisano

> To Was powinno zadowolić

> Tak to M5 E39 Touring

mocny sprzęt ale wystarczy mi sedan wink.gif zobaczymy dzisiaj wystawiam E30 ciekawe czy będą chętni

Napisano
  • Autor

> Tak też zrobię, już możesz grzać telefon

juz naladowalem i czekam na info wink.gif

Napisano
  • Autor

> mocny sprzęt ale wystarczy mi sedan zobaczymy dzisiaj wystawiam E30 ciekawe czy będą chętni

podeslij linka wink.gif

Napisano

> To Was powinno zadowolić

> Tak to M5 E39 Touring

bez sensu m5 touring sick.gif

Napisano

> bez sensu m5 touring

bez sensu e36 coupe zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> bez sensu m5 touring

fajnie wlasnie bo to dobre auto rodzinne zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> bez sensu BMW

bez sensu niemieckie zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.