Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grzeje sie Vr6;(Pomocy...

Featured Replies

Napisano

A wiec wymienilem plyn wszystko pieknie jade normalnie jest ok przycisne mu i temp skacze do okolo 89stopni wlaczaja sie wentylatory i chodza caly czas temp rosnie do prawie 100stopni i nic dalej chodza i nie chlodzi sie plyn i boje sie tak jezdzic odpowietrzalem uklad w taki sposob wlaczylem auto odkrecilem korek wlaczylem nawiew na full i chodzil gdy wentylatory sie wlaczyly plyn zaczelo wypluwac po chwili przestalo,znowu went sie zalaczyly znowu wypluwalo az zgasilem bo nie wiem co robic:(Pomozcie... plynu nie ubywa majonezu nie ma... frown.gif

Napisano

Jeśli nie było wymieniana chłodnica to na 99% ona będzie przyczyną, oczywiście o ile termostat i czujniki są OK.

U siebie wpadłem na to przez przypadek, wymieniałem wszystko po kolei i nie było efektu. Przy wymianie czujnika od wentylatora uszkodziłem chłodnicę spineyes.gif i musiałem kupić nową.

Jak ręką odjął ok.gif

Znajomy ostatnio też się skarżył, że się grzeje i że wszystko już ma wymienione.

Podpowiedziałem by wymienił chłodnicę i nie chciał wierzyć, ale w końcu się skusił i to był klucz ok.gif

Napisano
  • Autor

wiesz chlodnica jest wieksza z passata nie cieknie,czujnik nowy,termostat nie wiem co o robic?? frown.gif

Napisano

> wiesz chlodnica jest wieksza z passata nie cieknie,czujnik nowy,termostat nie wiem co o robic??

Oczywiście jest nowa i czysta w środku, bo to że nie cieknie to chyba normalne cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Jest jeszcze zapowietrzony.

skad wiesz??wiesz robilem tak ja pisalem odkrecilem korek wlaczylem nawiew na full i czekalem went sie wlaczyly zaczelo plyn wypluwac bo sie podniosl za chwile spadł plyn nizej i ok wylaczyly sie went i tak 4 razy czekalem na wlaczenie went i za kazdym razem wypluwalo plyn... frown.gif

Napisano

> skad wiesz??wiesz robilem tak ja pisalem odkrecilem korek wlaczylem nawiew na full i czekalem went

> sie wlaczyly zaczelo plyn wypluwac bo sie podniosl za chwile spadł plyn nizej i ok wylaczyly

> sie went i tak 4 razy czekalem na wlaczenie went i za kazdym razem wypluwalo plyn...

No to musisz go jeszcze pomęczyć. Rozumiem że przed wymianą płynu było wszystko ok???

Napisano
  • Autor

> No to musisz go jeszcze pomęczyć. Rozumiem że przed wymianą płynu było wszystko ok???

tak ok dochodzil do 9- i nie wiecej a teraz do 100 passed_out.gifi co robic??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.