Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony Zimowe do Cruzaka

Featured Replies

Napisano

Ludzie doradźcie mi jakieś fajne opony ale nie z górnej półki w rozmiarze 205/60/16. Wszystko co fajne podchodzi między 440-480.

Może coś taniej a nie koniecznie gorsze się znajdzie?

Napisano

> Ludzie doradźcie mi jakieś fajne opony ale nie z górnej półki w rozmiarze 205/60/16. Wszystko co

> fajne podchodzi między 440-480.

> Może coś taniej a nie koniecznie gorsze się znajdzie?

Co to znaczy fajne? Do czego mają być fajne?

Cena 440-480 to jest górna półka. A taka Sava Eskimo HP dobrze jeździ po śniegu i kosztuje mało.

Napisano

Jak ma byc dobrze i pelny but nawet w zimie. To polecam Goodyear teraz to juz 8. Duzy minus u mnie szybko sie zuzywa bieznik + jedna huczy. Jak cos tanszego to brac Save.

Napisano
  • Autor

> Jak ma byc dobrze i pelny but nawet w zimie. To polecam Goodyear teraz to juz 8. Duzy minus u mnie

> szybko sie zuzywa bieznik + jedna huczy. Jak cos tanszego to brac Save.

No właśnie słyszałem że UG 7 i 8 się ścierają dość szybko. Qecze nie ma złotego środka mad.gif

Swego czasu myślałem o tym Opona. Co dziwniejsze te w Indeksie H są tańsze od tych w T grinser006.gif

Napisano

> No właśnie słyszałem że UG 7 i 8 się ścierają dość szybko. Qecze nie ma złotego środka

> Swego czasu myślałem o tym Opona. Co dziwniejsze te w Indeksie H są tańsze od tych w T

Nie slyszalem o nich. Poczukaj takich co maja mala scieralnosc jak chcesz jezdzic dluzej niz 3 sezony.

Napisano

> Nie slyszalem o nich. Poczukaj takich co maja mala scieralnosc jak chcesz jezdzic dluzej niz 3

> sezony.

Te co mają małą ścieralność zwykle gorzej łapią śnieg. W fizyce nie ma cudów - albo twarda guma albo miękka. Ergo albo trwałość albo dobra trakcja na luźnej nawierzchni.

Napisano

> Te co mają małą ścieralność zwykle gorzej łapią śnieg. W fizyce nie ma cudów - albo twarda guma

> albo miękka. Ergo albo trwałość albo dobra trakcja na luźnej nawierzchni.

Mam porównanie: szybciej ścierające się Nokiany i słabo Barumy. Barumy nie nadają się na zimę - maja słabą przyczepność tak na mokrym jak i na śniegu zlosnik.gif

Napisano

Swięta racja miękka guma szybkie zużycie ale dobra przyczepność twarda guma małe zużycie słaba przyczepność niestety wybor należy do nas!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.