Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chcę kupić E65 730d z 2004r.

Featured Replies

Napisano

Dobrze robię czy nie? Ktoś mnie skutecznie zniecheci do tego zakupu? zlosnik.gif

Napisano

> Dobrze robię czy nie? Ktoś mnie skutecznie zniecheci do tego zakupu?

Jakiś czas temu, kumpel który kupił przez salon BMW 'sprawdzone' E60 (3litry klekot) za 70k zł, wydał na serwis 20k zł (było by więcej ale trafiła się spora promocja na części i robociznę) w celu usunięcia usterki z którą -wydając wcześniej bliżej nieokreśloną kwotę- nie był sobie w stanie poradzić, co jest o tyle dziwniejsze, że po zakupie wsadził w samochód ~10k zł, żeby zrobić wszystko co trzeba aby cieszyć się bezproblemową jazdą.

Jeżeli powyższe zdanie -dotyczące tańszego w serwisowaniu, niższego modelu i młodszego egzemplarza niż planujesz kupić- Cię nie przeraziło, to zdecydowanie E65 jest dla Ciebie waytogo.gif

Ojciec kolegi ma kilka bawarek (w tym E65) i ...ciężko powiedzieć czy jest zadowolony, bo w zimę jeździ X5, w lato z3 grinser006.gif

Napisano

z tym silnikiem można zaryzykować - z benzyną - bałbym sie... zlosnik.gif

Napisano

A wlasnie, dlaczego nawet w serwisie mowia zeby omijac pierwsze 7ki??

Napisano

Jeśli ten samochód Ci się spodobał, nie ma takiej siły, która by Cię zniechęciła. Kupuj i realizuj swoje marzenia, ja to przerabiam cały czas ok.gifzlosnik.gif

Napisano

zle bo zaraz ludziska zobaczą jak można sie na sklepie budowlanym dorobić i będziesz miał 10 nowych sklepów

Napisano
  • Autor

> zle bo zaraz ludziska zobaczą jak można sie na sklepie budowlanym dorobić i będziesz miał 10 nowych

> sklepów

Wcale nie na sklepie budowlanym 270751858-jezyk.gif Mam żonę nauczycielkę!!! zlosnik.gif

Napisano

> Wcale nie na sklepie budowlanym Mam żonę nauczycielkę!!!

jaja sobie robisz a ja ci serio mówie , w miastkach się nie pokazuje na czym się kase robi .... zwłaszcza że otworzenie sklepu nie jest jakoś mego kapitałochłonne wink.gif

Napisano
  • Autor

> jaja sobie robisz a ja ci serio mówie , w miastkach się nie pokazuje na czym się kase robi ....

Wiesz co, to nieodpowiednie miejsce na takie dyskusje 893goodvibes.gif

> zwłaszcza że otworzenie sklepu nie jest jakoś mego kapitałochłonne

Raczej nie wiesz co mówisz, no chyba, że inwestycja rzędu 100 tys zł na początek w towar to jest "mało" wink.gif

Napisano

racja to nie miejsce na takie dyskusje . ja powiedziałem co myslę o zakupie takiego auta

Napisano
  • Autor

> racja to nie miejsce na takie dyskusje . ja powiedziałem co myslę o zakupie takiego auta

No i mnie skutecznie zniecheciłeś. By zbytnio nie rzucać się w oczy jutro jadę kupić E60 530d zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> no to sie pochwal, bo chyba cos, zes zanabyl?

Nie ma się czym chwalić za bardzo wink.gif Zwykłe, czarne E60 z 2004 roku 525D wink.gif

bmwyde.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.