Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poszukiwany szybkowiążący klej elektroprzewodzący

Featured Replies

Napisano

Muszę przykleić konektor do ogrzewania tylnej szyby w aucie. Ktoś zna jakiś dobry klej?

Napisano

> Muszę przykleić konektor do ogrzewania tylnej szyby w aucie. > Ktoś zna jakiś dobry klej?

Tak, cyna i kalafonia. I raczej trzeba przy tym myśleć zlosnik.gif. Klejem tego nie naprawisz. Ford? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Tak, cyna i kalafonia. I raczej trzeba przy tym myśleć . Klejem tego nie naprawisz. Ford?

oryginalnie był przyklejony jakimś klejem, więc szukanie gołego metalu przez drapanie starego nie wchodzi w grę, ot urwało się przy poprawianiu osłony tylnego słupka. Użyłem technicolla ale on lipnie klei. Mimo, ze ogrzewanie działało po jego użyciu więc stary fabryczny klej dalej przewodzi prąd.

Nie, nie ford skromny.gif

Napisano
  • Autor

fajne porady, tylko nie będę demontował tylnej szyby, jak fabrycznie też było klejone spineyes.gif

Napisano

> fajne porady, tylko nie będę demontował tylnej szyby, jak fabrycznie też było klejone

jutro postaram sie podac nazwe takiego kleju smile.gif

Napisano
  • Autor

> jutro postaram sie podac nazwe takiego kleju

będę wdzięczny 20.GIF

Napisano

> naprawa

link nie działa

Napisano
  • Autor

> cos takiego:

no właśnie już napisałem wcześniej, ze tego użyłem, ale jak się zwiąże to ma twardość wyschniętego błocka oslabiony.gif Czyli wykrusza się od drgań

Napisano

> no właśnie już napisałem wcześniej, ze tego użyłem, ale jak się zwiąże to ma twardość wyschniętego

> błocka Czyli wykrusza się od drgań

I czym tego nie przykleisz dalej będzie odpadało, bo fabrycznie też nie było przyklejone. Konektor był przylutowany do zbiorczej ścieżki i tak tez to napraw. Weź porządną lutownicę oporową 250W, cynę z topnikiem i przylutuj. Inaczej tego nie naprawisz. Tam leci dobre 10A, żaden klej tego nie wytrzyma.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.