Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felgi CC.

Featured Replies

Napisano

Nie wiedzialem gdzie, wiec pisze tutaj. Mam takie pytanko: posiada moze ktos w swoim Uno felgi aluminiowe z CC Sporting ? Jesli tak, to mozna prosic o jakas fotke, bo chcialbym wiedziec jak to wyglada w Uniaku ?

Napisano
  • Autor

o tak, te, dzieki Ci wink.gif chyba nie prezentuja sie w Uniaku tak zle...

Napisano

> o tak, te, dzieki Ci chyba nie prezentuja sie w Uniaku tak zle...

mnie się podobają... byle były z odpowiednim zawiasem wink.gif

Napisano

> te?

tylko to są oryginalne felgi z UT waytogo.gif

Napisano

> tylko to są oryginalne felgi z UT

to CC sporting miał inne? czy takie? hmm.gif

Napisano

> to CC sporting miał inne? czy takie?

Ten sam wzór tylko pół, albo cal różnicy na szerokości było zlosnik.gif

Napisano

> to CC sporting miał inne? czy takie?

Takie ale inne grinser006.gif

Felgi mają taki sam wzór, ale różnią się szerokością. W CC montowane były 4.5 i 5.5 cala, ET z tego co pamiętam 42.5

W Uno felga ma 5.5 cala szerokości i ET 30.5.

Napisano
  • Autor

Ale to taka felga z CC, z oponka 155/80/r13 wejdzie do Uno bezproblemowo?

Napisano

tak ale raczej na zimę ,na lato kup 165 lub 155/70 po co ci taki balon latem

• 3 miesiące później...
Napisano
  • Autor

> tak ale raczej na zimę ,na lato kup 165 lub 155/70 po co ci taki balon latem

Przepraszam, że odkopuje temat, ale mam techniczne pytanko: czy przy tej feldze z CC i oponach 155/65 będą jakieś duże przekłamania na licznikach km i prędkości?

Napisano

> Przepraszam, że odkopuje temat, ale mam techniczne pytanko: czy przy tej feldze z CC i oponach

> 155/65 będą jakieś duże przekłamania na licznikach km i prędkości?

Tak bedą ale nie jakieś duże, mniejsze będą na 165/65 a najlepiej 155/70 i bez przekłamań ok.gif

Napisano
  • Autor

> Tak bedą ale nie jakieś duże, mniejsze będą na 165/65 a najlepiej 155/70 i bez przekłamań

A beda to spore przeklamania ? Bo znalazlem ciekawe felgi, ale zalozone sa wlasnie oponki 155/65. I teraz zastanawiam sie czy mozna przynajmniej na razie jedzic na takich gumach frown.gif

Napisano

> A beda to spore przeklamania ? Bo znalazlem ciekawe felgi, ale zalozone sa wlasnie oponki 155/65. I

> teraz zastanawiam sie czy mozna przynajmniej na razie jedzic na takich gumach

nie będę ogromne, można jeździĆ spokojnie ale to ciut za niski profil. Nie wyliczysz dokładnie jakie masz spalanie z km np. i dokładnej predkości nie bedzie, tylko nie wiem w którą stronę. Do Uno 1.0 polecam 13/155/70 13/165/65 do 0.9 13/135/80 13/155/70

Napisano
  • Autor

> nie będę ogromne, można jeździĆ spokojnie ale to ciut za niski profil. Nie wyliczysz dokładnie

> jakie masz spalanie z km np. i dokładnej predkości nie bedzie, tylko nie wiem w którą stronę.

> Do Uno 1.0 polecam 13/155/70 13/165/65 do 0.9 13/135/80 13/155/70

Ok, na razie dzieki, zobaczymy co z tego będzie wink.gif Jakby się jeszcze ktoś wypowiedział w którą stronę będą przekłamania to byłby wdzięczny.

Napisano

> Nie wiedzialem gdzie, wiec pisze tutaj. Mam takie pytanko: posiada moze ktos w swoim Uno felgi

> aluminiowe z CC Sporting ? Jesli tak, to mozna prosic o jakas fotke, bo chcialbym wiedziec jak

> to wyglada w Uniaku ?

wpisz uno turbo w google i kliknij obrazki wink.gif

generalnie to ten sam speedline, tylko że te w cc mają zazwyczaj 4.5 cala szerokości a te w ut 5.5 cala, przy czym zdarzały się w cc na rynek zachodni również i 5.5

Napisano
  • Autor

> wpisz uno turbo w google i kliknij obrazki

> generalnie to ten sam speedline, tylko że te w cc mają zazwyczaj 4.5 cala szerokości a te w ut 5.5

> cala, przy czym zdarzały się w cc na rynek zachodni również i 5.5

A to w takim razie na te felgi z CC 4.5 cala szło by od biedy naciągnąć opony 135/80?

Napisano

> A to w takim razie na te felgi z CC 4.5 cala szło by od biedy naciągnąć opony 135/80?

spokojnie ok.gif

Napisano
  • Autor

> spokojnie

Dzieki wink.gif Czyli bez wiekszych obaw i konsekwencji mozna zalozyc takie oponki przynajmniej na razie, tak ? wink.gif

Napisano

> Dzieki Czyli bez wiekszych obaw i konsekwencji mozna zalozyc takie oponki przynajmniej na razie,

> tak ?

Na dłuższą metę polecałbym jakieś 155/70 wink.gif

Napisano
  • Autor

> Na dłuższą metę polecałbym jakieś 155/70

No licze sie z tym, ale przynajmniej na razie moze na te 4.5 cala by dalo rade jakos jezdzic z 135/80 frown.gif

Napisano

> Dzieki Czyli bez wiekszych obaw i konsekwencji mozna zalozyc takie oponki przynajmniej na razie,

> tak ?

Tak ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Mam dwa pytania: czy jeździł ktoś może z oponą 135/80 naciągnięta na 5 calowa felgę? I czy samobójstwem jest naciąg opony 135/80 na 5.5 calową felgę do jazdy na co dzień?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.