Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rezygnacja z uprawnień moderatora forum GNU

Featured Replies

Napisano

Witam

Chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom forum Gaz Na Ulicach za kilkuletnią współpracę. Od dziś przestaję być administratorem/moderatorem tego forum. Rezygnacja moja wynika z przyczyn obiektywnych i subiektywnych clown.gif Na moje miejsce zaprotegowałem Nuki_tsw. Często i fachowo się wypowiada, wszyscy go znają więc będzie stanowił ważny filar technicznych i nietechnicznych dyskusji. Świeża krew na pewno ożywi i wzbogaci panel. Mam nadzieję, że niebawem otrzyma od sys-admina uprawnienia.

Szczególne podziękowania dla sztywnego13 za dobrą współpracę.

Przez te lata roboty moderatorskiej było nie wiele bo forum trzyma poziom, jest spokojnie, kulturalnie i bardzo merytoryczne.

Z autokącikiem się nie żegnam, nadal będę jego uczestnikiem aczkolwiek już z poziomu prostego użyszkodnika. cfaniaczek.gif

pozdrawiam

Napisano

My również dziękujemy ok.gif20.GIFclaps.gif

Ale dalej liczymy na porady biglaugh.gif

Napisano

> Witam

> Chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom forum Gaz Na Ulicach za kilkuletnią współpracę. Od

> dziś przestaję być administratorem/moderatorem tego forum. Rezygnacja moja wynika z przyczyn

> obiektywnych i subiektywnych Na moje miejsce zaprotegowałem Nuki_tsw. Często i fachowo się

> wypowiada, wszyscy go znają więc będzie stanowił ważny filar technicznych i nietechnicznych

> dyskusji. Świeża krew na pewno ożywi i wzbogaci panel. Mam nadzieję, że niebawem otrzyma od

> sys-admina uprawnienia.

> Szczególne podziękowania dla sztywnego13 za dobrą współpracę.

> Przez te lata roboty moderatorskiej było nie wiele bo forum trzyma poziom, jest spokojnie,

> kulturalnie i bardzo merytoryczne.

> Z autokącikiem się nie żegnam, nadal będę jego uczestnikiem aczkolwiek już z poziomu prostego

> użyszkodnika.

> pozdrawiam

Dziękuję również. Twoja wiedza + doświadczenie = problem rozwiązany. Powodzonka 20.GIF

Napisano

> Ja również dziękuję, mając nadzieję, że podołam.

Podołasz, podołasz i witamy ok.gif

Napisano

Miejmy nadzieję. O ile w ogóle mnie autokącikowa Starszyzna dopuści. smile.gif

Napisano

Nie będziesz miał innego wyjścia zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Podołasz, podołasz i witamy

Nie wiem dlaczego jeszcze nie ma chorągiewki przy nicku Nukiego. Ja niestety już nie mam dostępu do forum moheratorów i nie mam jak popyszczyć. Sztywny13, gdyby chłopy zapomniały upomnij się na LosModeratores(bo sam nie wyrobisz z robotą grinser006.gif). Ja już nie mam tam wejścia a jest tam otworzony przeze mnie wątek dotyczący mojej abdykacji na rzecz Nukiego.

fly.gif

Napisano
  • Autor

> Dziękuję również. Twoja wiedza + doświadczenie = problem rozwiązany. Powodzonka

Proszę ciąć długie cytaty . Wybacz nie mogłem się powstrzymać na koniec. zlosnik2.gif

Tylko mnie nie zbanuj. mamba.gif

Napisano

> Nie wiem dlaczego jeszcze nie ma chorągiewki przy nicku Nukiego. Ja niestety już nie mam dostępu do

> forum moheratorów i nie mam jak popyszczyć. Sztywny13, gdyby chłopy zapomniały upomnij się na

> LosModeratores(bo sam nie wyrobisz z robotą ). Ja już nie mam tam wejścia a jest tam otworzony

> przeze mnie wątek dotyczący mojej abdykacji na rzecz Nukiego.

Monitoruję sytuację ok.gif

Napisano
  • Autor

> Miejmy nadzieję. O ile w ogóle mnie autokącikowa Starszyzna dopuści.

No i już widzę korona jest. Do twarzy ci 893goodvibes.gif. Moherator jak się patrzy. Powodzenia.

Napisano

Prawie tu nie bywam mimo posiadania LPG ale POWODZENIA!

Napisano

do zobaczenia , może kiedyś w New Sącz . pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> do zobaczenia , może kiedyś w New Sącz . pozdrawiam.

a dzięki. Wy razem ze sztywnym13 w tej Trnavie?

Napisano

> a dzięki. Wy razem ze sztywnym13 w tej Trnavie?

Ano razem. Zamykam, bo offtopic.gif się robi. Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.